Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Dětská televizní stanice Boomerang

Dobrý den, všiml jsem si u stanice Boomerang že je nově nadabovaný v Českém jazyce.

Michael Štejdíř

MichalStej
Registrace: 1/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dětská televizní stanice Boomerang

VODAFONE:
Největší novinkou je od 01.12 zařazení dětského programu Boomerang. Nejen, že stanice bude v nabídce ve vysokém rozlišení obrazu HD, ale k dispozici bude také u kanálu z portfolia společnosti Warner Bros lokalizace. Ta bude podle vyjádření mluvčího Vodafonu k dispozici prozatím ze 60 %, vzhledem k povaze programu však řada pořadů vůbec češtinu nepotřebuje.

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

Já nepřijímám kabelovou TV VODAFONE TV. Ale já přijímám Internetovou TV LEPŠÍ.TV. To jsem měl prvně namysli pro Internetovou TV LEPŠÍ.TV že stanice Boomerang je lokalizovaná v Českém jazyce.

Michael Štejdíř

MichalStej
Registrace: 1/2017

@MichalStej

To je jedno čo prijmáš...ja som tu len skopíroval vyjedrenie Vodafonu,ktoré je vlastne odpoved na tvoj dotaz..čiže áno Boomerang má už CZ lokalizaciu...zatial to je len 60% obsahu a vysielá už aj v HD

jožko
Registrace: 7/2016

RE: Dětská televizní stanice Boomerang

Na satelitu (Thor freeSAT) ještě českou stopu nepřidali.

acce
Registrace: 11/2008

@acce

@ acce :

Na freeSATu je dávno aj polská stopa z mnoha dalších což bohatě stačí. Ten kdo nerozumí polsky tak už pak nevím.

Moravia CS
Registrace: 2/2021

@Moravia CS

To jste mě pobavil. Jste opravdu vtipnej. Jdu hned učit malýho synka polsky.

acce
Registrace: 11/2008

@Moravia CS

Zvláštní názor na dětskou stanici Rv

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra