![]() |
|
Tesla QX4 Skylink LiveZdravím všechny!Jen pro zajímavost.Právě mám asi 3 týdnem půjčený tento box a zkouším,co zvládne atd. Sportovní programy: např. Novasport 1+2 a NHL - není nadto,to mít přímo ze satelitu.Obraz z "krabičky"je takový nepřirozený při rychlých pohybech.Není to prostě ono - podle mneJinak filmy atd nezvládá špatně.Příjemně mne mě překvapilo to,že po aktualizaci z firmware 90644007 na ten poslední 9044011 jde na ovladači přepínat programy postupně tlačítkem PAGE (nahoru a dolů) což předtím nešlo.(předtím to zvládaly šipky nahoře na ovladači).Programy jdou ještě volit PŘÍMO numerickými tlačítky vespod na ovladači,takže ok. Jen si pamatovat,kde jaká stanice má své číslo.. ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@jamess96Obraz je nepřirozený, protože Skylink Live TV stále vysílá jen v 720p při 25 snímcích progresivně. |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
RE: Tesla QX4 Skylink LiveMám Xiaomi Mi TV Box S a naprostý souhlas s jamess96 a to platí nejenom pro Skylink Live, úplně stejně nepřirozená plynulost obrazu je u ivysíláníČT, Netflix, O2TV či Voyo. O trochu lepší se mi to zdá, pokud do krabičky nainstaluji KODI a do něho pluginy pro výše uvedené poskytovatele. Možná jsem rozmlsaný satelitem, ale v kvalitě obrazu tu krabičku slušně drtí. |
mastodont
Registrace: 7/2017 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Tesla QX4 Skylink LiveNa tomto foru je jen pár jedmotlivců, kteří srovnávají kvalitu sat vysílání 1:1 s internetovou televizí. Já to rozhodně nejsem. Odzkoušeno několik providérů![]() |
Petor58
Registrace: 11/2021 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
@MHaslarKoupil jsem na zkoušku Lepší tv a obraz žádná sláva. O proti satelitu. Na víc nepřehledná volba programů. |
Petor58
Registrace: 11/2021 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
![]() |