Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Rozšířené počasí v HD glass 17

Přidal jsem naše město do počasí.Pokud ale navolím rozšířené počasí tak už je tam opět Banská B.
Pokouším se to nějak nastavit ale nedaří se.Zkusil jsem i přepsat v etc soubor city_Code ale to taky nějak nefunguje.Jak na to?

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Rozšířené počasí v HD glass 17

Nejako, nepoužívať HD Glass. Už je to asi v pasé, lebo tvorca HD Glass je mimo.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@Jarous

Na co počasí v satelitu. Mám ho hned po ruce v telefonu.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

opravdu i takové capoviny se používají v linuxu? počasí mám v mobilu,v pc,sat linux využívám pouze na sledování kanálů,nějaký picony a podobný vymoženosti jsou podle mě k ničemu ,mám ve vu+solo uhd soft už asi 5,6 let starý nikdy jsem ho neaktualizoval vše funguje jak má na co do toho rýpat když to jede,doladit programy co se změní upravit a co víc, mám tv v ní android a myslím si že je stím víc zábavy jak s linuxem. můj názor čus.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Já si koupil linux aby jsem si měl s čím hrát a ne čučet do mobilu. :)))

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Jarous

Daj si image min. OpenATV 6.3 a vyššie a budes mat predpoveď počasia v základnom skine vzdy pri prepnutí kanálu .
Len si doplníš svoje mesto.Uplna spokojnosť

mercedes77

@Jarous

Banská Bystrica je nastavená jako implicidní. Fullhdglass funguje i ve VTI, ale nepoužívá k ukládání měst texťák v etc/city_Code.txt, ale my_city_Code.txt!! pokud ho tam nemáš tak lokalitu nezměníš. Tak ho tam musíš vytvořit. Jinak města se hledají přímo ve Fullhdglass sekce počací úplně dole. Pak uložit. Volba lokalit opět ve Fullhdglass počasí. Vše funguje OK.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@mercedes77

No kvůli počasi bych asi image neměnil. I když nevím jaký image má @Jarous. :))

milde

@Jarous

Jestli Ti to nepojede tak mě do PM napiš města která potřebuješ, já je vyhledám a pak Ti pošlu do Tvého PM odkaz na stažení my_city_Code.txt. Pak txt jen uložíš do etc.

milde

na počasí mám okno. Mrknu ven a když vidím, že nejsou mraky, nebude pršet :laughing:
Pamätám si ale ako nás na inom fóre presviedčal maník, že jedine linux prijímač a jedine s LCD lebo inak nebudeme mať počasie. A počasie máme stále aj bez linuxu. Momentálne modrá obloha, slniečko. Tak šup vypnúť satelity a von do prírody.

Dagy2
Registrace: 11/2010

@milde

Image OpenATV 6.4,mám to v popisku.Pokud jsi si úplně jistý,že to bude funkční tak to pošly.Město je Vyškov.Opravdu nevím proč v city_Code nejsou uvedeny všechna okresní města.A ještě jednou píšu,že v základním počasí jsem si Vyškov přidal a zobrazí se ale po navolení ROZŠÍŘENÉ počasí mě to nejde a je tam BB.

Jarous

@petersk

Jediný kdo je mimo jsi ty.

mastodont
Registrace: 7/2017

@petersk

Musím Ti oponovat. Jsem s ním spokojený a mám ho už dlouhou dobu na 9 STB. Stále funguje, i to počasí. Zatím jsem nenašel jinou podobnou náhradu. :8)

milde

Přesně tak, jelikož jsem spíš "ladič" než divák, bez HDG by mě satelit ani nebavil. Od první verze, kterou jsem na podzim roku 2010 instaloval, nemá jiný skin šanci.

mastodont

spusti rozšířené počasí, pak zelené tlačítko a doplň požadované město

ritchi1
Registrace: 10/2008

@ritchi1

Spustím rozšířené počasí dám zelené a napíše to,žádné město nenalezeno,dám přidat město,napíšu do řádku město a zase nic je tam stále BB.

Jarous

@milde

No ja HDGlass nepoužívam, to mimo som myslel na základe tohoto príspevku:
"Ja som mu písal 4x a neodísal vôbec... Neraguje na emaily, mám kontakty z 3 ľudmi a nikomu neodpísal, mám obavu či sa mu naozaj niečo nestalo? Nechceš šíriť poplašné správy, ale je to divné." Uverejnil to Kostik1234 20.10.2021. Možno že sa už niečo zmenilo.
Nemám proti HDGlass nič, ale všetko raz skončí. A podpora nebude.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@mastodont

No tak mimo si Ty asi, lebo sa o tom píše aj tu už asi mesiac, že stránka nefunguje, tvorca "nikde" To mimo som myslel na tvorcu ak by si to nepochopil.

petersk

Mladenci, nikomu sa nic nestalo. Autor pluginu nema cas a silu riesit veci ohladom domeny a to je asi tak vsetko k nefunkcnim strankam.

plekab
Registrace: 3/2021

@petersk

Nefunkčnost stránky přece nic neznamená a "tvůrce nikde" je jen tvoje konspirace.

skin FHDG17 7.03 online in VIP,- aktualizovany default iptvprov.list
- aktualizovane preklady pre napovedu: sk, cz, ru, lt
- aktualizovane: pl, sk, cz, ru, de, it, uk, pt, tr, es, fa, al, ro, hu, nl,
et, lt
- oprava ciest pre vyhladavanie picon, piconProv, piconSat v renderers

mastodont

No je fakt,že při goglování všechny stránky HD glass jsou mrtvé.

Jarous

@mastodont

Veď kľud :)) Aké konšpirácie, píšem len to, čo už predo mnou napísali viacerí.

petersk

Suhlas s tym, ze lepsi skin, ako HDG, nepoznam.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza

na úrovni skinu hd glass , sú aj iné skiny , ale nie , pre vaše image .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@Brumo

Urcite su, ja pri HDG som si zvykol na svoj config, ktory si vlozim do ktorehokolvek prijimaca, ci doma, ci na chate, u kolegov, nic viac nemusim nastavovat a mam to ihned vsetko podla svojich predstav.
Zvyk je zelezna kosela. :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza

Tak tak i já na něj nedám dopustit. Zkoušel jsem jiné, ale tento je u mě 1. Zatím jede.

milde
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra