![]() |
|
TV Barrandov chce za šíření svých stanic nesmyslnoPro operátory je nepřijatelně vysoká částka za šíření programů TV Barrandov: podle neveřejných informací měla být vstupní částka při jednáních 2.50 Kč za jednoho zákazníka![]() |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: TV Barrandov chce za šíření svých stanic n...šak nech vyradia aj tak tam nič nejde. |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 778 |
![]() |
|
@jopo166To máš pravdu. Ve dne v noci Nebezpečné vztahy s Honzou Musilem.![]() ![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
TV BARANDOVTřeba vyřadit Soukupův plevel !!! |
a2580123a
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 269 |
![]() |
|
RE: TV Barrandov chce za šíření svých stanic n...urcite vyradit, v zivote som na to neprepol![]() ![]() ![]() |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
@a2580123anaprostý souhlas. hnus na entou |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
RE: TV Barrandov chce za šíření svých stanic n...A to zase ne. Netvrdím, že Soukupa obdivuji, ale občas je potřeba si poslechnout i trochu jiný názor. Ve kterém jiném televizním zpravodajství mi řeknou na plnou hubu, že ten či onen náš politik je darebák?Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
@mjamriskaKdyž jsi na to v životě nepřepnul, jak víš že určitě vyřadit. Povídej... |
chrpa
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
@chrpaByl jsi rychlejší v dotazu.![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
pro mne za mne.....stejně tam není nic zajímavého.....DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
@Hugoczono jiny nazor je neco jineho nez bohapusta manipulace a nesmysly 👎 tak at si to siri Soukup sam v pozemaku,stejne na to nikdo nekouka. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1naprostý souhlas s odpovědí to Hugocz... |
kovy
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: TV Barrandov chce za šíření svých stanic n...Naco tolko nezmyselnych stanic...Je cas, aby "plevel" sa postupne vyradila... A zacali fungovat ako za starych cias z reklam.... |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 554 |
![]() |
|
RE: TV Barrandov chce za šíření svých stanic n...Když nebudou diváci, nebude stanice. Prosté. Že někdo hledí na Soukupa je pro mne obtížně pochopitelné, ale hledí, a on prodává reklamu...tak to funguje. Blesk taky někdo čte. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: TV Barrandov chce za šíření svých stanic n...v dvbt zustanou tak zadny problem pro d8vaky. na sat stejne mazu, aspon usetri praci. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: TV Barrandov chce za šíření svých stanic n...vy mozna nesledujete, ja taky ne. vy sledujete sport a operni konzerty ale pro mne jsou to naprosto zbytecne temata vysilani a vubec. k cemu vedu barrandov urcite si ziskal divaky i kdyz ne nerdy a odborbiky z paraboly. nevidel jsem presne kdo sleduje barrandov ale urcite si jej oblibili zeny nad 40 a seniori. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
@chrpa @mildevsak logicky, ked nepozeram, tak pre mna to mozu vyradit, ak to pozeravate vy dvaja, urcite budete proti vyradeniu |
mjamriska
![]() |
|
@mjamriskaJá ten program taky nesleduji, ale manželka jo. Když je v rámci balíčku, tak proč ne.![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildejasne, kazdy ma svoj vyber, ja v prvom rade si vyberam TV stanice, ktore neprerusuju program, tym myslim film, dokument, sport,...reklamou, preto napr. nepozeram ani NHL, mojou prioritou je sport a dokumenty, filmy na CT, STV a Netflixe, HBO Go......skupiny TV stanic markizy, jojky a primy vobec nesledujem, a nesledujem ani dokumentarne TV stanice kde ide reklama pomedzi dokument, v aute pocuvam iba mp3 |
mjamriska
![]() |
|
@mjamriskaJá asi tak podobně jako Ty. Ale baby neukecáš, co baví mně tak jí zase ne. Ještě že màme doma tři televize![]() ![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildesvagor kupil Oledku, tak som od neho zobral Ledku a zavesil do kuchyne, zena sa zlostila - kto vraj ma TV v kuchyni !!!![]() |
mjamriska
![]() |
|
RE: TV Barrandov chce za šíření svých stanic n...Tak sa s nimi rozlúčime. |
vectorbike
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
@mjamriskaNo dobrý. Má dost rodin, ale my ne. Jen obývák, dėtský a ložnice. Z kuchyně vidím do obýváku. Tak OK![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: TV Barrandov chce za šíření svých stanic n...Ani nevím že to existuje vymazal jsem to už dávno ani mi nechybí |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: TV Barrandov chce za šíření svých stanic n...Klenot TV, kterou hodiny denně také přebírají, vysílá vlastní kanál. Soudci a soudkyně to opakují pořád dokola. Teď budou reprízovat Musila. No k čemu to je?Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 080 |
![]() |
|
@kristian1Existují i šokující věci. Např.: V největší nemocnici v Praze 6, na kardiologickém oddělení, pacienti vyžadují na pokojích zásadně TV Barrandov. Lékaři jsou tím hodně překvapení a já osobně si myslím, že Mírovy výlevy jim ke klidnému pulsu nepřidají.U mě doma se to někam naladilo, ani nevím kde to je.Osud TV Barrando mě mrzí, tuhle TV jsme technicky dokončovali před spuštěním, a moderní HD zařízení bylo tehdy na špičkové úrovni. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
![]() |