![]() |
|
VU Zero 4K na 2 TV (pouze IPTV ) ?Ahoj, zeptám se. Mám 2 TV . Jednu hlavní s VU Zero 4K a na druhé (kde jsem to tedka pouštěl max pohádky dětem z flashky ) bych se občas potřeboval koukat , ale pouze na IPTV které tam mám na VU. Druhá TV LAN port má. Takže natáhnout kabel přímo z routeru odkud bere i VU a pak to nějak doladit ? Něčím ? Kde končím :-) |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: VU Zero 4K na 2 TV (pouze IPTV ) ?A ta druhá TV nemá aplikaci VLC ? Jinak bych to řešil nějakým android boxem. Takto to mám já doma.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
@herry88Daj si tam OpenATV 6.3 a už v image máš plugin kde na klientovi zadáš IP servera ( tvojim prípade VU+ 4k) a on si natiahne cely zoznam kanálov . Ty potom na klientovi pozeráš ten istý TP ktorý máš navoleny na 4K boxe . Ak by si mal dvoj tuner , tak vtedy môžeš na klientovi pozerať nezávisle čo pozeráš na 4K . Ja takto mám doma niekoľko boxov a ide to super . Doporučujem prepojenie cez LÁN kábel , ale aj dobrá Wifi ide bezproblémov . |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: VU Zero 4K na 2 TV (pouze IPTV ) ?Ešte doplním , že zen druhý box ( klient ) môžeš dať aj stary E2 box čo máš doma , staci aby mal ešte podporu pre OpenATV 6.3 a viac . |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: VU Zero 4K na 2 TV (pouze IPTV ) ?Máš len ten jeden box? K tej druhej telke nemáš nič? Aká je tá druhá telka. Ale počítaj s tým, že VU+ Zero 4K má len jeden tuner, takže budeš obmedzený.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: VU Zero 4K na 2 TV (pouze IPTV ) ?Ináč k tej druhej telke si kúp Chromecast Google TV /ak tá druhá telka nie je Android/ a nastreamuješ nato čo chceš.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
![]() |