Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta volna telka

Pouziva kartu volna telka na astre 23,5 niekto? Mne ide RTVS ale nove frekvencie kde bude aj spot nejdu. Ani prihlasenie neviem nikde najst. Dakujem

villar
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta volna telka

Není tam připojené irdeto pro karty Volná telka a Plustelka. Takže už jen pro Plustelku a RTVS ze satelitu už zapomeň. Teď jich bude najednou v inzerátech k prodeji hodně. Pochybuju že to připojí na kapacitu M7, na 12,363 tam to bylo jedno když to byla kapacita Towercomu (teda jejich) a tady by už za to Towercom musel zaplatit M7 za připojení jejich karet.

Moravia CS
Registrace: 2/2021

@villar

U mna to iste. Towercom karta nejde po starom v oscame, a skusil som aj irdeto modul, tiez neuspesne. Nepomohla ani reautorizacia cez web Towercomu.
Zjavne nema opravnenia aj ked karta je caid 0668 a ten na tych kanaloch je.
RTVS karta (ta co posielaju za koncesionarsky poplatok) dekoduje OK tie nove frekvencie aj v oscame.

DM900, VU UNO, AB Pulse, RPI + oscam

carbaj
Registrace: 8/2010

Karty Plustelka a Volná telka mají podle mě určitě Irdeto 69a a to irdeto 668 je dle mě jen pro karty RTVS.

Moravia CS

069A je len pre moduly a boxy , 0668 je pre karty - ChID 0006 pouziva RTVS karta, ChID 0007 pouziva VolnaTelka

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

@ EnoSat:

No já sem měl jen ten modul a pak sem o něho přišel když ho půjčil známému kvůli Senzi po tom co sem přestal platit Plustelku jak přešla do DVB-T2 a ten mi ho nakonec nějak zapřel. No a to Irdeto 69a není na tom 11,953 připojeno. Jinak ty karty Volná telka a Plustejka sú úplně ty samé a mají jen jiný potisk že?

Moravia CS

Ta moja ma potlac "Volna Telka", tiez muslim ze "Plustelka" je technicky to iste.

Riesenie pre @villar je tuto:
https://www.rtvs.sk/formulare/sat

DM900, VU UNO, AB Pulse, RPI + oscam

carbaj
Registrace: 8/2010

ano, povodne boli VolnaTelka urcene len pre satelitne vysielanie, ale rychlo to zmenili a dali sa vyuzivat aj v terestriale

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

Takže ty karty Plustelka a Volná telka sú včil dobré už jen jako škrabky na sklo auta atd. pokud není zájem o Plustelku z DVB-T2?

To samé bude aj s těma CA modulama Plustelka, že?

Moravia CS

@Moravia CS

Ale veď mne tá "škrabka na sklo auta" v celku funguje. Ona totižto bola a je primárne určená na dekódovanie terestrial signálu. To, že fungovala aj cez dekódovanie satelitného príjmu je/bolo a možno?! aj ešte bude?! len také malé privilégium. A to hlavne pre tých, ktorí nemajú možnosť príjmu terestrial signálu na Slovensku. A takých ľudí je ešte dosť, hlavne v horských dolinách atp...
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Toto pisu
K zajištění hladkého přechodu stanic od současného poskytovatele satelitních služeb, společnosti Towercom, zajistí M7 Group distribuci stanic RTVS na nové kapacitě již v tomto měsíci. Přesný termín nebyl uveden. Nicméně se očekává, že se tak stane již 9.12.2021, jakmile budou odpojeny duplicitní maďarské programy.

villar

Inac som prekvapeny ze niekto okrem mna este tu kartu kupil. Dakujem za prejaveny zaujem o toto tema :(((

villar

Je to vcelku tak ako sa tu píše. No vyzerá to prinajmenšom divne, ako keby sa tam na niečom nedohodli(alebo sa dohodli až "moc dobre"). Rozhodujúci je ten chid 0006, iba ten dekóduje tie nové kanály(aj pôvodné). A tento chid sa dá získať len z rtvs webu - teda len na rtvs karty. Plustelka posiela chid 0007, ako písal Eno.

baltik
Registrace: 6/2019

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra