Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

IPTV Sport

Ahoj, dneska by se chtěl ještě optat jaký kdo používáte ověřený zdroj IPTV ? Jednoznačně placený, aby to mělo kvalitu a co nejširší záběr hokeje a fotbalu ? Těch poskytovatelů je strašná raketa a ikdyž test na 24h většina poskytne tak se mě to zkoušet uplně nechce. Může někdo poradit ? Nějaký O2 a podobně fakt nechci...to si za stejný peníze zaplatím něco kvalitnějšího ? Děkuji

harry88
Registrace: 2/2012
Odpověď v diskusním vlákně

@harry88

Pokud myslíš IPTV z Aliku tak tady doporučit nejde. Většina prodejců do 3 dnů skončí a objeví se pod jiným názvem. Je v tom zmatek poznat kdo je kdo. Jediné řešení je zkoušet, někdy stačí pomocí CTRL+F prolézt seznam programů a až potom testovat kvalitu obrazu

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

RE: IPTV Sport

no urcite nema na mysli tu ktera za tri dny skonci. a ani takovou neznam. normalni iptv jede mesice a roky. ale doporucit nemuzu. kazdemu vyhovuje neco jineho a ma jine pozadavky. 👍

kristian1
Registrace: 7/2016

@harry88

Nic takového neexistuje

bretah
Registrace: 9/2012

@bretah

silne slova... :lookaround:

black13
Registrace: 6/2006

@black13

Jak silná slova? Normální služba=legální služba. Všechno, co se kupuje na alíkovi pod označením "iptv" je šmízo naprosto nejasného původu.

Bad Pete
Registrace: 1/2018

@harry88

"Nějaký O2 a podobně fakt nechci...to si za stejný peníze zaplatím něco kvalitnějšího" Vtip roku. :laughing: :laughing:

Bad Pete
Registrace: 1/2018

neni jenom aliBABA !

kristian1
Registrace: 7/2016

Nevěř co Ti nabízí na internetu. Třetina programů nefunguje. Nebo jeden den ano a druhý ne. U některých programů nesedí i psané rozlišení. Sázka do loterie. To není na hlavní sledování televize. Jistota je O2, T- mobile a jiné České.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

asi máš špatné zkušenosti....

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

@Jimmy

Asi spíš smůlu. První DATOO jsem koupil na rok a po měsíci přestalo načítat. Po 14 denním dopisování to čiňan opravil. Druhé DATOO také vypadlo, tam jsem se dohadoval a zasílal screenshoty pořád dokola měsíc, než mě poslal nové username a password. V Číně kolují asi tři druhy stejných DATOO, které číňani prodávají. Není tam EPG a nelze zpětné přehrávání. Dnes například nejde Nova Sport 2. Včera šel. Nova Sport 1 a 4 rozlišení 1080x720. Nova Sport 3 dnes dokonce 320x180. O2 Sport 1080x720 a to tam píší FHd. Tak toto jsou moje zkušenosti. I když sportů ja tam přehršel. Přesně jak píše @Bad Pete. S T-mobile se to nedá srovnávat. Jen cenově. ;)

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

Janak abych nebyl zase tak zaujatý, tak cizí vysílání sportů je celkem vpořdku. Tyto sporty jsou ve Full HD. Arena Sport, Canal+sport, Bein Sport, Dazn F1 dokonce 4K, 3 Sport, Bt Sports, Eleven Sports, Eurosport, Futbol, Polsat Sport, Sky Sport, Sport Klub, Sport TV, S sport. R^

milde

@Jimmy

A Ty máš aké skúsenosti? Ako píše milde a BadPete z Ali je to o ničom. A ver mi mám s tým dosť skúseností. Ale každý nech si zaobstará čo chce, ak chce a má na to nervy ako píše milde, vypisovať im, že stále niečo neide. No ale chápem, že chanellist pekne ukáže na telke, že je tam aj 3000 staníc :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Přidávali all channels 15160. :))

milde

@milde

Dobre no, tak som to podcenil :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@milde

IPTV sluzby, ty ktere funguji i na 100 %, vcetne EPG, timeshiftu atd, nejsou samozrejme z Ciny, cinan jenom prekupuje streamy proto se vam to porad meni

matchboxx
Registrace: 9/2012

@petersk

Já jsem Tě nechtěl opravovat. Je jsem to uvedl na pravou míru :8) R^

milde

@matchboxx

To máš pravdu. Chtěl jsem to jen odzkoušet co to obnáší. Na hlavní sledování tv mám satelit a T-mobile.

milde

@petersk

já mám dobré zkušenosti s Rusákama. Už několik let jedou a stále něco přidávají. Kdo umí rusky, tak by byl v ráji. Ale i sportovní kanály jiných států je tam dost. A cena ? 1$ měsíčně. Občas mrknu co je nového, ale jinak ofiko jedu taky přes T-mobile go.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

@milde

Ale ok, že si ma opravil, treba to dať na pravú mieru :)))

petersk

@Jimmy

a vies aj poradit nejakeho Rusaka ?

IPTV+Kodi

Shumi21
Registrace: 10/2006

Skús ILOOK a televízor skrátené.

stamar
Registrace: 9/2007

@milde

spatne hledáš,
dá sa najst aj kvalitný predajca, dokonca funguju aj 4K kanaly.
Doporučil by som stráviť nejaký čas dôkladným hladaním , každý dobrý predajca ti poskytne free test -tam by si mal začať.

norberto15
Registrace: 12/2017

@norberto15

Asi ano, ale já to zase tak nutně k životu nepotřebuji.

milde

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra