Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Sf8008,ATV..skenovani jiz vyhledanych kanalu

Ahoj, existuje nějaký plugin či nastavení jak skenovat třeba po 5 sec již vyhledane kanály abych zjistil které hrají ?

Ivo SS2
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

@Ivo SS2

EPG ti neukazuje??

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Sf8008,ATV..skenovani jiz vyhledanych kana...

Já mám EPG refresh ve VU+ VTI

VU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E

lext
Registrace: 10/2008

kdysi, když sem používal DVB Dream jsem nechal naskenovat celý orbit a potom nechal automaticky skenovat stovky kanálů a který se mi líbil tak ten si uložil... :))

Ivo SS2
Registrace: 4/2007

Na první pohled lákavé. Pustil bys pluginu a ona vyprala ze settingu tisíce kanálů, ke kterým nemáš přístup.
Na druhý pohled zbytečné. Stejně musíš udělat svoje Oblíbené protože hrajícího balastu je hromady a protože některé kanály hrají jenom někdy (sporty). Současným přijímačům je taky úplně jedno, jestli máš naskenovaných 2000 nebo 20000 kanálů, paměť se neucpává jako blahé paměti.
Moje řešení je setting v kompu s docela rozsáhlými rozdělenými Oblíbenými. Občas proladím, oblíbené (skoro všechny) zůstávají, něco růčo vylepším, uložím, rozeseju si to po světě do přijímačů. Ale samože jiný způosb užití může vyžadovat jiná řešení.

Antonín
Registrace: 8/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra