Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

iptv v enigma2

dobry den vsem. prosim najde se dobra duse ktera mi pres team viewer zapise a tim padem to i uvidim jak se to dela zapis pro iptv . koupil jsem na skousku ale nikdo neni fachman a fakt to nejak neumim co a kde. prosim nepiste ze pokud mam linux tak se mam ucit nebo jine komentare. zadam jen o pomoc se zapisem. dekuji uctive.

gionni
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

@gionni

Zde jsem našel jaký si návod. Zatím jsem nezkoušel. Záleží jaký máš playlist.

https://digitalne.ellano.sk/magazin-7/rady-a-tipy/digitalna-kola/item/prehravanie-iptv-cez-zoznam-stanic-v-enigma-2

https://digitalne.ellano.sk/magazin-7/rady-a-tipy/digitalna-kola/item/ako-prehravat-iptv-streamy-cez-mediaplayer-v-e2

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

RE: iptv v enigma2

dekuji ti Milde. to je to co nevim,jaksi se mi to uz plete. playlist. nevim jaky mam,cetl jsem o ruznych konvezich atd. prave proto jsem zde zadal nekoho kdo mi pomuze pres teamviewer abych to i fyzicky videl jak na to. ale tve odkazy prostuduji, moc dekuji prozatim.

gionni

@gionni

Jestli ale máš playlist m3u s více linky např. z Ali, tak to nebude fungovat. Do E2 bouguets FAV musí přidávat jednotlivé odkazy m3u. Já používám Adroid box s příslušnou aplikací. Satelit nechávám pouze na tv programy,Youtube a archivy CZ/Sk nebo CZ/SK Premium. To samé jak tam nervu Kodi. Do toho Team Vieweru asi nikdo nepůjde. Nevím. :-/

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

jasne, chapu. ano, je moznost pres box to sledovat, ale chtel jsem to vyskouset jak na to. ano, je to skouska z aliho. stejne prozatim dekuji a snad nekdo bude ochoten se o sve znalosti se podelit

gionni

@@@@

pošli udaje na timeviewer ukazem ti ako na to

maros30
Registrace: 1/2006

nič neposielaj .
tu máš stránku , ktorá ti prevedie m3u(8) do E2 .
skonvertorované si už budeš vedieť dať kam to patrí.
ale ak by si nevedel :
cez total comander a následnom pripojení ,poprípadne cez niečo iné .
etc/enigma2 . . . userbouquet (farorites , ten býva prázdny ).prvý riadok ale nemaž.
po vložení - prepísaní daj uložiť a nezabudni na reštart .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

zabudol

som na tú stránku sorry .
https://vip-tv.club/html/iptv-playlist-converter-en.htm

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

IPTV enigma2 VU+uno4kse

IPTV z Aliexpres link m3u úplně v pohodě jede! stačí použít aplikaci kde se do plalist.txt nakopíruje adresa a aplikace sama naistaluje a rozbalí a zapíše do bouguets !!!
Vu+uno4kse a OpenATV 6.4

Petříček
Registrace: 11/2020

@Petříček

A můžeš prozradit co je to za aplikaci? Ali dává tyto odkazy s příponou ts. To taky funguje?

M3U/ URL/playlist:končí 21.11.2021 tak jsem ho dal veřejně

http://livego.club:8080/get.php?username=eBpppq1EFj&password=3B308vW2Rt&type=m3u_plus&output=ts

milde

@milde

pošlete email hodím foto z Vu+uno4kse

Petříček

milde

ten odkaz s koncovkou ts treba inštalovať cez telnet, ak je m3u subor treba to prekonvertovať do suborou, ktore podporuje enigma2, odkaz je vyššie aj postup

maros30

Petříček

z Aliexpresu to ide celkom fajn, zaleži od predajcu, len v tom playliste je tolko zbytočností, čo nikdy pozerať nebude, odporučam playlist vytriediť a nahodiť len potrebne veci, lebo je to neprehladne

maros30

@milde

nainstaluj si do boxu plugin X-Streamity, do neho vlozis ten link z Ali a len cucis na TV bez nutnosti nejakej konverzie.

plekab
Registrace: 3/2021

plugin jadi maker extream

Petříček

Convert M3U To Enigma2

http://iptv-dailylinks.blogspot.com/p/convert-m3u-to-enigma2.html

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

I když toto vlákno založil @gionni,tak i já děkuji všem za rady a odkazy. Budu postupně zkoušet.

milde

Pro Maroš 30 - děkuji za tvou vstřícnost. Pošli mi mail a já ti tam pošlu údaje i s telefonem. Tedy číslo ne přístroj. 😊 Zertuji

gionni

@milde

A čo chceš skúšať? Prečo si myslíte, že na všetko treba plugin. Brumo napísal ako najjednoduchšie, ale nezabudnúť inštalovať ServiceApp a v prípade problémov zmeniť prehrávač. :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

ServiceApp mám již dávno nainstalovaný, ale použil jsem od rady @plekab plugin X-Streamity.

milde

@plekab

Tak už čučím. Díky moc za radu nainstaloval jsem plugin X-Streamity, vložil do etc/enigma2/xstreamity/playlists.txt celý original playlist z Ali bez žádného převodu. Restart. A jede vše super. Obraz lepší než z Android boxu. Srovnatelný se Skylink sat. R^ :)))

milde

Sice jsem našel ten plugin X streamity ale instalace se zastaví. Kvůli Windows 11??? Prosím o alternativní stránku na stažení. Diky

gionni

@gionni

Jj musím najít. Nemám uloženou. Já to stahuji do mobilu a pak to kopíruji přes Total Commander položka Remote v mobilu do satelitu. PC ani nepouštím.

milde

@gionni

založ si SZ, tam ti pošlem mail

maros30

@gionni

https://vuplus-community.net/board/threads/x-streamity-xtream-codes-iptv-player.42798/ Nutná registrace. Nebo mě pošli do mého PM Tvůj e- mail a já Ti pošlu instalačku.

milde

@@@@

najlepšie riešenie na IPTV je ten playlist vložit do existujuceho settingu, netreba spuštať žiaden plugin, :)))

maros30
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra