Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Uprava naladených TV v Linuxe

Mam Linuxovy prijmac a chcel by som si tam poposuvat naladene stanice skusam to cez DreamboxEdit ale nedari sa mi to pripojit pise mi stale toto. Nelze se připojit k Dreamboxu. Zkontrolujte jméno uživatele a heslo.Nechapem ake meno a ake heslo

slavo306
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Uprava naladených TV v Linuxe

Taketo veci zvladnes asi jednoduchsie aj cez OpenWebif.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Třeba root/dreambox nebo u jiných přijímačů jiné. Nelze uhodnout jaký máš přijímač a jaký v něm máš sw. Připoj se k tomu telnetem a ověř si, jak to máš. Linuxový přijímač je vlastně počítač a potřebuješ user/password aby ses k němu připojil. To není telefon.

Antonín
Registrace: 8/2005

@slavo306

Zdravím! Skús na meno aj heslo dať root

ferdomal
Registrace: 9/2012

@slavo306

@Antonín má pravdu. Defaultní přihlašovací jméno "root" heslo "dreambox". Pokud to někdo nezměnil.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

root root bývá na Vu+

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@ferdomal

dakujem fakt meno a heslo root pomohlo a pekne mi ich nacitalo mam sat prijmac zgemma H9.2h a s mam 6.4

slavo306
Registrace: 7/2010

Přes OpenWebif mě to přijde jednodušší.Vyzkoušej co Ti bude lépe vyhovovat.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra