![]() |
|
Joj šport - prenosy z SBLPred spustením stanice sľubovali prenosy z SBL, t.j. prenosy zo slovenskej basketbalovej ligy. Liga beží-prenosy žiadne. Písal som im ale odpovede som sa samozrejme nedočkal. Neviete v čom je pes zakopaný? Zatiaľ sa to dá pozerať len na Niké TV. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
SBL/NBAZa rovnaku cenu co by dali za SBL, kupili prava na NBA, tak budu asi davat NBA |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 479 |
![]() |
|
RE: Joj šport - prenosy z SBLKde máš of.správu že jojsport kupil NBA ? |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 702 |
![]() |
|
@mastoMne dnes Joj Sport dala odpoved,ale totálne zvláštnu a smiešnu...ževraj sa mám obratit na basketbalovú asociáciu a mám sa ich pýtat![]() ![]() Odpoved Jojky: Dobrý deň. V tejto záležitosti sa prosím musíte obrátiť na Slovenskú basketbalovú asociáciu. Ďakujeme za pochopenie. Clánok z 18.9 Diváci sa môžu tešiť na kvalifikačné zápasy mužskej aj ženskej reprezentácie, kvalitné stretnutia Alpe Adria Cupu (v ktorom pôsobia Patrioti Levice, Inter Bratislava, Spišskí Rytieri a BC Prievidza), tiež duely súťaže EuroCup Women (s MBK Ružomberok a Piešťanskými Čajkami), či súboje European Womens Basketball League (v ktorej pôsobia Piešťanské Čajky a Young Angels Košice). |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
@matino300management sport stanice joj mlci ako partizani takto sa to robi ale len na slovensku zial taka je realita |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
RE: Joj šport - prenosy z SBLA nevíte někdo kdy to bude i v ČR? |
MichalKile
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
@MichalKileJOJ Šport získala od slovenského regulátora médií RVR vysílací licenci pro Slovensko, má nakoupená vysílací práva pouze pro Slovensko.. Zkus z toho vydedukovat, kdy bude asi tak vysílat u nás..![]() Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
@ScruffyJa mám Skylink CZ a Joj šport ide. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
@mastoTak dnes mi odpísala aj Slovenská basketbalová asociácia...čiže budu vysielat aj slovensku sbl ligu,len máme ešte vydržat.Správa: Dobrý den,čoskoro bude o tom zverejnená informácia na našom webe. Verím, že ešte chvíľu vydržíte a určite sa potešíte :) |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
@jožkoFajn, ďakujem za dobrú správu, tam sa mi už nechcelo písať. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
Jo športDnes Polska Extraklasa na Joj. Legia-Lech. |
palma
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 85 |