Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink live tv předplatné

Chci se zeptat jde si předplatit pouze internetovou TV bez nutnosti mít kartu na sat TV. Na jejich stránkách to je, ale když si vyberu balík kombi jen na Skylink live TV tak to po mě chce přihlásit a vzhledem k tomu že tam účet mám mě to hodí na kartu a tam je cena za kombi vyšší protože je to i se sat. TV a nikde jsem na našel jak to udělat jen na internetovou TV.

cariada
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink live tv předplatné

samostatna internetova KOMBI 289kc. kdyz si to chces objednat ses novy zakaznik,takze odhlasit svoji kartu ze zakaznicke zony,ale nevim kombi nejspis nekopiruje sat balicek. vzal bych balicek na zkousku 7 nb 30 dni,dostanes virtualni kartu,a tu pak pripadne prodlouzis.

kristian1
Registrace: 7/2016

ano chce to email.asi to neni schopno pochopit ze na dve sluzby muzes mit jeden email. stejny problem je u telly. takze pouzit jiny email nebo vytvorit novy pripadne se pak prihlasovat tim virtualnim cislem karty.

kristian1
Registrace: 7/2016

No právě přes účet kde mám kartu je cena 330 Kč a vzhledem k tomu že za celý rok jsem sat přijímač ne zapnul a koukám jen přes net je zbytečné platit za programy na které stejně nekoukám. A nabídka Skylink live TV mě bohatě stačí a na druhé TV mám O2 tv.

cariada
Registrace: 4/2009

@cariada

tak se regni na jiné krestní meno ale přijmení stejné,kvůli poště,byť na tvé adrese,ale s jiným mejlem

korkoran
Registrace: 10/2006

@cariada

Není nutnost mít satelitní kartu. Cena je úplně stejná. V praxi jde o jednu a tutéž službu. Výhoda je jen v tom, že si nemusíš kupovat satelitní komplet a kartu nebo modul s kartou. Nevýhoda je, že na OTT službě jim chybí asi polovina programů (platíš všechno, dostaneš půlku). Kdykoliv v budoucnu si samozřejmě můžeš dokoupit satelitní komplet s kartou a tu zaregistrovat a neplatíš nic navíc (tedy, kromě té investice).

Tyto informace mám zjištěny přímo od Skylinku.

Právě z důvodu absence velké spousty programů si myslím, že je lepší si pořídit tuto službu od jiné, konkurenční společnosti. Ale to je každého věc.

OrHoro
Registrace: 4/2010

@cariada

domluv se s někým,kdo nepoužívá skylink live,přidej mu na účet a máš to za pár šupů

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@OrHoro

Nemáš pravdu a čudujem sa, že máš ešte vôbec odvahu to tu nanovo vyťahovať. Diskusia už o tom prebehla a Ty môžeš poďakovať tej "odbornej telefonistke" zo Skylink-u, ktorá Ti z neznalosti problematiky poskytla nepravdivé informácie.

CENA NENÍ ÚPLNĚ STEJNÁ !!!

"Nevýhoda je, že na OTT službě jim chybí asi polovina programů (platíš všechno, dostaneš půlku)."

Pravda je takáto:

https://www.skylink.cz/televize-pres-satelit/balicky

https://www.skylink.cz/televize-pres-internet/balicky

"Kdykoliv v budoucnu si samozřejmě můžeš dokoupit satelitní komplet s kartou a tu zaregistrovat a neplatíš nic navíc."

Len registráciu tej karty.

Verím, že redakcia v záujme objektivity bude tolerovať odkazy na web.

Frank11
Registrace: 2/2009

@pierrepetr

Áno, aj takto sa to dá riešiť, aj keď to nie je úplne kóšer.

Frank11

@Frank11

není,ale nikdo nikoho neokrádá,jen využívá službu,která by jinak nebyla využívaná

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Frank11

Za prvé mě přestaň napadat a diskutuj slušně. Upozornit na jakýkoliv omyl nebo chybu můžeš i lépe.

Za druhé: Probíralo se to tu možná mnohokrát, ale nečetl jsem pravděpodobně úplně všechny diskuse, které tu byly. Navíc na nich nikdo nikdy neuvedl takový odkaz, který by dokazoval, že ceny jsou rozdílné. A jak jsem psal, mě přesvědčovala telefonistka, že rozdíl je opravdu jen v tom, jestli kartu máš nebo ne. Volal jsem tam právě proto, že zde bylo plno protichůdných indformací. Tímto se omlouvám všem za dezinformaci, jíž jsem uvedl. A děkuji Frankovi11 za uvedení na pravou míru.

OrHoro

@OrHoro

"Upozornit na jakýkoliv omyl nebo chybu můžeš i lépe."
Ty si na tú chybu už bol upozornený dostatočne. Tu:

https://www.parabola.cz/forum/topic-102897/5/

Ty si však bol asi lenivý, aby si na tie oficiálne stránky išiel a presvedčil sa, keď Ti už nestačil presný výpis. Ty si neakceptoval ani potvrdenie ďalšími dvoma diskutujúcimi, že je to tak. Teraz ten svoj nezmysel tu pleskneš znova a ešte sa urazíš?

Ja som na úvod napísal:
"Nemáš pravdu a čudujem sa, že máš ešte vôbec odvahu to tu nanovo vyťahovať."
Toto považuješ za napádanie a neslušné diskutovanie?
Myslím si, že som Ťa upozornil ešte veľmi slušne.

Frank11

@Frank11 - Lenivý som ako každý normálny chlop. :) Na stránkách skylinku jsem byl, ten rozdíl jsem tam tenkrát neviděl. Ten tvůj poslední post jsem už tenkrát nečetl. Na diskusní fórum tady na Parabole nechodím tak často, tak mi občas nějaký příspěvek unikne.

"čudujem sa, že máš ešte vôbec odvahu to tu nanovo vyťahovať." Tak jestli tohle není invektiva u vás na Slovensku, tak tady u nás na Moravě ano. My Čehúni jsme asi moc přecitlivělí. :fuming:

OrHoro

@OrHoro

Myslel som si, že na Morave sú "Moraváci", nie "Čehúni".

Ale k veci.
Takže keď ja oprávnene napíšem "čudujem sa, že máš ešte vôbec odvahu to tu nanovo vyťahovať", tak Ty to považuješ za invektívu.
No Tebe pri použití a presadzovaní nepravdivej informácie nevadí napísať "Krmíte tady lidi bludama!". To už podľa Teba nie je invektíva?
Tak sa tu teraz nehraj na urazeného a radšej mi prosím povedz, kto tu kŕmi ľudí bludmi. A to opakovane!

Frank11

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra