Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Panasonic Plzeň končí

Panasonic konci s vyrobou tv a vyroba se presouva k externim vyrobcum,tak toto je fakticky konec tv Panasonic. 👎

kristian1
Registrace: 7/2016
Odpověď v diskusním vlákně

@kristian1

Tepelná čerpadla jsou důležitější

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: Panasonic Plzeň končí

naposled tv panasonic jsem videl crt pred 20lety

alien777
Registrace: 8/2020

Re:all

Četl jsem ,smutná zpráva ,konec jedné éry Rv

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

Bude ovšem hůř. Pádů bude přibývat. Místní příčiny budou všeliké možné. Tu odbyt, tu chipy, tu nemoc, tu zákazníci, tu světový trh, tu místní trh, tu dojdou pobídky které jim cpou ze státních prostředků kolektivističtí politici.... Platit se za chyby musí. Panasonic není specifická katastrofa, snad jedině pro dvacet vedoucích pracovníků se něco promění v životě. Televizí je na světě nadbytek, montážní linkoví pracovníci budou dělat roboty někde jinde.

Antonín
Registrace: 8/2005

A já mám omalovánku od panáka v rozměru 55" doma... :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

Tak konec televizí od Panasonicu to rozhodně není, jak píše kristian1, pořád mají špičkové OLEDy. A to že se výroba LCD s IPS panelem přesune jinam (pravděpodobně do tureckého Vestelu,kde se už roky vyrábějí nižší řady pro Panasonic) na situaci nic moc nezmění.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

spickove OLED o tom pochybuju. Turecky Vestel to je katastrofa,tomu se snad ani neda rikat Panasonic. prave ty nizsi rady bude vyrabet TCL. a ty nejvyssi modely nevim kde.

kristian1

@kristian1

Vždyt ty OLED panely jsou stejně v drtivé většině od jednoho výrobce nebo spíš asi uplně všechny tak proč ne špičkové? ;)

hobo
Registrace: 1/2007

to je život, vloni u nás skončila výroba Lentilek a teď se sem už rok dováží nějaký klon z Hamburgu což není chuťově ono :laughing: vnoučata to oplakaly skoro jak dneska kristian ten panasonik hold s tím nic nuděláš

hogofogo11
Registrace: 9/2014

panely ano. ale i samotna montaz resp kompletace se da poradne zmrsit,a take jsou dnes jine pozadavky na kvalitu podle ceny a zadani prodejce,a vidime to snad vsude. ale spickovy mi panasonic opravdu nepripada,to bejvavalo. zalezi kam resp komu presunou vyrobu tech nejvyssich modelu,teoreticky se to muze i zlepsit,i za cenu vyssi ceny. ale pro me jinak panasonic timto umira. 👎

kristian1

RE:Panasonic Plzeň končí

Mám plasmu z Plzně do teď.. R^

radbarto
Registrace: 11/2017

@radbarto

Bejvavalo.

Kasr
Registrace: 8/2008

@kristian1

Panasonic je pořád na úrovni, a ne ten turecký. polský .... . Plzeň si kvalitu ještě pohlídala.
Mám s TV Panasonicama dlouholeté zkušenosti, takže vím o čem píšu.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

kvantita 5 : 2 kvalita .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Lentilky z Holešova mne provázely od mládí - narodil jsem se nedaleko. I pendreky už nejsou jako bývaly a lepší jsou i pendreky, co prodávají na Kanárech...svět obecně stojí čím dále více za. Ale TV jsou lepší. S panasonickými plazmami mám taky dobrou zkušenost. Trochu to žere (což mi nevadí protože mám vlastní elektrárnu), v ČR je ještě dvě mám v provozu cca 15 let a i po letech je obraz o kus lepší než na průměrných LCD panelech, ať už jim říkají QLED, nebo LED.

Antonín
Registrace: 8/2005

V Plzni Panasonic také vyrábí Blu-Ray rekordéry.
Ten se satelitním tunerem budu mít už třetím rokem a zatím jsem s ním naprosto spokojen.Po koupi tohoto přijímače jsem měl obavy z toho že nemá české menu,ale naprosto zbytečně.Vyšší pořizovací cenu mi vynahradil svojí dokonalostí.
Jinak mám doma šestnáct let starý Dvd rekordér této značky s pevným diskem dosud rovněž bez poruchy.

Yves
Registrace: 11/2019

U sestry na chalupě Panasonic crt z roku 1990 z Tuzexu uhlopříčka 54 cm doteď funkční... :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

A co je podla Vas kvalitna znacka? Samsung? Dovolte aby som sa zasmial. To, ze sa vyroba presuva inde je normalne.

erik
Registrace: 8/2007

@Fanyn

to byl ještě tuzex??,nějak nevím,kdy ho zrušili

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Antonín

A jak ty 15 let starý plazmy přehrávají Full Hd? Máme taky jednu v rodině, pozemní vysílání na tom vypadá hrozně, pozorovací úhly to ještě horší. Když pustíš film z USB, dá se na to koukat.
Překvapuje mě - máš vlastní elektrárnu, vilu na Kanárech a nemáš na slušnou telku ?

MMorous
Registrace: 10/2019

tie staré plazmy majú rozlíšenie FUL HD, takže obraz lepší ako na akýchkoľvek LCD tiež ešte jednu 50-ku mám

Duzu
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra