![]() |
|
Dálkový ovladač GoSat GS7060 HDiNemá někdo zkušenosti s universálním ovladačem jiné značky než GoSat pro tento přijímač. Ten jejich originál je na dvě věci, po měsíci používání přestávají tlačítka fungovat, tak ho chci nahradit nějakým jiným universálem. Díky |
zdrk15
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 478 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač GoSat GS7060 HDiJestli chcete universalní dobrý ovladač poradil bych vám kupte si ovladač značky ONE for all dá se lechce naprogramovat na všechny TV,Sat.,já ho používám kromě TV a SAt. i na ovládání ventilátoru,světla v místnosti,myslím že stojí okolo 500korun. |
předa103
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač GoSat GS7060 HDia co ovladač rozebrat a vyčistit plošky a i vodivé gumy |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 411 |
![]() |
|
@zdrk15Jen perlička pro přečtení.Sousedovi odešela mašinka Tesla 321.Prohlížím ovladač,na zadní straně návod.Tak jsem ho "naučil"ovládat Cryptobox 752,všechna tlačítka co potřebuji tak fungují.Starýho Panáka taky zapne ,vypne a i zvuk.AV-TV též.Mrkl jsem na cenu,192kč. |
karl75
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač GoSat GS7060 HDiGeneral Macro 6 z dalkove ovladace cezet. V rámci objednávky lze mírný poplatek specifikovat všechny přístroje, které chcete ovládat.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
ten z liedluza 200kč ovládá 10 zařízení,které ho naučíš,mám i nové zapečetěné,mohu přenechat |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač GoSat GS7060 HDiNa web stránke "dalkove-ovladace.cz" určite nájdeš to, čo potrebuješ! DO ti ponúknu v originálnom prevedení, ale aj v univerzálnom prevedení, naprogramované podľa tvojich potrieb. Z mojej strany sú skúsenosti z týmito DO len pozitívneho charakteru.![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 012 |
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač GoSat GS7060 HDiz mojej strany nie je žiadny pozitiv . stačí jedna značka a nevedia vyriešiť problem .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač GoSat GS7060 HDiDíky, tak nějaký zkusím. Určitě bude lepší než originál.@chvalina2 To bych neděl nic jiného. Těch ovladačů jsem měl několik. Čistil jsem je též, nechal ho dokonce vyčistit odborníkem. Vydržel kvalitně fungovat 2 dny. Poté vše při starém. |
zdrk15
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač GoSat GS7060 HDitak to moc odborně vyčištěný nebyl, sice si nemyslím, že pouhé čistění plošek je pak trvalý stav, ale dva dny je trochu moc slabý výkon. Ono se chce podívat na to, co je problém, jestli mastnota od užívání někde v kuchyni, nebo něco jiného. Čím je to zanesené. Většinou/někdy je pryč napařená vodivá vrstva, což se bez odborné! opravy vyřešit nedá. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
Dálkový ovladačCo nanést po vyčištění tuhu na doteky? |
karl75
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
@karl75tam se lepí vodivá guma,když už |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrNemáš zkušenost s vodivým lakem? |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač GoSat GS7060 HDiOdborník to byl, věřim mu v tom. Už si přesně nepamatuji co říkal, kde by mohl být problém. Asi slabá vrstva, špatně vyleptaný, nebo něco takového (nejsem elektrotechnik).Zajímavé je, že to dělaji jen ovladačky GoSat. Mam k telebedně i k DVD minimálně 10 let staré a ty šlapou bez problému. |
zdrk15
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač GoSat GS7060 HDiOdborník by to opravil. Například zmíněným vodivým lakem, nebo jiným způsobem, pokud by zjistil, že problém je napařená vodivá vrstva. "Špatně vyleptaný" je pitomost, valí ti klíny do hlavy. |
Antonín
![]() |
|
@zdrk15Pokud přestávají fungovat některá tlačítka /asi ta nejpoužívanější/ mohu doporučit. DO rozebrat, omýt desku pl. spoje i gumu, třeba i obyč. JARem a vysušit. Nefunkční tlačítka poznáš většinou i na té gumě, bývají lesklejší oproti ostatním. V jisté firmě v HK prodávají terčíky vodivé gumy v soupravě i se silikonovým lepidlem. Určitě se to dá sehnat i jinde. Úspěch zaručen! Tak do toho![]() ![]() |
jiriks
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač GoSat GS7060 HDija sem kdysi davno opravoval tlacitka napr. u gamepadu k starym tv hram, prilepenim na spodek tlacitka alufolii z cokolady. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
@vlcekmíval jsem tekuté stříbro když jsem dělal v tesle v 1985,tím jsem zkracoval dráhu potenciometrů,na gumu asi ne |
pierrepetr
![]() |
|
@alien777jo to byly časydnes https://www.ame.cz/Elektronika/Dalkove-ovladace/Dalkove-ovladace-nahradni-dily-g40520823 |
pierrepetr
![]() |
|
Repase vodivé gumyMám zbytky samolepící hliníkové pásky (topenářské) s vynikající přilnavostí. I když se jedná o výrobek téměř 20 let starý (Venture tape), lepí stále dobře. Děrovačem na kůži vyrobím terčíky potřebného průměru, pinzetou po oddělení separační vrstvy přenesu na odmaštěné nevodivé pločky. Silikonové lepidlo bylo vždy, kdž jsem spěchal zatrvrdlé, i když jsem bral malé tuby. Zatím nemám ovladače tímto způsobem opravené v provozu více než půl roku. Žádný aluminiový terčík neodpadnul. |
valsora
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 226 |
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač GoSat GS7060 HDiA ty hliníkové drží taky?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@valsorakdyž už amatérsky,stačí alobal a oboustranná izolepa,nebo se pra.s.it s chemoprenem |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač GoSat GS7060 HDiVodivé laky prodává každá prodejna součástek. Nicméně je fakt, že tyhle opravy měly smysl za bolševika, kdy se nic nedalo koupit. Dneska je správné řešení nový programovatelný DO. (Stejně je pro většinu domácího provozu potřeba makro instrukce a ovládání různých zařízení jedním DO.) |
Antonín
![]() |
|
@AntonínDneska je správné řešení nový programovatelný DO . písal som to vyžšie , že na to treba zabudnúť .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač GoSat GS7060 HDiTo, že jsi měl nějaký problém, který si neuměl vyřešit, nic nemění na faktickém stavu. Stačí mít kvalitní ovladač, který je schopen se naučit všechno. (Možná jsou nějaké ovladače, které používají jiný nosný kmitočet, se kterými to programování pak nejde, ale to se netýká běžných zařízení spotřební elektroniky). |
Antonín
![]() |
|
RE: Dálkový ovladač GoSat GS7060 HDimám 3 univerzálne DO . ani jeden z nich to nevie . z 11 funkcií čo potrebujem idú iba 3 . volume a mute . univerzálne z čiech tam je ich 5 a dosť . naprogramovať to nejde ani cez makro .občas si treba zahryznúť do jazyka (ak máš zuby) a nepísať sprostosti . original DO bude vždy original . teória ti ide dobre , ale prax zaostáva. vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |