Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Uruguay-Argentina

Proč nikdo nevysílá jihoamerickou fázi kvalifikace MS? Jsme asi jediní na světě...Dnes v 00.00 Uruguay-Argentina, ve středu Argentina-Brazílie. Sice Brazílie, Argentina mají účast už prakticky jistou, ale o další místa bude velký boj až do konce. Škoda, určitě by si to diváky našlo.

FI711010
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Uruguay-Argentina

nie je tam americký dosah . skús pozerať niečo iné .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Tak to kup a někomu to nabidni, aby to vysílal. Stále dokola stejné otázky.

zzz
Registrace: 1/2006

Celkom skoro si si všimol,že to nikto unás nevysiela,kedže už sa hrá 12.kolo.
Jsme asi jediní na světě....to snád myslíš zo srandy?neboj sa tych krajín,ktoré to nevysielaju sú desiatky...

jožko
Registrace: 7/2016

Včera na netu BRA v HD.Dá se pustit i do obrovské plazmy.Kvalita lepší jak Skylink HD.Dnes ARG-URU to samé.Není ani třeba aby to u nás někdo vysílal :))) Stačí umět hledat.

garrrry
Registrace: 3/2009

Na 10E bude feed v BISS ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

niečo z kvaldy Juhoamerickej vysiela TVP Sport aj vysiela spomínaný zápas Uruguaj - Argentina , naše amatersko-klamárské tv sú k ničomu vysielajú len to čo ich zaujíma a čo ich nezaujíma na to práva nekupujú ževraj zbytočné... , niekto dá aj Africkú kvaldu či zápasy z Azie tu u Nás sa to ignoruje , je to vidieť na nákupe práv k ligám majú práva nemajú programy aby vysielali všetko , dajú si monopol a vybavené , fanúšík zariad sa , fanúšík čo sa zariadi po svojom už naše tv ani nechce :laughing:

Janci19
Registrace: 5/2008

jožko

nemusíš dělat chytrého o fotbale mám přehled určitě větší než ty to mi věř...a že se hraje 13 kolo kvalifikace a né 12 vím samozřejmě, ale doufal jsem, že to někdo koupí alespon v průběhu kvalifikace...bohužel. Pro Janci19 - africkou část kvalifikace vysílá FIFATV - všechny zápasy R^

FI711010

Já fotbalu nerozumím, ale koukal jsem, že to vysílají Španělé. M Liga De Campeones FHD.
CLASIFICATORIOS QATAR 2022 BRASIL - COLOMBIA

https://tvepg.eu/cs/spain/channel/movistar_liga_de_campeones#now

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@FI711010

môžeš mat prehlad o futbale aky chceš,ale mat naivitu až takú,že si čakal,že tu niekto kupi juhoamerické kvalifikacne zápasy od polovice sezony je asi silná káva..bohužial musíme sa s tym zmierit..ja osobne hlavne čakám čo spravia naše tv s Africký pohár národov 2022?či ho bude niekto vysielat alebo nie

jožko

jožko

to by mě také zajímalo, doufám, že to někdo bude vysílat...NS asi těžko ty by neměli ani kapacitu na to, spíš bych to viděl u SportTV, max u ArenySport, O2TV a Eurosporty těžko ty na fotbal celkem kašlou...jinak jsem to nemyslel ve zlém ;)

FI711010

@FI711010

ani ja som to nemyslel vzlom...len proste,ked som už v lete videl,že tieto juhoamericke kvalifikačne zapasy nikto unás nevysiela,tak som hned vedel,že sa tento rok nato všetci vykašlali..čiže márne čakáš,že niekto unás teraz odvysiela Uruguay-Argentina alebo Argentína-Brazilia.
a ten Africký pohár národov 2022 začína už cca za 2 mesiace,tak mám už teraz obavy,že to nikto unás vysielat nebude,kedže je ticho a nikto otom nepíše :fuming: ale uviíme možno nás niekto prekvapí..ja osobne to tipujem na Sport tv

jožko

@jožko

Africký pohár národov by mal byť na holandských kanáloch ESPN, zatiaľ to tak vždy bolo.

masto
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra