Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Samsung tv

Dobrý večer,Měl jsem tv sony a používal jsem na seřazení programů sony editor.Ted jsem si koupil tv Samsung QLED a potřeboval bych poradit který se používá editor na seřazení satelitních programů.Děkuji

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samsung tv

Na pár kliknutí to zvládneš pomocí flashky a ChanSortu, viz t.ly/TLg5

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Když si chci upravit ty programy v ChanelSortu tak vyskočí tady ta chyba plase download and insstal the Microsoft Visual C++2010 Redistributable Package x86.Prosím nevíte co stím.

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl

@Darkl

Preklad Google.stiahnite a nainštalujte balík Microsoft Visual C++2010 Redistributable Package x86

katus
Registrace: 1/2006

Posím mohl bys odkaz na stažení Microsoft Visual C++2010 Redistributable Package x86.Děkuji

Darkl

Třeba zde: https://m.majorgeeks.com/files/details/microsoft_visual_c_2010_redistributable.html

torny
Registrace: 3/2018

Moc děkuji za odkaz.Vše jsem nainstaloval a seřadil.Ale mám ješte jeden problém.Po naladění satelitu skylink a seřazení když vypnu tv a ráno zapnu tak je to opět rozházený.Tak nevím jak to udělat aby to zustalo tak jak jsem to seřadil.Mám tv Samsung Qled QE65Q65A.

Darkl

@Darkl

Doporucujem prestudovat.https://www.samsung.com/sk/support/tv-audio-video/ako-zoradit-naladene-kanaly/

katus

No to už mám prostudovany ale nic jsem nenašel.Prostě když nahraju do tv seřazený seznam tv programů tak je vše ok.Když vypnu tv a třeba zapnu za 2 hodiny tak je to zase rozházený.Tak už teda nevím jak to nastavit.

Darkl

Tak jestli někdo neví jak to nastavit kdo má tv samsung naladěný skylink.

Darkl

@Darkl

Vytvoriť adresar Obľubene ,zoradene programy do neho vložiť,dobre je aj vypnuť Fast scan.

katus

@Darkl

Úplne musí stačiť vypnutie automatického ladenia FastScan... Pokiaľ nepotrebuješ mať extra adresár Obľúbené programy... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@katus

Okrem ineho mame doma aj dva TV Samsung.
Vytvorena skupina Favorites, v nej vytvoreny zoznam kanalov podla mojho rozhodnutia, nie podla Skylink, FastScan zapnuty a zoradenie kanalov sa nemeni, je to stabilne.
FastScan nevypinat! Je to velmi uzitocna funkcia, setri mnoho casu a prace.

romanss
Registrace: 7/2018

Nevíte kde se vypiná tv aby nebyla v pohotovostim stavu.Nebo to nejde a musím vytáhnout kabel z eletriky.předem děkuji.TV je Qled QE65Q65A.

Darkl

@Darkl

Myslim,že to asi nejde.. Síce nemám Qled,ale modelové řady 2019,2020 a tam to nejde. Možna pomoci rootu,ale to bych nedělal..

bagr3210
Registrace: 2/2012

@Darkl

Vypínač je na spodní hraně pod logem Samsung,ale vypneš s ním jen do standby.

jjery
Registrace: 12/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra