![]() |
|
Enigma2 archív CzSk a kodiDobrý deň,V archív CzSk pozerám film kde sú vnorene titulky. Dá mi aj na vyber, vyberiem napr. Czech embedded, avšak titulky sa mi nezobrazia. Fungujem cez exteplayer3. Kde môže byt problém. Ak dám stiahnuť titulky tak prehrava bez problémov tie titulky. 2.problem. Kodi 18 leia, ak chcem pridať addon tak ne nainštaluje dependencies request error, skúšal som aj meniť jazyk a takisto failed to install Image Openatv 6.4 octagon 8008 AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
titulkyide hlavne o tie titulkyAZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
![]() |
|
RE: Enigma2 archív CzSk a kodi- zaktualizuj si plugin subssupport- zaktualizuj si certifikaty |
plekab
Registrace: 3/2021 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: Enigma2 archív CzSk a kodiAhoj,subsupport peinstalovanzy 1.5.8 novsi som nenasiel, nepomohlo. Titulky mi dava možnosť výberu, ale nezobrazí ich. Archiv preinstalovany, bez zmenny. V serviceapp nastavený exteplayer3, ň Kodi opravený certifikát SSL. Nainštalovaný KODI 18r, ale rovnaký problém. tak, ak by sa dal komlet image nanovo, tak hodim nanovo celé. AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
![]() |
|
RE: Enigma2 archív CzSk a kodifailed install dependencies.AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
![]() |
|
@tonicek"... tak, ak by sa dal komlet image nanovo, tak hodim nanovo celé."hladaj napriklad Sapro-2.8-sf8008-backup_recovery |
plekab
Registrace: 3/2021 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: Enigma2 archív CzSk a kodija som dal ako aj predtym od wrd 03.12. . už idu titulky, teraz len nahodim ešte DOPLNIM kanaly a nastavim monoblock a snad to pojde dlhsie bez problemov. DakujemAZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
![]() |
|
![]() |