![]() |
|
Společný rozvod- laděníMáme společný rozvod sloučení dvb-T2 a S2. Musím ladit satelit TV přes funkcí- jedním rozvodem, nebo můžu i přes pevná anténa/diseqc?U pevné musím povolit napájení lbn, jinak to nejde. Nedochází k přetížení, protože TV jednou ukázala, že dochází k přetížení Lbn. Nemohu poškodit Tv? Sony 42W650
|
broze
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Společný rozvod- laděnímožná někdo uhodne lépe, ale mi není dotaz moc jasný.Co je to za rozvod? Čím je napájen LNB? tvým televizorem nebo je to nějaký rozvod v paneláku, kde je multiswitch? |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Společný rozvod- laděníOmlouvám se. Rozvod je v paneláku. 24 zásuvek. Napájení nevím. Ke to v krabičce T2S2Radio+ internetSony 42W650
|
broze
![]() |
|
RE: Společný rozvod- laděníVelmi pravděpodobně nenapájíš LNB ty. Takže napájení LNB vypni. |
Antonín
![]() |
|
RE: Společný rozvod- laděníPak ale nic nejde. Nemám signál.Sony 42W650
|
broze
![]() |
|
RE: Společný rozvod- laděníTěžko uhodnout, jak vypadá rozvod. Zeptej se toho, kdo ho dělal. Může to být tak i tak. Nebo se zeptej sousedů, nebo to máš možná někde ve smlouvě nájemní, nebo... |
Antonín
![]() |
|
RE: Společný rozvod- laděnízajdete na parovou terapii |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
@brozeto je nové zařízení,nebo to už někdy fungovalo tady a nyní závada?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@Antonínto nemůže vypnout,jak by přepínal polarizaci?? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Společný rozvod- laděníjo to je pravda |
Antonín
![]() |
|
RE: Společný rozvod- laděníLNB napájení a povely Diseqc (většinou) musí být povoleny, přenáší se tím minimálně přepínání H/V. Dále je nutné zjistit na kterém portu je který satelit (pokud jich je více). Mám to podobně - multiswitch (u mě jen na 8 výstupů), v základu 4 SAT plus DVB-T/FM |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
@Warpikvětšina dnešních přijímačů si sama očuchá disec a družice |
pierrepetr
![]() |
|
Společný rozvod v panelákuOmlouvám se vvložil jsem příspěvek do článku " jak dlouho jde viaces modul" |
staman
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: Společný rozvod- laděníPokud píše TV hlášku o přetíženém napájení LNB, pak nejspíš není v pořádku svod, resp účastnická zásuvka, účastnická šnůra, nebo samotné připojení. Tady bych začal...On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 938 |
![]() |
|
![]() |