Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink naďalej kašle na svojich zákazníkov

Všetko sa dnes len potvrdilo, Skylink na svojich zákazníkoch len zarába, to, že ani po mesiaci niesú v ponuke Nova Sport 3 a 4 len potvrdzuje, že na svojich zákazníkoch z vysoka kašle a ide mu len o naše peniaze. Skylink je čo sa týka ponuky športových programov veľmi úbohý. :fuming:

Milan1985
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink naďalej kašle na svojich zákazníko...

A tebe někdo nutí platit Skylink? Každému jde o peníze zákazníků.

zzz
Registrace: 1/2006

tj. bez discovery kanalu jsou na nic.

alien777
Registrace: 8/2020

stále dookola to isté!proste vy nemôžete byt športoví a futbaloví fanušikovia,lebo u Skylinku takíto ludia nemaju čo hladat už dlhé roky!ako sa môže v 2021 niekto stažovat,že nemá v skylinku svetovy futbal,ked on tam už nieje cca 8 rokov...

ale priznavám,že až teraz skylink naplno ukazuje ako mu ide o spokojnost zákaznikov,lebo ked existoval Digisport a Orangesport skylink zato nemohol,že ich nemá v ponuke,lebo tieto programy to stále hrali na exkluzivitu a teraz tu je doba,ked svetovy futbal vlastnia programy,ktoré nikomu nebrania aby ich zaradil a chcú aby ich malo čo najviac operátorov a skylink to napriek tomu ignoruje

jožko
Registrace: 7/2016

Skylink naďalej kašle na svojich zákazníkov

Skylink říká hlavně že máme sport1 a sport2 nejlepší sportovní kanály u nás

janko
Registrace: 7/2006

@Milan1985

a jak to chceš zaplatit??,museli by udělat další balíček

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Jaké to překvapení... ;)

Bad Pete
Registrace: 1/2018

skylink jde sportu naproti

ale ono to prijde.pristi rok skylink PL.vrati eurosporty.zavedou novy balicek Canal+. a uz to pojede. to budete koukat. 👍

kristian1

Oni tyhle programy někomu slíbili?

naopak, byly dopředu řečeny platformy, kde tyhle kanály budou, a Skylink mezi nimi nebyl.... Ale hlavně, že sis kopl, co?

michalnew
Registrace: 3/2019

@Milan1985

Prosím Tě, kde to žiješ? Jsi opravdu tak naivní, že si myslíš, že SkyLink bude uspokojovat Tvé potřeby a záliby? SkyLink musí vydělávat a jestli nezařadí tebou požadované programy, tak asi ví proč. Ne proto, že by to udělal naschvál, ale proto, že to není finančně výhodné. Všechny služby se zdražily a zákazníci chtějí platit pořád míň a když jim to provider nedodá z důvodu prodělečnosti, tak se mu kydá hnůj na hlavu.
Nikdy bych se SkyLinku nezastával, dokonce nejsem ani jejich zákazníkem, ale jestli jsi někdy podnikal, tak jistě víš, že musíš prvně počítat, co ti to vynese, jinak zkrachuješ.

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

@Milan1985

A to akože čo teraz? Mňa osobne vôbec netrápi nedostupnosť programov Nova Sport 3 a 4 na Skylinku! A čo tebe bráni zmeniť operátora, hmm? Namiesto písania hlúpeho príspevku radšej začni študovať alternatívy dostupnosti týchto programov u iných provraiderov a podľa toho sa zariaď.
:mad:

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Mně dneska vůbec nepřiletěl pečený holub! Lotrovina.
Jestli 1985 znamená rok narození, a ne Orwella, tak potěš koště. U desetiletého dítěte bych otázku chápal.

Antonín
Registrace: 8/2005

Trh je takto rozdělený. Kdo chce sport, tak O2-TV, T-Mobile nebo Telly.
Určitě je hodně těch, co sport nezajímá, tak si pořídí SkyLink. Naštěstí je výběr, tak si lidé mohou svobodně rozhodnout co požadují za programy.
Já osobně taky přecházím podle stavu. Měl jsem UPC Direct, DIGI, SkyLink pak O2-TV a nyní jsem u T-mobile....

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Nechápu lidi co nechápou, že Nova Sport 3 a 4 je společná akce TV Nova a O2. Ty to n Skylink jen tak nedají. Proč mají podporovat další konkurenci. Zaplať si O2 a máš to. Také jsem O2 dlouho odolával, nakonec z důvodu NFL, MLB a hokeje jsem si zaplatil O2sport.

zdrk15
Registrace: 5/2008

Nova ma zajem to Skylinku prodat

Prava stala 10 mil Euro. Vemte si kakulacku a predstavte si 500 000 predlatitelu (jestli jich tolik vubec je) kolik musi davat jen na ty prava ... Prodte Skylink je pro ne moc dulezity klient jestli nechteji byt ztratovy ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

@Milan1985

Máš predsa viac providerov z ktorých môžeš vyberať, tak si vyber... Skylink mám roky už len zo zotrvačnosti, ešte keď nebol len obchodnou značkou, k tomu Antik, nejaký ten multistream a prakticky všetky ne, alebo FTA programy z mne dostupného orbitu od 53°E po 30°W pre parabolu 110 cm, čo je 32 satelitov... ;)
Divím sa ti, že čakáš na veľakrát už nedodržané ponuky a sľuby... Zariaď sa, predýchaj to a nebudeš sa musieť rozčulovať pre takúto nepodstatnú krav.nu... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@Maneto

On někdo na Nově kanály NS 3+4 slíbil? Díky za odpověď

michalnew
Registrace: 3/2019

To jsou zatím jen zbožná přání zarytých podporovatelů Skylinku... Přes všechny mediální tanečky je Skylink pro Francouze jen jeden z řady low-costů, ve kterých mají majetkovou účast.Kdyby totiž byla vůle, máme tu dávno kopii polského C+ se vší parádou a to by už byl partner, se kterým je nutno počítat, ne tahle navoněná bída... Vždyť i tu PL mají jen proto, že to sjednávala globálně francouzská centrála, která by musela posvětit i tenhle obchod.

Bad Pete

přesně tak, jsou to čučkaŕi 👍

kristian1

nezdržujte se mlácením prázdné slámy a udělejte lepší, nebo snad jste taky čučkaři a neumíte to? To bych při těch silných znaleckých slovech snad ani nemohl předpokládat.

Antonín

Nova Sport 3 a 4 jsou třeba pro mne zbytečné programy. Eurosporty mě nechybí. Mě stačí vidět na Nova Sport1,2 a Sport1,2 Formule 1-3, Motorky a jsem spokojený.Kdo má jiné preference, ať jde jinam. Znám takové co nadávají že nemají Sport 1 a 2. Kolega odešel ke Skylinku právě z důvodů , aby viděl Formule 1-3. Nadávání na Skylink, je na Parabole nějaká móda či co. Já jsem s nabídkou plně spokojený.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

@Antonín

Milý Toníčku, podle počtů mých komentářů a vašich komentářů je opravdu vidět kdo se zabývá kecy v kleci... Nemusím být nutně kuchař, abych mohl zkritizovat jídlo.

Bad Pete

@michalnew

Mned to nikto neslúbil a ani ma to netankuje... To sa musíš spýtať @Milan1985 a nemáš zač... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Bad Pete: nemusíš být nutně kuchař, ale jenom .... si kupuje jídlo, které mu nechutná, když ho předem viděl, i mohl zkusit. A když už si ho koupí, tak je pak poněkud .... si stěžovat, že je jídlo blbé. Kuchař nebo satelitní divák, to je jedno.
P.S. Já neplácám o nesmyslech. Svoje cíle mám splněny. Neztrácím tedy čas.

Antonín

@PC1

přesně tak, zahraniční ligy a LM mně nezajímá, hlavně že mam možnost sledovat naše týmy, a ty jsou v EL a KL, a to dávají na ČT a Sport TV

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

@Antonín

No to je zase nesmysl (bez urážky). Přijdu do restaurace a řeknu vrchnímu "ochutnám vaše meníčko 1, 2, 3" a pak vyberu podle chuti? Ta ochutnávka samozřejmě gratis.
Ano, jasně... :laughing:
Konec debaty.

Bad Pete
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra