![]() |
|
Zgemma h9 twin a DiseQc prepínač monoblok a lnbZdravím páni. Nejako nemôžem zapojiť v prijímači Zgemma H9 twin v open ATV skin HD Glass17 cez DiseQc prepínač EMP -centauri S2/1PCP W1 P.162-TW option monoblok 19,2 E a 23,5 E, samotné lnb je 0,8 W. Nejaké návody som tu našiel ale furt tma a niektoré položky ani v nastavení príjmu nemám, napr, opakovaný DiseQc. Ešte otázka monoblok mám zapojený SAT IN 2 opt. B a single LNB v SAT IN 1 opt.A. Poradí niekto? Mám to správne zapojené? Vďaka. |
teleclub
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 281 |
![]() |
|
Vybavené, admin môže zmazať.Takze nakoniec sa podarilo. Pomoc v histórii diskusie od “drto” návod pomohol. Prikladám ho k nahliadnutiu. Robil som chybu v zapojení lnb a monoblok. Podľa tohto postupu v DiseQc 1.0 to už ide.monoblok pripoj do vstupu 1 a single lnb do vstupu 2. a potom nastavit diseqc v prijmaci nasledovne: astra1 = a(aa,1) astra3 = b (ab,2) thor = c (ba,3) |
teleclub
![]() |
|
RE: Zgemma h9 twin a DiseQc prepínač monoblok...pokud mas 2 tunery tak delas pitomostina jednom tuneru nakonfigurujes monoblok na druhym tchore zadnej dalsi diseq nepotrebujes. co teda resis ? 4in diseq je 2xPOSITION+1xOPTION switch. monoblok je POSITION switch. a ty mas jeste OPTION. takze ty podle toho jak si to zapojil si vyrobil ABC/ABD nebo ACD/BCD. obe kombinace budou fungovat. no kdyby neco tak mrkni na wiki, protoze tohle neni zadna raketova veda Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
@bublajsÁno, máš vlastne pravdu, uvedomil som si to až teraz že mám twin, ale ono to už je úplne jedno. Bože môj, niekedy stačí premýšlať fakt nad obyčajnými vecami.![]() ![]() |
teleclub
![]() |
|
![]() |