Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Tesla QX4 Skylink Live

Zdravím všechny!
Jen pro zajímavost.Právě mám asi 3 týdnem půjčený tento box a zkouším,co zvládne atd.
Sportovní programy: např. Novasport 1+2 a NHL - není nadto,to mít přímo ze satelitu.Obraz z "krabičky"je takový nepřirozený při rychlých pohybech.Není to prostě ono - podle mneJinak filmy atd nezvládá špatně.Příjemně mne mě překvapilo to,že po aktualizaci z firmware 90644007 na ten poslední 9044011 jde na ovladači přepínat programy postupně tlačítkem PAGE (nahoru a dolů) což předtím nešlo.(předtím to zvládaly šipky nahoře na ovladači).Programy jdou ještě volit PŘÍMO numerickými tlačítky vespod na ovladači,takže ok. Jen si pamatovat,kde jaká stanice má své číslo.. :) :) A popisky v MENU jsou už všechny v CZ jazyce....

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005
Odpověď v diskusním vlákně

@jamess96

Obraz je nepřirozený, protože Skylink Live TV stále vysílá jen v 720p při 25 snímcích progresivně.

MHaslar
Registrace: 5/2021

RE: Tesla QX4 Skylink Live

Mám Xiaomi Mi TV Box S a naprostý souhlas s jamess96 a to platí nejenom pro Skylink Live, úplně stejně nepřirozená plynulost obrazu je u ivysíláníČT, Netflix, O2TV či Voyo. O trochu lepší se mi to zdá, pokud do krabičky nainstaluji KODI a do něho pluginy pro výše uvedené poskytovatele. Možná jsem rozmlsaný satelitem, ale v kvalitě obrazu tu krabičku slušně drtí.

mastodont
Registrace: 7/2017

RE: Tesla QX4 Skylink Live

Na tomto foru je jen pár jedmotlivců, kteří srovnávají kvalitu sat vysílání 1:1 s internetovou televizí. Já to rozhodně nejsem. Odzkoušeno několik providérů :-/

Petor58
Registrace: 11/2021

@MHaslar

Koupil jsem na zkoušku Lepší tv a obraz žádná sláva. O proti satelitu. Na víc nepřehledná volba programů.

Petor58
Registrace: 11/2021

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra