![]() |
|
tmobile.. váš názorMàte někdo tmobile přes satelit?Jak jste spokojeni?Zajímá mě kvalita sportovních programu.Lze zapůjčit a vyzkoušet?Je nutnost vzít od nich jejich přijímač?Mám vlastní(Octagon SF8008)Lze případně nainstalovat i bez jejich technika?Dík za info |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
![]() |
|
@tomekPřečti si toto a pak se ptej:https://www.t-mobile.cz/dcpublic/OP_T_Mobile_TV.pdf |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 617 |
![]() |
|
tornyStránky jsem samozřejmě navštívil,ale není tam vše co bych chtěl vědět.. |
tomek
![]() |
|
@tomekAsi kto to má Ti nepovie, že je to na h..no. S tým nechcem povedať, že je to na h..vno, lebo nemám s tým skúsenosť.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: tmobile.. váš názorPřijímač musíš mít jejich, parabolu pokud máš svou a nechceš jejich, tak tu si můžeš nechat.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: tmobile.. váš názora z kterého satelitu vysílá?? |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 411 |
![]() |
|
@chvalina2Thor 0,8W a Intelsat 1W. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
RE: tmobile.. váš názorkvalita je taká istá ako u telly,digi sk alebo magio sat zdroj z tej istej kapacity na 0,8W rozdiel v balíčkoch a cene |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
JimmyPrávě zkouším Telly přes net a kvalita Eurosportu je horší než Dvb-t2.Takže za mě zklamání!Škoda že nejde tmobile taky vyzkoušet. |
tomek
![]() |
|
@tomekMáš pravdu, já pokud mohu tak zapínám SkyLink. T-mobile přes aplikaci v TV taky nic moc kvalita obrazu.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: tmobile.. váš názorTo já si na appku v tv nemůžu stěžovat, vše běží jak víno výpadky žádné, nabídka programů dostatečná![]() |
Beny30
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 415 |
![]() |
|
RE: tmobile.. váš názorKonkrétne Eurosporty na kapacite 0,8W Thor, ktoré prevádzkuje Slovak Telekom sa otestovať dá aj bez origo stb od Telekomu. Stačí mať v správnom stb "správnu náplň".![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 012 |
![]() |
|
T mobilAhoj ja mam tv pres sat a naprosta spokojenost.byl sem u telly pres net a daleko lepsi kvalita.musis mit jejich prijimac. |
martin181
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
Martin181,mmiriboyAhoj Martine,dík za info.mmiriboy to bohužel neumím. |
tomek
![]() |
|
@tomektá naplň čo tu spomína mmiriboy nie je nič iné ako share maďarskej DIGI |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |