![]() |
|
Slovenské TV v ČRChtěl jsem se zeptat, jestli lze nějak trvale sledovat slovenské programy v ČR. Mám na mysli například Markízu, Joj, Dajto, Doma atd. Hledal jsem na netu a všude jen registrace do voyo apodobně. Děkuji za rady. |
AhawkA
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 8 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: Slovenské TV v ČRU satelitního příjmu jednoduché řešení - Skylink a registrace slovenského regionu. Máš tam všechny základní SK kanály. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
@AhawkAZaplať, koukáš.... |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Slovenské TV v ČRNa androidu stáhnout aplikaci slovenské a české televize. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Slovenské TV v ČRTaky řešení,přestěhovat se na moravu.![]() Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 068 |
![]() |
|
RE: Slovenské TV v ČRTo já nemám problém zaplatit, ale nebyl jsem si jistý jak je to u skylinku jestli lze registrovat kartu pro slovenský region, když by se měl pak platit servisní poplatek z české platební karty. |
AhawkA
![]() |
|
skylink live ska jede to všude |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@AhawkAzkus AntikSAT |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Slovenské TV v ČRTen antiksat vypadá hodně dobře. Zkusím to a uvidím. |
AhawkA
![]() |
|
@HiFiOKgeoblokacia nejde to |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
RE: Slovenské TV v ČRSkylink karta z SK regionem a platba z českého účtu bez problémůVU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 591 |
![]() |
|
RE: Slovenské TV v ČRA čo ta vedie k takému kroku? Ja osobne mám všetky spomínané programy k dispozícii ale ešte som na žiadnom z nich nestrávil čas pozeraním jedinej minúty...ani neviem či tam vôbec niečo dávajú okrem reklamy. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@KimloTak to je snad jeho vec, naco to chce.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
@vlado 07na Skylink live SK v ČR žádná geoblokace neplatí (na rozdíl od SAT).V rámci EU můžeš hledět i na sk programy - pokud máš rychlý net kdekoliv. Mám normálně doma na "studijní ůčely" v PC a mob již nějakou dobu a bezproblému to funguje...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@AhawkAtady v bazaru klidně seženeš kartu s SK regionem již zaregistrovanou.Pak už můžeš platit i platební kartou(českou) předplatné - vše je rychlé a funguje to 100ˇ%...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Slovenské TV v ČRSkylink Live ide síce všade no zdarma len 30 dní, potom musíš zohnať číslo aktívnej karty, daruje isto len ten čo to nemôže využívať |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
@AhawkAZa poštovné Ti pošlem kartu, ktorá bola zaplatená do 21.2.2021. Predplatíš si a pozeráš. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
antikAntik SAT, aktivovat satelitnu kartu a k nej davaju balicek internetovej televizie - s Android aplikaciou aj s archivom. Satelit nie je potrebny - staci len aktivovana karta.Alternativa je rovno internetova Antik Tv GO! ale ta je drahsia. |
garabik
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
@vlado 07Ale jde to. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Slovenské TV v ČR@ HiFiOK :A co přesně jde protože to je důležité. Skylink Live SK jde aj v České republice a ostatní jak které. A když si pustíš např. HBB TV od RTVS přes kartu Skylink SK ze SATu tak z jejich archívu nepřehraješ lautr nic a to ani "Správy RTVS". Takže prosím nezaváděj a než něco takové napíšeš tak si nejdřívě ověř. To že jde Skylink Live SK v České republice ještě automaticky neznamená že jdou v ČR aj další slovenské TV aplikace. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
RE: Slovenské TV v ČR@ AhawkA :A to sledování od Markízy, JOjky atd. má byt přes SAT a nebo přes internetovou aplikaci? Když Tak možeš napsat aj do PN/SZ. Osobně mám tři samostatné karty (ani jedna NEXT) Skylink SK (Skylink CZ ani jednu) a nově asi půl roku aj Antik SAT a testuju ho. |
Moravia CS
![]() |
|
@tekapoUrčitě mám zájem. Poprosím o info kam poslat peníze. Děkuji |
AhawkA
![]() |
|
@Moravia CSChtěl bych sledovat přes satelit. Ideální možnost. |
AhawkA
![]() |
|
RE: Slovenské TV v ČR@ JarousAno, odstěhovat se na Moravu a pak si platit Plustelku kvůli Markíze. Nejlevnější balík Mini SK od Skylinku vyjde na 5,80 Euro měsíčně a "Plustelka Štandard ROK" při platbě předem vyjde na 65,89 (11 x 5,99) Euro což je 5,491 Euro měsíčně. V té Plustelce Štandart oproti Skylink Mini SK je navíc jen JOJ Cinema HD, AMC, Sport 1, Sport 2 HD, Nova sport 1 HD, Viasat Nature, Viasat History a National Geographic. Na druhé straně od Markízy a Jojky jsou tam v HD jen jejich hlavní stanice a to Markíza HD s JOJ HD. Programová ponuka Plustelky Štandard oproti Skylink je dle mě dobrá a rozhodně lepší než v tom Mini SK ale bohužel většina je jen v HD. No na druhou stranu v tom Mini SK bez Digitau SK je v HD také pouze jen Film Europe+ HD, arena sport 1 HD a CANAL+ Domo. A z této trojky je sledovatelné stejně pouze ten Film Europe+ HD. |
Moravia CS
![]() |
|
RE: Slovenské TV v ČRTak tak pak jedině Skylink Sk a nebo Antik Sat. Dále stačí jen jedna dekódovací karta a nebo je požadavek na více karet. Je požadavek aj Prima Plus pro SK a Novu International pro SK? Máš satelitní přijímač aj pro kodek H265/HEVC a nebo jen pro H264/AVC? |
Moravia CS
![]() |
|
@Moravia CSMám požadavek jen na jednu satelitní kartu. Mám přijímač H264/AVC. Prima plus ani Nova international nepotřebuji a vlastně ani nechci. |
AhawkA
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |