Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Tv Slovenija 1

Právě teď běží český film Havel. Je to v originálním znění se slovinskými titulky. Jde to spustit i na jejich webových stránkách.

polhrad
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Tv Slovenija 1

Dobře jim tak.

F4turbo
Registrace: 4/2019

RE:TV Slovenija

Icik TV.. :))) Kdo je na něho zvědavej.. ;P

radbarto
Registrace: 11/2017

No tento trápny film si každý môže pozrieť z hociktorej filmovej databázy alebo streamovacej platformy. Mne stačilo nejakých pár minút ukážky. Nikdy viac.

masto
Registrace: 9/2006

@masto

Netvrdím, že je ten film nějak skvělý.
Spíše mne zaujalo, že se občas objeví český film i někde jinde. ;)
Jistě bude zajímavější někdy v budoucnu sledovat film o našem současném panu prezidentovi. ;)

polhrad

@polhrad

R^ R^ R^

T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50

Jousi
Registrace: 12/2012

Chorvati i Slovinci vysílají české filmy docela pravidelně (a opakovaně). Rozhodně znají českou filmovou tvorbu o hodně více, než Češi jejich. Jednou za rok konám na zapomenutém dalmatském ostrově, kde občas žiju, český večer, a pouštím u toho sousedům český film (napíšu chorvatské titulky) - a bývá problém najít film, který notoricky neznají z televize. Vesničku střediskovou pouští na Vánoce pomalu jako my kdysi Mrazíka.

Antonín
Registrace: 8/2005

@Antonín

Já jsem na ten film narazil vysloveně náhodně. Proto mne to příjemně překvapilo, že slyším češtinu na zahraniční televizi.
Na německých televizích občas běží české pohádky, ale ty jsou dabované do němčiny.
Párkrát se objevil český film i na tv Arte. A tam byl zvuk bez dabingu.
Na ty chorvaty se zkusím občas podívat. Díky za info.

polhrad

Na talianskej RAI som videl Hoříci keř (produkcia HBO), Kolja, Tmavomodrý svět. Roky dozadu a dabované.
Na RAI play je doteraz k videniu Maria Terezia. Ale to je koprodukčný seriál. Počuť českých hercov predabovaných do taliančiny, tak to je šok a des.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

V Chorvatsku se v televizi prakticky nic nedabuje. Všechno s titulky. Slovinci myslím nedabují taky, ale to nesleduju tak pravidelně, abych mohl něco tvrdit. Slovinsky rozumím málo - jen o malinko více, než každý Čech. Je to divná řeč (a divní lidi - možná na ně hledím chorvatskýma očima a oni na mne, nebo mám smůlu na ty co narazím, nevím).

Antonín
Registrace: 8/2005

na tureckém filmovém kanále jsem také viděl náš film byl dabován ale byla tam i druhá audio stopa s češtinou

indkot
Registrace: 9/2021

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra