![]() |
|
Televizor JVC-32VF5105Omlouvám se mirny, že jsem se nacpal do jeho diskuse. Jak prosté kliknout na zelené plus. K věci: Ptal jsem se, jak přepínat u televizoru mezi pozemním a sat. vysíláním. U tohoto televizoru tato volba neexistuje! Pozemní vysílání se naladí za Skylinkem na pozici cca 2093 a to pomíchané s rozhlasovým. Vyřešil jsem to tak, že jsem poskládal televizní stanice od čísla 2111 a výš, abych nemusel ve tmě hledat různá čísla. Děkuji Petor za velice cennou radu!! |
Oldřich
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
@OldřichNechci se mýlit, ale dá se zapnout široce nastavitelný filtr, kde si mohu vybrat třeba jen pozemní, jen sat, jen volné, jen rádia a podobně.U JVC zmáčknout potvrzovací tlačítko OK a nahoře nad seznamem stanic je upravit a vedle je zmíněný filtr. Mimochodem, pokud je zaškrtnuto pozemní a sat (tedy VŠE), pak je JVC jedna z mála televizí, která umožňuje bez dalšího přepínat mezi programy ať jsou z pozemáku nebo sat. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
RE: Televizor JVC-32VF5105![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Televizor JVC-32VF510532" je TV? používa sa pre takéto fora |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
@DuzuA prečo by nebol? Aj ja mám 32-ku v spálni. Ale v obývačke 75-ku![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@Oldřichv pohode, sorry, ze som bol trosku netecny :)🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
@peterskTaké mám takovou v ložnici u stropu. |
Petor58
Registrace: 11/2021 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
DuzuKoupil bych si určitě televizor větší, ale byl jsem omezen velikostí místa ve stěně. Duzu ty jsi maximálně trapný. Nejlepší odpověd byla od mediator12. Děkuji vám všem. Tímto diskusi končím. |
Oldřich
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Televizor JVC-32VF5105ja som celú stenu prestavil a vojde i 75,len ešte neviem ktorý |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
![]() |