Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Nefunguje mi telly

Jsem předplatitel sportovního balíčku na telly, služba mi už jednou přestala fungovat, protože byl státní svátek (28.10.) a nešla provézt platba (asi). (Následně jsem to znovu zaplatil o pár dní později, znovu objednáním) Nyní se pořád telly player načítá a po 2minutách mi to napíše ,,50x error", nevíte co mám dělat? Problém u wifi není. Předem děkuji za vaše rady a odpovědi.

Cub46
Registrace: 8/2021
Odpověď v diskusním vlákně

@Cub46

Oni nemají hotline? To bych se divil....

michalnew
Registrace: 3/2019

RE: Nefunguje mi telly

Přemýšlel jsem, díky za připomenutí, zítra zkusím zavolat.

Cub46

ten error: " nevite co mam delat " je zajimavej. to jsem jeste nikdy nevidel :)))
a co internet ? kdyz teda ta wifi neni problem ? doufamli ze "problem neni" se rovna ping 2ms na branu ?
co ping na nix.cz , seznam.cz atp ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Rychlost 14 ms

Cub46

odezva na ping ?

indkot
Registrace: 9/2021

A napíše "50x error" nebo je místo x nějaké číslo? Pokud by šlo o nějakou chybu s třímístným číslem začínající na 5, jde o chybu na straně Telly, tu ohlásit na hotlajnu...

Bad Pete
Registrace: 1/2018

co tim ma spoecneho statni svatek ? bud platis pravidelne a funguje to. nebo platis jednorazove a funguje to. jeste se mi nestalo ze by to neslo. a to ani tehdy kdyz jsem zaplatil se zpozdenim. holt asi jinej gang. 👍

kristian1
Registrace: 7/2016

to je velka diskriminace ze sportovni fanousci maji svuj balicek ale dokumenty a jine nemaji tu moznost:/

alien777
Registrace: 8/2020

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra