![]() |
|
KODI / Stream cin. / VU+ S. 4k - nepřehraje nízkéAhoj, nevíte někdo proč se mě na zařízení VU+ Solo 4k / Kodi / Stream cinema - zamozřejmě zaplaceno nepřehrají filmy / seriály staršího data s nizkým bitrate většinou 480 SD rozlišení ? Jde jen zvuk...mě se takhle třeba nepřehraje komplet seriál "Červený trpaslík" což třeba mě nemrzí , když mám na výběr 720 , 1080 které jsou OK , ale u některých pohádek atd ...je na výběr jenom 1 možnost... |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: KODI / Stream cin. / VU+ S. 4k - nepřehraj...DVDRip.CZ.avi. súbor avi , ti neprehrá.vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@Brumosolo 4k vie prehrať aviVU+SOLO 4K Open ATV 7.0 FLASH a niekoľko image v multiboot na USB-testy Golden Media Triplex DualBoot SW 1.2.80/E2 Open ATV 6.4, ARIVA 200 SW 2.18B8p Skylink ICE
|
mida
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: KODI / Stream cin. / VU+ S. 4k - nepřehraj...nie je avi , ako avi . u solo 4k mi tiež niektoré filmy v 4k nešli prehrať . u duo4k to ide. ono záleží , kto , v čom a prečo tie filmy sú urobené do avi .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@harry88Nepodporovaný kodek hardwarem. Siche Solo4k má dostatek výkonu na softwarové přehrání, ale zkrátka nejde to. Zero4k je na tom ještě hůř, ten umí jen h264 a h265. Cokoliv, co je AVI nebo MPEG nebo WMV, nebo MKV/MP4 s videem v jiném formátu nepřehraje.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 105 |
![]() |
|
RE: KODI / Stream cin. / VU+ S. 4k - nepřehraj...nevěřím tomu |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@Dagy2Čomu neveríš? Pri Zero 4K je to tak, ako píše kubisekT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@PeterSKže VU+ by niečo neprehralo |
Dagy2
![]() |
|
RE: KODI / Stream cin. / VU+ S. 4k - nepřehraj...I Duo 4K ma problemy. Nevim jak SE verze... |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
RE: KODI / Stream cin. / VU+ S. 4k - nepřehraj...to si děláte kozy kluci |
Dagy2
![]() |
|
RE: KODI / Stream cin. / VU+ S. 4k - nepřehraj...ani jeden z vu plus modelov , nie je dokonalý . k dokonalosti by museli mať korejci viac , ako len 7 cm. u všetkých vu plus čo majú hdmi in , sa dajú digitalizovať VHS kazety . no , je to super . po nahratí chýba to audio . nikto nevie , či to bol zámer , alebo sa niečo posralo .solo 4k ,pochybný display https://www.youtube.com/watch?v=kB3OIWPptVc , divix ,wma ,avi , nie . čo vuplus , to nedotiahnuté ovládače a nekompatibilita pluginov . tých vecí je viac . najlepšie image , kde ide skoro všetko (90%) je open atv ,no nedotiahli kvalitu obrazu . no , čo sa dá robiť ? treba s tým žiť. vuplus je luxus , kde avi ,ixvid nemá miesto . vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
rererererePřijde mi úsměvné, koupit satelitní tuner - přijímač a zlobit se, že to není multimediální přehrávač. Vlastnost skoro všech nakupujících shrnuto přes všechny fóra. Touha vlastnit jednu věc, která umí všechno, zastírá rozumné myšlení. Lépe je koupit věc k danému účelu. Ale je to zbytečné, protože to tu tak bude pořád dokola. |
pipiviki
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
pipivikiSorry fakt mě nenapadlo , že 4K přijímač nepřehraje 20 let starej film :-DDDDDDD To mě pobavilo... |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
hardware codec limitPisali o tom aj na satelitnych forach, ze Solo4k a dalsie nemali implementovanu hw podporu starsich kodekov. Zjavne sa ludia ozvali a dalsia generacia uz opat tuto podporu mala.Takze jedina cesta je predat Solo4k a kupit napr. Uno4kSE |
Kofola
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
![]() |