Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Orange internet, vypadok

Viem, ze to sem asi nepatri, ale nemate niekto problém s internetom od orangeu?
Najskor som myslel, ze je problém v mojom mobile, nakoľko mi nefunguje časť aplikacii, píše, čaká sa na siet. Ale skúsil som stranku facebook na PC a taktiež nenacita, vraj sa nepodarilo zistit nastavenia proxy serveru. Ine stránky mi funguju.

Proste na PC aj v mobile mi prevazna cast aplikacii nefunguje.

Zrovna ide v TV novinach ze fb, WhatsApp maju globalny vypadok :))) lenze mne nejde ani Skylink live, aplikacia Nike nejde, a napr aplikacia Tipsport ide, co sa to deje :fuming:

majster222
Registrace: 8/2021
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Orange internet, vypadok

fejkbuk nejde,nekde nejde ani vodafone net, whatsapp, oogle, atd, asi si pockame, Martani zautocili, a nebo je to ucelovka pred volbama jak by rekl nas vsemi oblibeny ujko :)))

kristian1
Registrace: 7/2016

windows live ide ?

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Jasná kampaň..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Jedná se o tzv. akci Red October, který spustili členové Q teamu Trump, Putin, gen. Flynn atd. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

Nie, nie... Včera som sa zaregistroval na fejsbuk ja. Tak hneď padol

Kasr
Registrace: 8/2008

Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty internety a počítače zakázal.. :laughing: :laughing: :laughing:

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

A už se data fejsbuku u 1,5 miliardy uživatelů začla prodávat na jistém serveru.. :laughing:

Fanyn

tohle je ten jejich algorytmus :))) vladnou nam androidi Rv

kristian1

Prý je Facebook heknutý i s karty zaměstnanců a ti nemůžou do práce!.. :laughing: A má to pokračovat tak, že spadne celý net. :O

Fanyn

uz ta sviňa jede 😂

kristian1

Fanyn

Odtiaľ mas to info? :)))

Ono to moze beznemu užívateľovi prist ako nic vazne, ale mnoho ludi ma na fb ulozene svoje kreditné karty a platia si tak propagacie svojich firiem.

Par mesiacov dozadu mi jedneho dna naskocilo upozornenie na fb, ze platba za reklamu sa nezrealizovala. Pozeram aka platba? Lebo tie, som si istu dobu platil reklamu, cize fb mal moje údaje platobnej karty.
A zistilo sa, ze niekto z indie ci odkial hackol moj ucet a prostredníctvom mojej platobnej karty si platíl svoje reklamy. Ten ind mi tam nastavil denny rozpocet na reklamu 5000€ :))) a viete co je najhoršie? Ze fb vam najskor urobi reklamu a zaplatiť za nu chce az ked uz je urobena, tym padom vy ani neviete, ze vam beží reklama a zistite to až vtedy, ked vam z kreditky stiahnu peniaze. Ak raz zaplatíte na fb platbu, banka uz pri ďalšej platne ani nic neoveruje, nemusi sa dať ziadny pin a ani nepride sms s kodom. Moje jediné šťastie bolo, že som na ucte nemal uz peniaze a z toho dovodu bola platba zamietnuta.
Takze mi naskočil dlh voči fb. Najhoršia je ta bezmocnost, pretože spojit sa s fb je priam nemozne, vsade iba samé automaticke odpovede. Nastastie sa mi to po dlhom boji podarilo, komunikovali sme cez email v anglictine a vsetko sa vysvetlilo, dlh mi odpustili, zmenil som heslo na 16 miestne so všetkými moznymi znakmi, nastavil 2faktorove overovanie pri prihlaseni z nových zariadeni, nastavil overovaní pin pri platbách, taktiež zmenil email na fb a zablokoval platobnu kartu a poziadal o novu :)))

majster222

no kdyz si spojujete takovy svinstvo jako je fejkbuk s bankovnictvim tak se pak nedivte 👎

kristian1

kristian1

Ja uz som poučený, treba mat účet výhradne na internetové platby a mat tam čo najnižší zostatok a k tomu nastavit denne limity na par eur

majster222

@majster222

Skylink live isiel v pohode, mal som ho pustený cely vecer.

Kimlo
Registrace: 1/2017

Kimlo

Mne v mobile nešiel, android

majster222

Ani o2 mi neslo v mobile, ani YouTube :)))

majster222

facebook aplikácia už ide ale v pc zatial ko

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

@majster222

Presne pre toto nikde nezadavať svoje platobné údaje do všelijakých aplikácií a pod, ktoré vopred pýtajú údaje z platobnej karty, aj ked slubujú že je to zadarmo.ked už, treba zaplatiť kartou priamo cez overovanie pomocou sms a pod.Kopa aplikácii ako si spomínal už pri dalších platbách nebude nič overovať a pýtať a jednoducho bude len sťahovať peniaze.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

@majster222 Tady je vidět, když se někdo obdivuje tuhle technologii. Příště to může být kdo twitter nebo jiné aplikace. Co, když spadne celý internet. Tak ve světě jsou státy, kterým to nevadí a jsou na to připravené. Hlavně jsou zde jedinci co propagují, že vše by mělo být na netu. Co, když Vám vypnou GPS, Galileo, Glonass, Bejdou atd. Znají Ti lidé co to je gravitační navigace, a které státy ji mají připravenou.
Takhle by mohl pokračovat donekonečna co se může dít... :)))

Fanyn

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra