![]() |
|
Samsung UE55RU7402UDobrý den, snad mi někdo poradí.Sledoval jsem tv s vypnutým zvukem a po nějaké blbé manipulaci s d.ovladačem mi v levém horním rohu obrazovky naskočila nějaká tabulka v angličtině takže jsem nerozuměl co a jak pokoušel jsem se returnem vyskočit ale nešlo to.Zkoušel rolovat šipkama nahoru a dolů takže jsem asi i něco povolil nebo zakázal fakt nevím. Dopadlo to tak že jsem tv vytáhl ze zásuvky.Tv funguje ale zmizela mi možnost naladit tv stanice a co je horší nefunguje tlačítko továrního nastavení.Může mi někdo poradit jak to dát do pořádku?Díky. |
sawfile
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
@sawfilePodla mna si prepol TV do tzv. hoteloveho modu, v ktorom nefunguje o.i. to, co popisujes.Mozem sa vsak mylit. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@romanssTomi řekli i v prodejně ale jinak neporadili, myslel jsem že když dám tovární nastavení tak že se to rozjede, ale ouha to nejde spustit.ale dík |
sawfile
![]() |
|
RE: Samsung UE55RU7402UTovarne nastavenia v Hotel mode nejde, pochopitelne.Vyhladal si si Hotel mod v navode na obsluhu? |
romanss
![]() |
|
RE: Samsung UE55RU7402UMUTE 1 1 9 Enter ,nevím jestli i u této TV, možná jsi to omylem namačkal v tom ztišeném režimu |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55RU7402UPozrel som sa do manualu a tam sa pise iba o Retail (Obchod) mode:Nastavení - Obecné - Správce systému - Režim použití - Režim Domácnost Retail Mode iba v obchode, inak mod Home (Domacnost) V Retail Mode su niektore funkcie zablokovane. TV nastavenia sa vratia naspat po uplynuti nastaveneho casu. Tolko manual. Skus tie Nastavenia a zmen mod na Domacnost. |
romanss
![]() |
|
@romanssV manualu o tam nic není, mod domácnost tam nastavenou mám.Ale zaráží mě jak tam tá tabulka vůbec naskočila, dnes at mačkám co mačkám tak tam nenaskočí, nemám šajnu co to bylo. |
sawfile
![]() |
|
RE: Samsung UE55RU7402UTreba spraviť Factory reset základnej dosky...návod dá dá nájsť na nete len potrebuješ IR ovládač nie bluetooth |
MacikTO
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
SamsungInfo-menu-mute-power onMožná se pletu.... |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55RU7402UNelze odpovědět na otázku "nevím, co jsem udělal, nevím, co to dělá teď, s pojmy jako tlačítko tovární nastavení", atd atd., aniž by ses pletl.Rada pro sawfile: Vyměňuješ si olej v autě? Nebo brzdové destičky? Asi ne. Objednáš si servis. Udělej to i s televizí a budeš v pohodě. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55RU7402UAk nabudúce vyskočí nejaká tabuľka v angličtine tak vezmi pero a opíš text. Veľmi to pomôže. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55RU7402UAk bola ta tabuľka modrej farby so žltým písmom tak si bol v servisnom menu...ak si tam niečo pomenil tak to treba správne nastaviť...preto skús ten Factory reset tam by sa malo obnoviť nastavenie dosky ak to nepomôže musí Ti to nastaviť odbornik. |
MacikTO
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
@sawfileOdporúčam využiť služby vzdialenej podpory Samsung.Ako funguje vzdialená podpora je pre Samsung UE55RU7402U v príručke na strane 136 (Čeština - 16) alebo v TV prijímači cez Menu - podpora - Služba vzdialenej podpory od spoločnosti Samsung vám ponúka individuálnu podporu technického pracovníka Samsung, ktorý na diaľku dokáže: ? diagnostikovať váš televízor, ? upraviť nastavenia televízora, ? vykonať obnovenie nastavení televízora od výrobcu, ? nainštalovať odporúčané aktualizácie firmvéru. Na stránke Samsung pozri Kontakty alebo Online podpora |
emte
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
@emteDobrý den,ano budu muset použít vzdálenou podporu právě to tu pročítám.Snad se to povede a díky. |
sawfile
![]() |
|
@AntonínDobrý den,vím že na odbornou práci je třeba odborníků.Jistě že mě napadlo kontaktovat servis, ale taky se přece mohu zeptat i veřejnosti, člověk nikdy neví kdo mu může pomoci.Například ted už vím že jsem byl v servisním menu a že se vyskakuje vypnutím tv.To jsem včera nevěděl.Taky nechápu jak se tam ta tabulka vůbec dostala, na youtube tam všichni lezou přes vypnutou tv. Já sledoval film na netflixu vtom zvoní telefon, na tv vypnu zvuk apo ukončení hovoru chci film posunout zpět a ejhle cizí tabulka. Chtěl jsem returnem vyskočit ale jen se to zhoršovalo taky jsem si myslel že tabulka patří aplikaci a ne že rýpu do nastavení tv.Mám takový ten moderní d.ovladač kde je jen pár tlačítek....No už se stalo, všem dík. |
sawfile
![]() |
|
RE: Samsung UE55RU7402UTohle až tak není odborná práce. Ale nikdo nemůže umět všechno, a na to, co neumím, je lépe si pořídit někoho, kdo to umí a předejít tak zbytečným problémům. (Jsi si úplně jistý, že jsi byl v servisním menu? Nebo je to jenom dojem?) |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55RU7402UTak tu situaci znova nasimuluj a víš to hned a my se to dovíme taky kde byl zakopaný pes.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 067 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55RU7402UAhoj, stalo se mi to samé, vyskočila mě také v levém horním rohu modrá tabulka v angličtině, už si nepamatuji při jaké činnosti s tv, dal jsem return a měl jsem to samé co ty, nešlo naladit tv stanice, tovární nastavení ani vzdálená podpora Samsungu nepomohla...domluven servis, servisní technik po příjezdu "svým DO" se dostal do zmíněné tabulky a vše tímto svým DO dal do pořádku. Netuším co to bylo za DO, nejspíš jen pro potřebu servisních techniků Samsungu.TV Samsung QE55Q85, TechniCrypt Irdeto CI+, karta SkyLink ICE, 23,5°E, DVB-T2 Praděd
|
hozby
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
@hozbyTak tv je zase v pohodě. Pomohla vzdálená podpora, tv mi na dálku resetli a už šlape jak má. Nejvíc času mi zabralo vrátit aplikace (hbo,netflix,live skylink atd.) a pohledat přihlašovací hesla.Všem dík za ochotu. |
sawfile
![]() |
|
![]() |