![]() |
|
Amazon Fire TV stick - Skylink live TVZdravím,Nevíte, jestli jde pouštět Syklink Live TV přes Fire TV stick? Děkuji, Luboš |
luboshak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
@luboshaka proc by nesel? fire stick je s androidem i kdyz se to jmenuje fire os |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Amazon Fire TV stick - Skylink live TVKedysi som skusal a nesiel.Jedine cez kodi tam to islo. |
jarco
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
Amazon Fire TV stick - Skylink live TV (# 278)napriklad v xaomi tv stick ide,a co nejde da sa doplnit aj bez obchod play |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Amazon Fire TV stick - Skylink live TVTakze ide velmi dobre,cez aplikaciu. |
jarco
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
ZkušenostTak už mám Fire TV doma a chvíli si s tím hraju.Skylink Live TV jde stáhnout, ale musíte si nejdřív stáhnout Downloader a až pak aplikaci najdete. Pak si musíte stáhnout aplikaci, abyste mohli použít kurzor myši (ovládaný přes směrová tlačítka). Bez kurzoru se to použít nedá. Pak to funguje velmi dobře, obraz v HD a neseká se. Stejně jsem si stáhl aplikaci O2 TV, funguje také dobře. Netflix funguje skvěle a používám ještě aplikaci NBA (season pass z ali za 130 Kč super). S tou jsou také dobré zkušenosti. Možná by nějaká podobná věcička místo Fire TV udělala stejnou nebo lepší službu bez těch instalací navíc, kdy jsem si nejdřív musel najít návody na netu. Každopádně nyní po těch doinstalacích je moje zkušenost s Fire TV pozitivní. |
luboshak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
@luboshakNa Skylink Live je dobrá apka Skylink Live Evo.Stáhneš na ulož.to. Fungují na sobě nezávisle. |
Petor58
Registrace: 11/2021 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
![]() |