![]() |
|
velikost infobaru v OpenATV 6.4Zdravím. Už se s tím babrám den a stále nemohu dosáhnout původní velikosti(přez celou šířku obrazovky) informačního okna. Stále se mi zobrazuje takové miniaturní okénko jakoby jen náhled a je to k nepřečtení.V nastavení jsem nic neobjevil a restarty nepomáhájí. Změna nastala po nechtěném vytažení HDMI kabelu za běhu přístroje(Quiart).Můžete mě někdo navést? Díky.Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 465 |
![]() |
|
@Badis2Mozná pomůže nastavení - přizpůsobení a vzhled - nastavení GUI - pozice OSD. Nastavit Posun vlevo/vpravo na 0 a šířku naplnoT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 125 |
![]() |
|
RE: velikost infobaru v OpenATV 6.4Ktoré informačné okno? Lebo je ich tam viac. A skin máš aký? Na začiatok pozrieť nastavenie rozlíšenia OSD. Pravdepodobne sa Ti zmenil pri vytiahnutí HDMI kábla.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: velikost infobaru v OpenATV 6.4petersk - Skin je označen v nastavení jen jako -default- No to info okno co tam naskočí po přepnutí z kanálu na jiný kanál. Taková ta lišta jakoby dole. Program/rozlišení/zvuk..... A když vyvolám dialog oblíbené tak taky minipidi tabulka s programy.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 465 |
![]() |
|
![]() |