![]() |
|
Uruguay-ArgentinaProč nikdo nevysílá jihoamerickou fázi kvalifikace MS? Jsme asi jediní na světě...Dnes v 00.00 Uruguay-Argentina, ve středu Argentina-Brazílie. Sice Brazílie, Argentina mají účast už prakticky jistou, ale o další místa bude velký boj až do konce. Škoda, určitě by si to diváky našlo. |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 884 |
![]() |
|
RE: Uruguay-Argentinanie je tam americký dosah . skús pozerať niečo iné .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Uruguay-ArgentinaTak to kup a někomu to nabidni, aby to vysílal. Stále dokola stejné otázky. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
RE: Uruguay-ArgentinaCelkom skoro si si všimol,že to nikto unás nevysiela,kedže už sa hrá 12.kolo.Jsme asi jediní na světě....to snád myslíš zo srandy?neboj sa tych krajín,ktoré to nevysielaju sú desiatky... |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
RE: Uruguay-ArgentinaVčera na netu BRA v HD.Dá se pustit i do obrovské plazmy.Kvalita lepší jak Skylink HD.Dnes ARG-URU to samé.Není ani třeba aby to u nás někdo vysílal![]() |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
RE: Uruguay-ArgentinaNa 10E bude feed v BISS ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 165 |
![]() |
|
RE: Uruguay-Argentinaniečo z kvaldy Juhoamerickej vysiela TVP Sport aj vysiela spomínaný zápas Uruguaj - Argentina , naše amatersko-klamárské tv sú k ničomu vysielajú len to čo ich zaujíma a čo ich nezaujíma na to práva nekupujú ževraj zbytočné... , niekto dá aj Africkú kvaldu či zápasy z Azie tu u Nás sa to ignoruje , je to vidieť na nákupe práv k ligám majú práva nemajú programy aby vysielali všetko , dajú si monopol a vybavené , fanúšík zariad sa , fanúšík čo sa zariadi po svojom už naše tv ani nechce![]() |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 796 |
![]() |
|
jožkonemusíš dělat chytrého o fotbale mám přehled určitě větší než ty to mi věř...a že se hraje 13 kolo kvalifikace a né 12 vím samozřejmě, ale doufal jsem, že to někdo koupí alespon v průběhu kvalifikace...bohužel. Pro Janci19 - africkou část kvalifikace vysílá FIFATV - všechny zápasy![]() |
FI711010
![]() |
|
RE: Uruguay-ArgentinaJá fotbalu nerozumím, ale koukal jsem, že to vysílají Španělé. M Liga De Campeones FHD.CLASIFICATORIOS QATAR 2022 BRASIL - COLOMBIA https://tvepg.eu/cs/spain/channel/movistar_liga_de_campeones#now Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@FI711010môžeš mat prehlad o futbale aky chceš,ale mat naivitu až takú,že si čakal,že tu niekto kupi juhoamerické kvalifikacne zápasy od polovice sezony je asi silná káva..bohužial musíme sa s tym zmierit..ja osobne hlavne čakám čo spravia naše tv s Africký pohár národov 2022?či ho bude niekto vysielat alebo nie |
jožko
![]() |
|
jožkoto by mě také zajímalo, doufám, že to někdo bude vysílat...NS asi těžko ty by neměli ani kapacitu na to, spíš bych to viděl u SportTV, max u ArenySport, O2TV a Eurosporty těžko ty na fotbal celkem kašlou...jinak jsem to nemyslel ve zlém![]() |
FI711010
![]() |
|
@FI711010ani ja som to nemyslel vzlom...len proste,ked som už v lete videl,že tieto juhoamericke kvalifikačne zapasy nikto unás nevysiela,tak som hned vedel,že sa tento rok nato všetci vykašlali..čiže márne čakáš,že niekto unás teraz odvysiela Uruguay-Argentina alebo Argentína-Brazilia.a ten Africký pohár národov 2022 začína už cca za 2 mesiace,tak mám už teraz obavy,že to nikto unás vysielat nebude,kedže je ticho a nikto otom nepíše ![]() |
jožko
![]() |
|
@jožkoAfrický pohár národov by mal byť na holandských kanáloch ESPN, zatiaľ to tak vždy bolo. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
![]() |