![]() |
|
Skylink Live TVPotreboval by som poradit. Kupil som Multimedialne zariadenie Nokia 8000 android tv. Vsetky aplikacie funguju bez problemov az na Skylink live tv.Pri prehravani mi v priebehu dna vypisuje hlasku: ***(C002) Zoznam kanalov. Vas zoznam kanalov je prazdny.*** Vypisuje to takmer kazdu hodinu. Obrazovka zostane cierna. Internetom to nebude, kedze mam optiku 300/30. Pred tym som mal Teslu 400 a musel som ju vratit koli tejto hlaske. Teraz viem, ze chyba nebola v Tesle kedze to iste robi aj na Nokii. Wifi router som resetoval, dal som ho aj do tovarenskeho nastavenia no nic nepomohlo.Vopred vdaka za radu. |
pistek73
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 48 |
![]() |
|
@pistek73Jestli to máš přes WiFi, zkus to propojit kabelem, jestli máš tu možnost. Měl jsem ten samý problém, ale u Xiaomi Tv Box S a za boha si nerozuměl s WiFi routerem. Vyzkoušel jsem všechny možné nastavení. Dva notebooky, dva tablety, tři mobilní telefony, mě na WiFi chodí bez problémů, jen ten tv box měl tento samý problém. Vyřešil jsem to připojením dalšího zařízení...WiFi repeater a ten Tv box jsem připojil na něj a chodí to bez problémů. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TVsamzrejme som to vyskusal prepojit aj cez kabel. Rozdiel nebol ziadny. Vypisovalo to tu istu hlasku a obrazovka zostane na cca 1 min cierna a potom nabehne obraz. Je to zahada. Akokeby chyba bola v tej apke. Skylink mi odpisal, ze na ich strane je vsetko ok, ale urcite niekde chyba je, ale kde? YouTube,HBO GO,Antik tv, Spotify idu vyborne. |
pistek73
![]() |
|
john72Aký model WiFi repeatera používaš? |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TVpouzivam presne tento model od Huawei Echolife HG8245W5https://www.orange.sk/expertlinka/navody-a-nastavenia/internet/huawei/huawei-echolife-hg8245w5 |
pistek73
![]() |
|
@mastoWireless-N repeater za cca 370kč, (najdeš na google, alinda...). Repeater mám zapojený tak, že s hlavním routerem ho mám propojený kabelem a je nastavený jako AP (ápéčko). Na něm nastavenou druhou Wi-Fi síť s jiným názvem jako na hlavním routeru. Vysílací kanály jsou nastavené napevno na hlavním routeru a tomto repeateru tak, aby se navzájem nerušily. Hlavní router mám na kanále 10, repeater na kanále 1. Xiaomi Tv Box S, nenajde Wi-Fi sítě, které jsou na kanále 10 a 12. |
john72
![]() |
|
@mastoOprava: Xiaomi Tv Box S, nenajde Wi-Fi sítě, které jsou na kanále 11 a 12. |
john72
![]() |
|
@pistek73Já jsem vypnul všechny zařízení, které by se mohly připojit k routeru. Připojil jsem, jen ten Tvbox a v nastavení routeru jsem sledoval přenos paketů a vždycky, když došlo k tomu výpadku, tak se v routeru zobrazilo, třeba 20 ztracených, nebo chybných paketů. Na Youtube se to nijak neprojevilo, hrálo v klidu dál, ale na Skylink došlo k výpadku,jak popisuješ. |
john72
![]() |
|
pistek73Skus si naistalovat KODI a toho nainstaluj doplnok (addon) Skylink LiveTV Addon ...za pokus to stoji aspon zisti ci je chyba v apke alebo niekde indeIPTV+Kodi
|
Shumi21
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 347 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TVEšte je možné, že tvoj poskytovateľ internetu úmyselne blokuje Skylink Live TV. Už som zažil poskytovateľa internetu čo blokoval Netflix.TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TVAhojte. Takze som to dal cez KODI a ani to nepomohlo. Opat nabehla aj tam ta hlaska (C002) Vas zoznam kanalov je prazdny. Repeater som neskusal, ale mozem to niekedy urobit cez starsi model routera ktory ma kamos. Napadlo ma vyskusat (hotspot) cez mobilne data a hla, fungovalo to vynikajuce az som zostal prekvapeny. Ziadna hlaska a prepinanie bolo svizne-omnoho rychlejsie ako cez router od Orange. Takze problem je zrejme v routri, alebo to blokuje Orange. V kazdom pripade sa vam chcem podakovat za rady ktore mi od vas prisli. |
pistek73
![]() |
|
na PC tito jede??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Skylink Live TVna PC, tablete a mobile to ide bez problemov. Vypadava to jedine na multimedialnom zariadeni |
pistek73
![]() |
|
@pistek73nemáš tam moc připojených zařízení?? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink Live TVmomentalne je tam pripojene iba to zariadenie. Cez vikend to napojim na ineho poskytovatela netu na skusku. |
pistek73
![]() |
|
@pistek73spíš to připoj bez wifi na kabel |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink Live TVani kabel nepomohol |
pistek73
![]() |
|
@pistek73Mne to na jednom staršom tv boxe písalo podobnú hlášku. Na druhom boxe s väčšou operačnou pamäťou mi ide Skylink Live bez problémov. Akú pamäť má tvoj tv box? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
@pistek73ven to do krámu,kde jsi koupil,at ti předvedou,jak to jede |
pierrepetr
![]() |
|
@pistek73Čo si vypátral? Spôsobuje to poskytovateľ internetu alebo slabá RAM-ka? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
KarnerUhadol si 👆 Tu chybu sposobuje poskytovatel internetu neumyselne (Orange) a zaroven aj Skylink. Pretoze Orange podporuje protokol IPv6 a Skylink podporuje IPv4 a preto su tie vypadky atd. HBO GO, YouTube, Netflix, Sportify su velky hraci a oni podporuju protokol IPv6. Preto mi to neseka okrem Skylinku. Orange ma v rezerve aj IPv4 a moze mi to zmenit ,ale za poplatok 99€!!! Snad sa Skylink zobudi a pojde z dobou a nastavi aplikaciu aj na podporu IPv6. Takze problem som ciastocne vyriesil, aspon viem preco to vypadava. |
pistek73
![]() |
|
Problém chyby C002 Skylink vyřešenoAhoj, prvně chci poděkovat za inspiraci, dělalo mi to stejná problém, tak jsem si sedl a zkoušel volby v routru pro nastavení IP6v. No po změně nastavení "Address Type" z RADVD na DHCPv6 Server, vypadávání skylink Live na Android TV přestalo. Zařízení mám Tesla XA400. |
Janlee
Registrace: 1/2022 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |