Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Vu+ a internetová televize

Ahoj chci se zeptat, jestli je možné na přijímačích Vu+ zprovoznit službu kuki.cz nebo sledovanitv.cz. podle jejich stránek je vyžadována aplikace, ale já rodičům k tv nechci kupovat další zařízení.

Beavis
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vu+ a internetová televize

ak je playlist ako m3u(8) , tak je to bez problémov . no , ale nič také asi nebude.

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Přes TV Headend mi bežely na KODI před rokem obě služby v rámci jejoich promo. Na Telly stačilo vygenerovat playlist. Skripty a návody jsou dostupné na fóru ke kodi. Nic, co by mě přesvědčilo k přestupu ze SAT na podobné OTT služby. Ale na Wi-fi 35Mb/s vše běželo plynule.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Kuki nevím, ale sledovanitv.cz se dá ve Vu+ spouštět přes plugín CZ/SK archiv. Je tam pro něj aplikace nainstalovaná. Stačí se přihlásit na od sledovanitv.cz. Jméno, heslo.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Beavis

Akorát nechápu proč chtějí platit další službu, když mají satelit. To budou mít programy tuplovaný? A platit 2x. Raději zvednout balíček. Můj mázor.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

Tyto dvě služby mě vyšli jako nejlevnější možnost aby jsme mohli sledovat stanice Discovery, Discovery Science, Animal Planet, History, AMC, National Geographic Channel, National Geographic Wild, Spektrum a to vše pokud možno v HD

Beavis

@milde

Teď mají Skylink a tento týden jim vypršelo 2 leté předplatné servisního poplatku. Ten již dál předplatit nelze a je nutné aktivovat balíček

Beavis

@Beavis

sledovanie ide vygenerovat do E2 prehladov aj s EPG cez archiv premium, ovsem EPG si treba kazdy cca tyzden dotiahnut znova (cize vygenerovat cez plugin par klikov). Potom sa to pouziva uplne standardne a je to ako kebyze mas satelit.

kuki ide len pozerat cez plugin neda sa to dat do E2 prehladov.

jonas55
Registrace: 10/2021

@jonas55

Potvrzuji,mám to stejně,dokonce po ukončení v archivu premium to v E2 bouquet funguje dál.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Experimental image+GP4,T90(28E-5W)+Gibertini 150+SuperJack 24"QARL 75E-43W,universal+circular+C band LNB,Octagon SF8008 Gold OpenATV 7.6,125 USALS,Skylink,Antik,Telly.

lz405
Registrace: 7/2006

@jonas55

Ahoj plekab. Už si to nevydržal do 28.10.2021? :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Můžete mě prosím nakopnout správným směrem ? Stáhl jsem si z netu ipk soubor CZ/SK archiv verzi 1.3.5 nakopíroval do přijímače a nainstaloval. Aktualizoval se na 1.3.8 ale sledovaniTV v nabídce nevidím

Beavis

No asi zle pozeras skus inu kategoriu ci co to tam je. Ja som ti ovsem hovoril o premium archive, ak nevies tak archivy su dva, myslim ze lahko najdes cez uja googla

jonas55
Registrace: 10/2021

@jonas55

Něco jsem našel za 10€ R^

Beavis

@Beavis

Archiv CZ/SK. DO červené tlačítko (manažér). Na druhé stránce je Sledování.cz. Dát povolit. Objeví se v položce video doplňky. Najet kurzorem na Sledování.cz. Tlačítko DO (menu). Vyplnit přihlašovací údaje (jméno, heslo).

milde

@milde

Díky, ale toto nebyl problém. Já blbec měl staženou obyč verzi. Ve finále mě to stálo 12€ + poplatky paypalu. Rozhodoval jsem se mezi Kuki a sledováníTV, ale když Kuki nejde zařadit mezi ostatní programy jak píše jonas55 zvolil jsem sledováníTV

Beavis

@Beavis

Už to vzchádza so všetkým na 12 euro? Pekne. :))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Tak snad jsem nezaplatil něco co jsem nemusel :)))

Beavis

Pokud si nainstaluju staženou verzi za 10€ na další box musím znovu platit 2€ za aktualizaci ve které bude dostupné sledovaniTV nebo stačí překopírovat soubory z prvního boxu ?

Beavis

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra