Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Slovenské TV v ČR

Chtěl jsem se zeptat, jestli lze nějak trvale sledovat slovenské programy v ČR. Mám na mysli například Markízu, Joj, Dajto, Doma atd. Hledal jsem na netu a všude jen registrace do voyo apodobně. Děkuji za rady.

AhawkA
Registrace: 6/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Slovenské TV v ČR

U satelitního příjmu jednoduché řešení - Skylink a registrace slovenského regionu. Máš tam všechny základní SK kanály.

tekapo
Registrace: 1/2016

@AhawkA

Zaplať, koukáš....

michalnew
Registrace: 3/2019

Na androidu stáhnout aplikaci slovenské a české televize.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Taky řešení,přestěhovat se na moravu. :))

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

To já nemám problém zaplatit, ale nebyl jsem si jistý jak je to u skylinku jestli lze registrovat kartu pro slovenský region, když by se měl pak platit servisní poplatek z české platební karty.

AhawkA

skylink live sk

a jede to všude

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@AhawkA

zkus AntikSAT

matchboxx
Registrace: 9/2012

Ten antiksat vypadá hodně dobře. Zkusím to a uvidím.

AhawkA

@HiFiOK

geoblokacia nejde to

vlado 07
Registrace: 8/2016

Skylink karta z SK regionem a platba z českého účtu bez problémů

VU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)

Wozi
Registrace: 1/2015

A čo ta vedie k takému kroku? Ja osobne mám všetky spomínané programy k dispozícii ale ešte som na žiadnom z nich nestrávil čas pozeraním jedinej minúty...ani neviem či tam vôbec niečo dávajú okrem reklamy.

Kimlo
Registrace: 1/2017

@Kimlo

Tak to je snad jeho vec, naco to chce.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

@vlado 07

na Skylink live SK v ČR žádná geoblokace neplatí (na rozdíl od SAT).V rámci EU můžeš hledět i na sk programy - pokud máš rychlý net kdekoliv. Mám normálně doma na "studijní ůčely" v PC a mob již nějakou dobu a bezproblému to funguje....

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@AhawkA

tady v bazaru klidně seženeš kartu s SK regionem již zaregistrovanou.Pak už můžeš platit i platební kartou(českou) předplatné - vše je rychlé a funguje to 100ˇ%....

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Skylink Live ide síce všade no zdarma len 30 dní, potom musíš zohnať číslo aktívnej karty, daruje isto len ten čo to nemôže využívať

Duzu
Registrace: 7/2005

@AhawkA

Za poštovné Ti pošlem kartu, ktorá bola zaplatená do 21.2.2021. Predplatíš si a pozeráš.

emo53
Registrace: 3/2009

antik

Antik SAT, aktivovat satelitnu kartu a k nej davaju balicek internetovej televizie - s Android aplikaciou aj s archivom. Satelit nie je potrebny - staci len aktivovana karta.

Alternativa je rovno internetova Antik Tv GO! ale ta je drahsia.

garabik
Registrace: 7/2009

@vlado 07

Ale jde to.

HiFiOK

@ HiFiOK :

A co přesně jde protože to je důležité. Skylink Live SK jde aj v České republice a ostatní jak které. A když si pustíš např. HBB TV od RTVS přes kartu Skylink SK ze SATu tak z jejich archívu nepřehraješ lautr nic a to ani "Správy RTVS". Takže prosím nezaváděj a než něco takové napíšeš tak si nejdřívě ověř. To že jde Skylink Live SK v České republice ještě automaticky neznamená že jdou v ČR aj další slovenské TV aplikace.

Moravia CS
Registrace: 2/2021

@ AhawkA :

A to sledování od Markízy, JOjky atd. má byt přes SAT a nebo přes internetovou aplikaci? Když Tak možeš napsat aj do PN/SZ. Osobně mám tři samostatné karty (ani jedna NEXT) Skylink SK (Skylink CZ ani jednu) a nově asi půl roku aj Antik SAT a testuju ho.

Moravia CS

@tekapo

Určitě mám zájem. Poprosím o info kam poslat peníze. Děkuji

AhawkA

@Moravia CS

Chtěl bych sledovat přes satelit. Ideální možnost.

AhawkA

@ Jarous

Ano, odstěhovat se na Moravu a pak si platit Plustelku kvůli Markíze. Nejlevnější balík Mini SK od Skylinku vyjde na 5,80 Euro měsíčně a "Plustelka Štandard ROK" při platbě předem vyjde na 65,89 (11 x 5,99) Euro což je 5,491 Euro měsíčně. V té Plustelce Štandart oproti Skylink Mini SK je navíc jen JOJ Cinema HD, AMC, Sport 1, Sport 2 HD, Nova sport 1 HD, Viasat Nature, Viasat History a National Geographic. Na druhé straně od Markízy a Jojky jsou tam v HD jen jejich hlavní stanice a to Markíza HD s JOJ HD. Programová ponuka Plustelky Štandard oproti Skylink je dle mě dobrá a rozhodně lepší než v tom Mini SK ale bohužel většina je jen v HD. No na druhou stranu v tom Mini SK bez Digitau SK je v HD také pouze jen Film Europe+ HD, arena sport 1 HD a CANAL+ Domo. A z této trojky je sledovatelné stejně pouze ten Film Europe+ HD.

Moravia CS

Tak tak pak jedině Skylink Sk a nebo Antik Sat. Dále stačí jen jedna dekódovací karta a nebo je požadavek na více karet. Je požadavek aj Prima Plus pro SK a Novu International pro SK? Máš satelitní přijímač aj pro kodek H265/HEVC a nebo jen pro H264/AVC?

Moravia CS

@Moravia CS

Mám požadavek jen na jednu satelitní kartu. Mám přijímač H264/AVC. Prima plus ani Nova international nepotřebuji a vlastně ani nechci.

AhawkA
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra