![]() |
|
Aplikase O2 TV pro AndroidMá ji v Google Play někdo s nVidia Shield TV, nebo televizí TCL (obojí Android TV9)? Já pořád nic... Nebavím se o té pologramotné slovenské |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Aplikase O2 TV pro AndroidXiaomi Mi TV Box S - Já to tu ani přes ujištění O2 taky nemám. Ta reklama prostě lže. Spousta serverů tento hoax prostě převzala, aniž by si ověřili jeho pravdivost. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
Aplikace O2 TV pro Androidono by to možná stačilo i stáhnout instalační soubor, ale kde jej vzít.... |
michalnew
![]() |
|
@michalnewI v celém seznamu aplikací od O2 je pouze app O2TV pro Android, viz https://ctrlv.cz/Awp4 Vypadá to, že aplikace pro Android tv je stále v testovacím režimu a O2 (nebo Google samotný?) ji ještě neuvolnilo ke stažení. Také potom nechápu ty zprávy, tvářící se, jako že je aplikace už venku.. HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
@michalnewjako, ze to neprectes slovensky nebo je tam rozsypany caj ? ta aplikace je uplne v pohode .-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Aplikase O2 TV pro AndroidYOUTUBE-video navod,jina ani zatim nebude. |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
@matchboxxTa slovenská aplikace je totálně hloupá..... nedovedeš ani přesunout kanály, natož si vytvořit svůj seznam. Máš doma kalendář? Minimálně v mobilu bys jej mít měl.... ve skoro 2022 roce je apka O2 SK výsměch, očekávám komfort poplatný době |
michalnew
![]() |
|
@michalnewdaj si tam celogramotnú , ak to zvládneš .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@Brumopokud mi někde nasdílíš APK soubor, rád to udělám, ale cestou přes Play Market to nejde |
michalnew
![]() |
|
@michalnewAplikace pro Android TV jsou dočasné. Proč nečtete i jiné weby, vy komforte poplatný době?![]() |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
aplikace o2tvmám tv philips a v ní už nainstalovanou apku od o2 co vytvořili a funguje normálně ale mám tam i tu slovenskou a ta taky jede ale používám tu od o2 a jede ok.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 984 |
![]() |
|
RE: Aplikase O2 TV pro AndroidNení to tak ,že je to pro android ale jen Sony,Philips a Panasonic? V každém případě mě na Sony jela jak slovenská tak z google play instalovaná česká. |
kiss
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: Aplikase O2 TV pro AndroidŽe by nějaká exkluzivita? Ale to by byl O2 sám proti sobě. A nebo záměr, aby lidi museli platit pronájem settop boxu nebo koupili partnerské produkty. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
RE: Aplikase O2 TV pro AndroidCelé to totiž bude "partnerský projekt"... Novou verzi totiž připravuje CETIN pro celou skupinu, to není jen o českém O2. |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
![]() |