, sekce: Pořady v televizi | |
Program TVP SportZdravím všechny a sportovní fanoušky, kteří mají k dispozici i tento program, zvlášť.Měl bych dotaz, zda tento program je přínosný, jestli je na něm něco, co je pro sportovního fanouška zajímavé (vzhledem k ostatním sportovním programů dostupným přes sat, internet a pod.). Tento je zdarma, ale o jeho náplni a kvalitě obsahu nevím nic, jelikož sport defacto nesleduji. Ptám se proto, že v našem kraji (VČ, Hořice okolí) je tento program poměrně jednoduše dostupný, ale při realizaci antén ho lidé nepoptávají. Díky za reakce. |
mediator12
Registrace: 12/2015 Příspěvků: 244 |
RE: Program TVP Sportskupina TVP1,2 SPORT maju práva na toto..či je to niečo zaujimave to je na každom osobnom názorefutbal polska liga,polska reprezentácia,copa del rey,Ski Classics,šípky,rôzne boxove zápasy atd..tu máš cely zoznam: http://taksiegra.pl/prawa-sportowe-tvp/ |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
@mediator12Liga Mistrů UEFA, vysílají z hracích dnů středyzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
RE: Program TVP SportJe jistě fajn přijímat TVP Sport,i když já zrovna sport v tv.moc nesleduji.Pro mne TVP Dokument je jiná liga. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 832 |
DíkyDíky všem za reakce, to mi úplně stačí k tomu, abych pochopil, že to není naprostý propadák.Samozřejmě jsem se ptal proto, zda tuto možnost příjmu nabízet při rekonstrukcích STA i individuálním příjmu s vědomím, že na satelitu (resp.IPTV) je toho o mnoho víc. Jenže toto je zdarma (alespoň teď) a jedna anténa navíc při rekonstrukci STA není nic. |
mediator12
Program TVP SportSamozřejmě nabízet instalaci, pokud instaluješ antény a je možnost přijímat Polské tv a nejenom TVP Sport, ale také Polsat, kde dávají také občas sport třeba F1 z Barcelony..... |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 447 |
Programhttps://www.teleman.pl/program-tv/stacje/TVP-Sportzde najdeš všechno |
kusma2
Registrace: 11/2020 Příspěvků: 9 |
@pedroJojo, napadlo mě to až teď, kdy pozoruji poměrně značný zájem lidí o přechod ze satelitu (a především IPTV) zpět k pozemnímu vysílání. Nechce se jim prostě platit. |
mediator12
RE: Program TVP SportTaky dávají mé oblíbené dva sporty: lehkou atletiku a skoky na lyžích. Mimochodem vzhledem k "čínskému přáteláčku" (ZOH) bude tento program velice aktuální. Ohlídej si však kanál po přechodu na DVB-T2. Většinou ale multiplex 3 zůstává na stejném kanálu. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 780 |
@krupinoskoky u nich skončili,od listopadu budou na TVN. |
dejwid
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 48 |
@dejwidDíky za info. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 780 |
RE: Program TVP SportOstali im iba skoky zo Zakopaného a Wisly.Eurosport im predal sublicenciu na ZOH v dĺžke 200 H,budú medzi nimi aj skoky 6,12,14 februára 2022 o 12:00 h nášho času.Skupina Discovery zrušila sublicenciu TVP na prenosy v skokoch na lyžiach kvôli snahe poľskej vlády odobrať licenciu TVN. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 321 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |