Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Zrušenie funkcie nastavenie antény ABS 752

Zdravím páni. Chcem sa spýtať odborníkov na jednu vec. Mám momentálne AB Cryptobox 752. Naladených 38 družíc, od 85E po 30W, motor SG2100. Pri ladení ďaľších kanálov na tej istej nastavenej družici, kde sú už niektoré kanály naladené, sa vždy stane, že pri nastavení menu-inštalácia-nastavenie antény mi tieto funkcie zruší a motor začne točiť na posledné naladené programy na niektorej z družíc. Stane sa to vždy na družiciach 85E, 80E,75E, 70,68,5,66E...atď až po 52E. Potom na ďaľších už väčšinou nie. Na západných pozíciách to nerobí. Konvertor je tam Inverto black. Neviem, čo môže byť chyba, celý prijímač funguje, programy idú, motor natočí. Je ale zaujímavé, že ak točím napr. z 23,5E na 85E a kým točí motor a urobím popísanú operáciu, tak to neurobí.Leď družicu natočí, je signál, dám menu-inštalácia-mastavenie antény, okamžite zruší funkcie a motor pretáča na 23,5E a idú programy Skylink.

vw1vw
Registrace: 1/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zrušenie funkcie nastavenie antény ABS 752

používáš usals

chvalina2
Registrace: 3/2007

S tým USALS nič nemá. Písal som o niečom inom.

vw1vw
Registrace: 1/2017

mne to robievalo na Arive ked sa menili parametre zmenili sa frekvencie a ostali naladené i staré stanice už neplatné,robil na nastavenie neplatnej reštart a motor točil na najbližšiu novú a niekedy i po krajnú stačilo to vymazať a fungovalo , bol tu deda petr ten dával vždy dopedu nový setting

Duzu
Registrace: 7/2005

@vw1vw

U mne to rušení funkcí dělá jen když koukám na kanál v Multistreamu,a chci přidat nějaký kanál.Černá obrazovka a motor točí na kanál který je na č.1.Přehrál jsem všechny dostupné Fw a je to stejné.Mám Cryptobox 752 combo.Aby mě anténa necestovala třeba z 30°W na 80°E,Naladil jsem jakýkoliv kanál z pozemáku,dal na č.1 a motor je v klidu.Jen pro zajímavost.

karl75
Registrace: 2/2021

..viem, čo spomínaš, je to dosť blbé a otravné.Robí to by som povedal na všetkých cryptoboxoch.Príklad-ladím sat.pozíciu 1w, to je jedno, či je motor alebo nie.naladím, nastavím, natiahnem programy a ked z toho výjdem, tak sa mi automaticky prepne program na pozícii 1 nie na tej sat.pozícii kde som, ale na pozíciu skylink, čo mám prvú sat pozíciu v poradí.Nebolo by to jednoducjšie aby to ostalo na tej sat.pozícii kde som nastavený???

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

@romannitra

Ahoj!
Keď po naladení 1 program zvolíš,ostane to na pozícii,skús!P.
Možno aj vw1vw !
Nech sa darí ! R^

ralp5
Registrace: 9/2007

https://abcom.tv/info/contact#servis

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra