![]() |
|
Samsung 65QEQ80A aplikace O2Zdravím, prosím zajímá mě informace, jak v této TV funguje aplikace O2TV, která se musí nahrát. Dále bych se chtěl zeptat na zkušenost s vypalováním panelu. |
mattes
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
RE: Samsung 65QEQ80A aplikace O2Zdar, asi máš na mysli Samsung QE65Q80A, tvoje sériové značení Google nezná, to jen pro upřesnění. Jinak se jedná o letošní top model v QLEDové řadě bez MiniLED podsvícení, čili není to OLED a jako takový nemá problém (hypoteticky) s vypalováním obrazu statickými prvky. Mám loňský top model a app na O2TV chodí jako z praku, výhrady mám pouze ke GUI samotné aplikace, mohla by být intuitivnější na ovládání, ale to už je na jinou diskuzi.. HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
RE: Samsung 65QEQ80A aplikace O2Na QE55Q95TC chodí jak hodinky1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: Samsung 65QEQ80A aplikace O2Televize může bejt zlatá, záleží na připojení/poskytovatel. Řeší se to tu pořád dokola. Jestli máš stanoviště někde v Horní/Dolní, tak se to chová podle agregace atd . . . |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 427 |
![]() |
|
@MMorousO poslední mili nepadlo od tazatele ani slovo, takže předpokládám, že to má vyřešené..Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
![]() |