![]() |
|
Nefunguje mi tellyJsem předplatitel sportovního balíčku na telly, služba mi už jednou přestala fungovat, protože byl státní svátek (28.10.) a nešla provézt platba (asi). (Následně jsem to znovu zaplatil o pár dní později, znovu objednáním) Nyní se pořád telly player načítá a po 2minutách mi to napíše ,,50x error", nevíte co mám dělat? Problém u wifi není. Předem děkuji za vaše rady a odpovědi. |
Cub46
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
@Cub46Oni nemají hotline? To bych se divil.... |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Nefunguje mi tellyPřemýšlel jsem, díky za připomenutí, zítra zkusím zavolat. |
Cub46
![]() |
|
RE: Nefunguje mi tellyten error: " nevite co mam delat " je zajimavej. to jsem jeste nikdy nevidel![]() a co internet ? kdyz teda ta wifi neni problem ? doufamli ze "problem neni" se rovna ping 2ms na branu ? co ping na nix.cz , seznam.cz atp ? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: Nefunguje mi tellyRychlost 14 ms |
Cub46
![]() |
|
RE: Nefunguje mi tellyodezva na ping ? |
indkot
Registrace: 9/2021 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: Nefunguje mi tellyA napíše "50x error" nebo je místo x nějaké číslo? Pokud by šlo o nějakou chybu s třímístným číslem začínající na 5, jde o chybu na straně Telly, tu ohlásit na hotlajnu... |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
RE: Nefunguje mi tellyco tim ma spoecneho statni svatek ? bud platis pravidelne a funguje to. nebo platis jednorazove a funguje to. jeste se mi nestalo ze by to neslo. a to ani tehdy kdyz jsem zaplatil se zpozdenim. holt asi jinej gang. 👍 |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Nefunguje mi tellyto je velka diskriminace ze sportovni fanousci maji svuj balicek ale dokumenty a jine nemaji tu moznost:/ |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
![]() |