![]() |
|
Orange internet, vypadokViem, ze to sem asi nepatri, ale nemate niekto problém s internetom od orangeu?Najskor som myslel, ze je problém v mojom mobile, nakoľko mi nefunguje časť aplikacii, píše, čaká sa na siet. Ale skúsil som stranku facebook na PC a taktiež nenacita, vraj sa nepodarilo zistit nastavenia proxy serveru. Ine stránky mi funguju. Proste na PC aj v mobile mi prevazna cast aplikacii nefunguje. Zrovna ide v TV novinach ze fb, WhatsApp maju globalny vypadok ![]() ![]() |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
RE: Orange internet, vypadokfejkbuk nejde,nekde nejde ani vodafone net, whatsapp, oogle, atd, asi si pockame, Martani zautocili, a nebo je to ucelovka pred volbama jak by rekl nas vsemi oblibeny ujko![]() |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Orange internet, vypadokwindows live ide ?vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Orange internet, vypadokJasná kampaň..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Orange internet, vypadokJedná se o tzv. akci Red October, který spustili členové Q teamu Trump, Putin, gen. Flynn atd.![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 426 |
![]() |
|
RE: Orange internet, vypadokNie, nie... Včera som sa zaregistroval na fejsbuk ja. Tak hneď padol |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 554 |
![]() |
|
RE: Orange internet, vypadokTyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty internety a počítače zakázal..![]() ![]() ![]() Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 792 |
![]() |
|
RE: Orange internet, vypadokA už se data fejsbuku u 1,5 miliardy uživatelů začla prodávat na jistém serveru..![]() |
Fanyn
![]() |
|
RE: Orange internet, vypadoktohle je ten jejich algorytmus![]() ![]() |
kristian1
![]() |
|
RE: Orange internet, vypadokPrý je Facebook heknutý i s karty zaměstnanců a ti nemůžou do práce!..![]() ![]() |
Fanyn
![]() |
|
RE: Orange internet, vypadokuz ta sviňa jede 😂 |
kristian1
![]() |
|
FanynOdtiaľ mas to info?![]() Ono to moze beznemu užívateľovi prist ako nic vazne, ale mnoho ludi ma na fb ulozene svoje kreditné karty a platia si tak propagacie svojich firiem. Par mesiacov dozadu mi jedneho dna naskocilo upozornenie na fb, ze platba za reklamu sa nezrealizovala. Pozeram aka platba? Lebo tie, som si istu dobu platil reklamu, cize fb mal moje údaje platobnej karty. A zistilo sa, ze niekto z indie ci odkial hackol moj ucet a prostredníctvom mojej platobnej karty si platíl svoje reklamy. Ten ind mi tam nastavil denny rozpocet na reklamu 5000€ ![]() Takze mi naskočil dlh voči fb. Najhoršia je ta bezmocnost, pretože spojit sa s fb je priam nemozne, vsade iba samé automaticke odpovede. Nastastie sa mi to po dlhom boji podarilo, komunikovali sme cez email v anglictine a vsetko sa vysvetlilo, dlh mi odpustili, zmenil som heslo na 16 miestne so všetkými moznymi znakmi, nastavil 2faktorove overovanie pri prihlaseni z nových zariadeni, nastavil overovaní pin pri platbách, taktiež zmenil email na fb a zablokoval platobnu kartu a poziadal o novu ![]() |
majster222
![]() |
|
RE: Orange internet, vypadokno kdyz si spojujete takovy svinstvo jako je fejkbuk s bankovnictvim tak se pak nedivte 👎 |
kristian1
![]() |
|
kristian1Ja uz som poučený, treba mat účet výhradne na internetové platby a mat tam čo najnižší zostatok a k tomu nastavit denne limity na par eur |
majster222
![]() |
|
@majster222Skylink live isiel v pohode, mal som ho pustený cely vecer. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
KimloMne v mobile nešiel, android |
majster222
![]() |
|
RE: Orange internet, vypadokAni o2 mi neslo v mobile, ani YouTube![]() |
majster222
![]() |
|
RE: Orange internet, vypadokfacebook aplikácia už ide ale v pc zatial ko🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@majster222Presne pre toto nikde nezadavať svoje platobné údaje do všelijakých aplikácií a pod, ktoré vopred pýtajú údaje z platobnej karty, aj ked slubujú že je to zadarmo.ked už, treba zaplatiť kartou priamo cez overovanie pomocou sms a pod.Kopa aplikácii ako si spomínal už pri dalších platbách nebude nič overovať a pýtať a jednoducho bude len sťahovať peniaze.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 302 |
![]() |
|
RE: Orange internet, vypadok@majster222 Tady je vidět, když se někdo obdivuje tuhle technologii. Příště to může být kdo twitter nebo jiné aplikace. Co, když spadne celý internet. Tak ve světě jsou státy, kterým to nevadí a jsou na to připravené. Hlavně jsou zde jedinci co propagují, že vše by mělo být na netu. Co, když Vám vypnou GPS, Galileo, Glonass, Bejdou atd. Znají Ti lidé co to je gravitační navigace, a které státy ji mají připravenou.Takhle by mohl pokračovat donekonečna co se může dít... ![]() |
Fanyn
![]() |
|
![]() |