![]() |
|
Stream Cinema Kodi / obecně / VIPAhoj, neberte to nějak zle , ale mám další dotaz. Nový přijímač a nový problém snad tady neotravuju :-) Dneska téma Stream Cinema. Prolém co bych chtěl alespon částečně vyřešit. Dost filmů seriálů bud se seká ( tam načtení občas pomůže , ale né pokaždé , nebo kolik nechávate ? ) nebo jde jen zvuk bez obrazu.Tedka co z toho je opravdu problém a co je můj naivní :-) Přijímač VU solo 4K, rychlost netu ve stabilním stavu 40Mb/4Mb , box na kabelu , VTI 15.0.0 , jednou jsem to měl S, Cinema nainstalovanou v hlavním menu a před chvíli jsem stáhnul Kodi , ale tam jsem ještě Cinemu nedostal. První věc co můžu ke zlepšení udělat ? Nastavení ? Alespon o nějaké %. Za druhé 59Kš měsíc registrace přes Webshare jako VIP účet v něčem pomůže ? Popř. co můžu ještě napsat abych dostal nějakou radu ? :-) Dííík |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Stream Cinema Kodi / obecně / VIPsú dva pluginy , stream cinema . ktorý máš ?vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: Stream Cinema Kodi / obecně / VIPArchiv CZSK 1.3.8., 22.01. 2021 Stream Cinema verze: 1.3.11 autor: Misanov, bbaron ...něco ti to takto řekne ? |
harry88
![]() |
|
Stream Cinema Kodi / obecně / VIPpotrebuješ plugin ArchivCZSK premium ...Vu+ Duo4k SE openATV 7.2 ,par.125AL,motor DG380S Speedy, LNB INVERTO UNICABLE II IDLU-32UL40-UNBOO,GI circular,TV TCL 55C835 55" QLED 4K 144Hz
|
mirec11
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
mirec11Ten mám hnedka nad tím....a stím tedy co ? Mezitím jsem nainstaloval Kodi a SC2 a požaduje to jmeno heslo...jaká bude teda epší cesta ? Přes premium ? Nebo zaplati přes Kodi SC2 ? |
harry88
![]() |
|
RE: Stream Cinema Kodi / obecně / VIPregistráciaStream Cinema - kra.sk Stream Cinema Community - webshare.cz Vu+ Duo4k SE openATV 7.2 ,par.125AL,motor DG380S Speedy, LNB INVERTO UNICABLE II IDLU-32UL40-UNBOO,GI circular,TV TCL 55C835 55" QLED 4K 144Hz
|
mirec11
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: Stream Cinema Kodi / obecně / VIPOki dekuji :-) |
harry88
![]() |
|
RE: Stream Cinema Kodi / obecně / VIPsamozrejme ked chces pouzivat SCC tak musis mat zaplateny VIP ucet na webshare.cz |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Stream Cinema Kodi / obecně / VIPJá používám Stream Cinema Community, Stream Cinema a Soubory Onlinne z Archivu CZ/SK s VIP registrací na Webshare.cz už řadu let k plné spokojenosti. Vše běží plynule bez cukání i filmy s velkým objemem dat. Nainstalováno přímo v E2 na Vu+Uno4KSe VTI 15. Na co to přeposílat ještě z KODI. Další plugin na víc v cestě.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Stream Cinema Kodi / obecně / VIPTak jsem vybral webshare a co jsem testnul tak parada...17.0 verze KODI je aktuální resp. má smysl prozatím pro případ jen stream cinema aktualizovat ? A ještě pro vyšší datový tok nějaké nastavení používáte ? Nějaký "bufravoní" nebo tak něco ? |
harry88
![]() |
|
@harry88SCC v E2 se aktualizuje (pokud je nová) tak, že se přijímač vypne od zdroje a znovu zapne. Já to v Kodi nepoužívám.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
![]() |