![]() |
|
Sf8008,ATV..skenovani jiz vyhledanych kanaluAhoj, existuje nějaký plugin či nastavení jak skenovat třeba po 5 sec již vyhledane kanály abych zjistil které hrají ? |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
@Ivo SS2EPG ti neukazuje?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Sf8008,ATV..skenovani jiz vyhledanych kana...Já mám EPG refresh ve VU+ VTIVU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E
|
lext
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: Sf8008,ATV..skenovani jiz vyhledanych kana...kdysi, když sem používal DVB Dream jsem nechal naskenovat celý orbit a potom nechal automaticky skenovat stovky kanálů a který se mi líbil tak ten si uložil...![]() |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: Sf8008,ATV..skenovani jiz vyhledanych kana...Na první pohled lákavé. Pustil bys pluginu a ona vyprala ze settingu tisíce kanálů, ke kterým nemáš přístup.Na druhý pohled zbytečné. Stejně musíš udělat svoje Oblíbené protože hrajícího balastu je hromady a protože některé kanály hrají jenom někdy (sporty). Současným přijímačům je taky úplně jedno, jestli máš naskenovaných 2000 nebo 20000 kanálů, paměť se neucpává jako blahé paměti. Moje řešení je setting v kompu s docela rozsáhlými rozdělenými Oblíbenými. Občas proladím, oblíbené (skoro všechny) zůstávají, něco růčo vylepším, uložím, rozeseju si to po světě do přijímačů. Ale samože jiný způosb užití může vyžadovat jiná řešení. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
![]() |