![]() |
|
LG TV aplikace O2Konečně spustili aplikaci O2 na televizorech LG....Vu+ Solo 4K
|
petan2
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
@petan2kde to píšou?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: LG TV aplikace O2Ale jim to trvalo přepsat z tizenu na web.os.. Co finluxy, stale nic?![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@pierrepetrnikde udělal sem aktualizaci os a už je tamVu+ Solo 4K
|
petan2
![]() |
|
@petan2je to už ta "nová" apka, nebo přepsaná ta stará ze Samsungu/O2 SK, tzn kde nelze ani podle sebe setřídit kanály? |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@michalnewpodle vzhledu asi furt ta staráVu+ Solo 4K
|
petan2
![]() |
|
@michalnewtak jsem na to koukal a jde vytvořit vlastní seznam kanálů .....Vu+ Solo 4K
|
petan2
![]() |
|
@petan2Jo, máš pravdu, je to stejný komfort jako v settopboxu Nové generace (u aplikací pro Android a Samsung nejsou dělat vlastní přehledy ani měnit pořadí), takže OK, STB nemusím řešit.... ale půl roku (podle slov O2) před startem nové platformy udělat apku pro LG ještě ve starém rozhraní, to mi hlava nebere |
michalnew
![]() |
|
MichalnevTa Na LG je trochu lepší a přehlednější seznam programů než na Samsungu |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
@Petrmuz92je to 1:1 jako v STB, takže lepší, než drátem do oka, ale čekal jsem už nové rozhraní |
michalnew
![]() |
|
RE: LG TV aplikace O2Ja mám LG televízor a teda žiadnu o2 aplikáciu okrem slovenskej mi nenašlo. |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
@wiking18To bude asi tím, že je to apka pro nás. Zkus v nastavení regionu dát Česko. Já tam taky měl jinou zemi a nenašel jsem to |
michalnew
![]() |
|
RE: LG TV aplikace O2@ wiking18 :A z jakého důvodu potřebuješ aplikaci pro O2 v češtině pro Českou republiku a nestačí Ti ta slovenská O2 ve slovenčine pro Slovensko? |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
@Moravia CSNe, je to drek..... nejdou tam vytvářet své přehledy, ani měnit pořadí stanic |
michalnew
![]() |
|
RE: LG TV aplikace O2Po zmene regiónu to nabehlo, diky ;) |
wiking18
![]() |
|
RE: LG TV aplikace O2@ michalnew :Někdo chtěl po mě zprovoznit O2 TV Česká republika na Tesle 500 a s českou aplikací to nešlo vůbec zprovoznit. Stáhnul jsem mu do té Tesly 500 tu slovenskou pro O2 TV Sk a normálně sa tam dalo přihlásit s účtem od O2 TV CZ a vše funguje bez problému. |
Moravia CS
![]() |
|
@Moravia CSneřekl jsem že nefunguje... zbytek opisovat odmítám |
michalnew
![]() |
|
RE: LG TV aplikace O2@ wiking18 :A až tam budeš chtět zprovoznit třeba aplikace Antik SAT SK, Skylink SK atd. pokud pro daný model existují tak budeš následně v kelu když tam bude nastaven region Česká republika a ne Slovensko. |
Moravia CS
![]() |
|
@michalnew@ michalnew :Dobře když se hned čertíš a úplně zbytečně nervačíš. S někým kdo takto podrážděně reaguje je zbytečné diskutovat a nemá to cenu. Měj se pěkně a hlavně klídek. SBOHEM |
Moravia CS
![]() |
|
@Moravia CSMoje reakce byla adekvátní tomu, když mi někdo vkládá do úst něco, co jsem neřekl. Tečka |
michalnew
![]() |
|
@michalnewSúhlasím s tebou, tiež som prekvapený na čo sa ma niekto pýta načo mi je o2cz aplikácia, alebo je múdri a povie že mi nepojde Antik po zmene regiónu. Všetko funguje ako ma ;) |
wiking18
![]() |
|
@wiking18Jako dobrý je to v tom, že kdo má LG, tak nepotřebuje box.... obávám se ale, že toho O2 využije jen k tomu že natáhne čas k rozjetí nového prostředí. Ale dobrý, pokud máš LG s tím jejich Magic ovladačem alá myš, jde s tím lépe ovůádat a O2 BOX jsem prozatím vypnul ze sítě |
michalnew
![]() |
|
Moje zkušenost.....Mam LG OLED 55CX s jejich Magic ovladačem. Třebaže se jedná jen o okopírovanou alikaci z jejich STB Nové generace, ovládání je nebe a dudy. Jednak kvůli DO samotnému, druhak je samotná apka v TV mnohem rychlejší, než v tom jejich boxu za snad 4 litry. Přes HDMI mám v TV hozený Shield s IPTV (rozhraní TiviMate) a je prima, že po zapnutí O2 aplikace se Shield sám vypne (a naopak)... takže STB NG ve své podstatě mohu dát do bazaru |
michalnew
![]() |
|
![]() |