Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Program TVP Sport

Zdravím všechny a sportovní fanoušky, kteří mají k dispozici i tento program, zvlášť.

Měl bych dotaz, zda tento program je přínosný, jestli je na něm něco, co je pro sportovního fanouška zajímavé (vzhledem k ostatním sportovním programů dostupným přes sat, internet a pod.). Tento je zdarma, ale o jeho náplni a kvalitě obsahu nevím nic, jelikož sport defacto nesleduji.
Ptám se proto, že v našem kraji (VČ, Hořice okolí) je tento program poměrně jednoduše dostupný, ale při realizaci antén ho lidé nepoptávají.

Díky za reakce.

mediator12
Registrace: 12/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Program TVP Sport

skupina TVP1,2 SPORT maju práva na toto..či je to niečo zaujimave to je na každom osobnom názore

futbal polska liga,polska reprezentácia,copa del rey,Ski Classics,šípky,rôzne boxove zápasy atd..tu máš cely zoznam:

http://taksiegra.pl/prawa-sportowe-tvp/

jožko
Registrace: 7/2016

@mediator12

Liga Mistrů UEFA, vysílají z hracích dnů středy

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Je jistě fajn přijímat TVP Sport,i když já zrovna sport v tv.moc nesleduji.Pro mne TVP Dokument je jiná liga.

mcm1
Registrace: 9/2009

Díky

Díky všem za reakce, to mi úplně stačí k tomu, abych pochopil, že to není naprostý propadák.
Samozřejmě jsem se ptal proto, zda tuto možnost příjmu nabízet při rekonstrukcích STA i individuálním příjmu s vědomím, že na satelitu (resp.IPTV) je toho o mnoho víc. Jenže toto je zdarma (alespoň teď) a jedna anténa navíc při rekonstrukci STA není nic.

mediator12

Program TVP Sport

Samozřejmě nabízet instalaci, pokud instaluješ antény a je možnost přijímat Polské tv a nejenom TVP Sport, ale také Polsat, kde dávají také občas sport třeba F1 z Barcelony..... R^

pedro
Registrace: 9/2007

Program

https://www.teleman.pl/program-tv/stacje/TVP-Sport
zde najdeš všechno

kusma2
Registrace: 11/2020

@pedro

Jojo, napadlo mě to až teď, kdy pozoruji poměrně značný zájem lidí o přechod ze satelitu (a především IPTV) zpět k pozemnímu vysílání. Nechce se jim prostě platit.

mediator12

Taky dávají mé oblíbené dva sporty: lehkou atletiku a skoky na lyžích. Mimochodem vzhledem k "čínskému přáteláčku" (ZOH) bude tento program velice aktuální. Ohlídej si však kanál po přechodu na DVB-T2. Většinou ale multiplex 3 zůstává na stejném kanálu.

krupino
Registrace: 10/2008

@krupino

skoky u nich skončili,od listopadu budou na TVN.

dejwid
Registrace: 4/2010

@dejwid

Díky za info.

krupino
Registrace: 10/2008

Ostali im iba skoky zo Zakopaného a Wisly.Eurosport im predal sublicenciu na ZOH v dĺžke 200 H,budú medzi nimi aj skoky 6,12,14 februára 2022 o 12:00 h nášho času.Skupina Discovery zrušila sublicenciu TVP na prenosy v skokoch na lyžiach kvôli snahe poľskej vlády odobrať licenciu TVN.

stamar
Registrace: 9/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra