Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Lg oled 65wx9la

Dobrý den,nemáte někdo doma tuhle tv?

tomek
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Lg oled 65wx9la

Proč to zbytečně natahuješ a neřekneš hned, co Tě trápí? ...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Tukan

Nic mě netrápí,jen mě zajímá jestli máte někdo doma tento typ a jestli jste spokojeni,nebo ne.A jestli se vyplatí koupit,je to doprodej.

tomek

RE: Lg oled 65wx9la

Áno, "jestli se vyplatí koupit" je ta správná otázka, tá je moje oblíbená...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

tomek

díval jsem se mají ji za 59000 cena luxus za mě ani za nic , pokud nepotřebuješ hned já bych počkal teď mě volal kámoš abych se mu dojel podívat na Sonku typ nevím máji půl roku a vypálený kolo jako fotbalový míč a lg jsem viděl je to asi půl roku v datartu a třetina obrazovky ztmavlá a prodejce mi řekl že u lg je to jejich druhá vypálená tak ať si udělám obrázek sám jestli dát 60000 a pak se u reklamovat můj názor zatím ji nechci doma mám doma philipse s 5 letou zárukou ambilight 8303
za 26000 ztřetím rokem a zatím spokojenost.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Kanon69

Já už doma oled lg mám 3.roky,vypáleného nic nemám,nehrají žádné hry.Tento typ se mě líbí,je to dizajnovka!Cena je ještě pořád dost velká,ale je to doprodej a myslím že už to dolů moc nepůjde.Škoda že něco podobného nevyrábí Panasonic.

tomek

@tomek

Nemyslím si, že tady narazíš na někoho, kdo tuto tv vlastní, i když.. :))) Pominu-li fakt, že ta cena je i v rámci Black Friday z říše snů, jedná se vlastně o vrcholnou řadu loňské produkce OLEDů od LG (LG OLED65RX beru jen jako demonstraci, co umí u LG vyrobit) s tím, že veškerá elektronika je přesunutá do soundbaru. Co se týče obrazové kvality, je víceméně totožná s nižší (a stále skvělou!) řadou CX. Zde ale platíš za tu exkluzivitu. Pokud bych měl volit já, vzal bych místo téhle raději s menším doplatkem LG OLED77CX. Size Matters!!! :bigeyes: Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra