![]() |
|
CAM 701 Skylink - mimo provoz?Ahoj Všem, mám prosbu u TV Samsung vypověděl službu uvedený modul a píše že je chybná karta. Slot TV jsem vyzkoušel na jiném modul s kartou zvlášť a to normálně funguje. TV byla s CAM provozována bez problémů cca 2 roky a balíčky jsou tam předplaceny. Jak se tohle řeší, když je tam karta integrována, nebo dá se nějak modul oživit? Řešil to někdo už se Skylinkem? děkuji za radu.. nikdy jsem ještě takový případ neřešil. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?zkouška CAMu 701 v jiné TV dopadla jak ??? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?TO: Lance, tak jsem vyzkoušel ještě v dalších 3 TV různých značek a vždycky napíše hlášku: " hyba dekodovací karty" a nic se neděje.. modul bliká střídavě zelenou a červenou LEDkou.![]() |
Pájík
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?Chyba dekodovací karty |
Pájík
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?záruka - reklamuj s popisem závady... |
lance
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?Asi písnu varování modul chcípnul měsíc po záruce.. takže koupíme modul a kartu zvlášť pro jistotu :-)![]() |
Pájík
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?No nejspíš ten, který jsi tam už zkoušel a fungoval, ne?![]() Kontaktoval bych Skylink a domluvil se s nimi... chtěl bych po nich náhradní kartu Irdeto za 500 - viz. https://www.skylink.cz/jak-postupovat-v-pripade-poskozeni-ci-ztraty-dekodovaci-karty Protože když si zaregistruješ nějakou novou další kartu, tak z té staré (CAM701) od nich dostaneš zpět do kreditu jen předplatné za čekající službu, která ještě nezačala, ale ne na už za aktuálně běžící balíček... jak to máš nevím... Event. je možnost požádat Skylink o pozastavení běžící služby (balíčku) z důvodu ztráty/nefunkčnosti zařízení, provizorně to nějak vydržet třeba s nějakým zapůjčením jiného zařízení a počkat už na nový modul Nagra a pak provést výměnu - tady v recenzi na nový Kaon MZ-52 se píše: "...Dnes dovážený dekódovací modul s vestavěnou kartou Viaccess Orca, model CAM 701, bude nahrazen bezkartovým modulem Nagravision (model CAM 803), který se má objevit na trhu během září..." Je ovšem otázka co ten Nagra modul bude zač a jak a kde bude fungovat? Nebo rovnou pořídit ten Kaon a provést jeho výměnu/přeregistraci za vadný CAM701 možností je hafo, o zábavu postaráno.. ![]() |
lance
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?tohle by mu mel vyresit skylink kdyz mu prodal svi.nskej modul.! |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1brzdi, "svi.nskej modul" mu 2 roky fungoval a odejít může po záruce všechno... když se se Skylinkem normálně pobavíš, většinou jsou vstřícní... a že mají systém založen na prodeji zařízení do vlastnictví zákazníka je daný a s tím u Skylinku už do toho jdeš |
lance
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?no prave,na prodeji do vlastnictvi,a ze ty ceny nemaj vubec maly,a kazdou jejich zmenu si musis zacalovat ze svyho,jen jsem doufal ze se ty praktiky za Canal+ zmeni,jinak tedy ze odesel uz po dvou letech je teda docela divny a dost brzo. ja bych si tedy koupil SMIT WAF2 ten se da sehnat za 500, na nagru si bohuzel jeste asi pockame |
kristian1
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?Tak paráda modulům se nastaví doba životnosti něco málo přes záruku a budeme vydělávat :) |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?Taky mi to dnes nejde. |
zajda123
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?2avatar - kdybys o elektronice něco věděl...no nic: krátké životnosti jsou dané nízkými cenami - používají se nejlacinější součástky, aby se dosáhlo co nejnižší ceny, důsledek je kratší životnost. Prosté a neodvratné. Netřeba nic nastavovat, stačí davy hloupých=neznalých zákazníků. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?stačí davy hloupých=neznalých zákazníků to ten Skylink rád slyší |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
@plekabplan je dobra vec-ted jeste najit nekoho kdo to bude umet opravit,ale toho muzeme taky naplanovat,bo ty streva co vylezou ze skoly neumej vubec nic. |
kristian1
![]() |
|
@plekabAj ty si uveril používaniu jakýchsi kurv.tok...? U mňa elektronika bežne funguje minimálne 10 rokov, pokiaľ ju obyčajne nepostúpim ďalej a v poslednom čase kupujem len novšie modely... Ani po záruke sa mi kvalitnejšia elektronika nekazí... Ako tu napísal @Antonín, všetko je to o kvalite/nekvalite použitých súčiastok...Dokonca značkové zosilňovače stále šlapú od 60-tych rokov minulého storočia... A spopmínaný modul používam v TV SONY a DM900 od doby čo bol uvedený na trh bez problémov... ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?Vloni v létě tady praštil blesk a odešel mě sat. přijímač i s modulem Viaccess. Koupil jsem si nový modul,napsal na chat a službu mě převedli.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?Ahoj Všem, tak jsme dopadli jak sedláci u Chlumce... Paní na lince Skylink nám totiž zapomněla říci že se dá Viaccess převést zas jenom na Viaccess a nejde převést na běžnou M7 kartu. Kamarád neměl důvěru k tomu modulu když chcípnul 1 měsíc po záruce a chtěl to zvlášť neviděl jsem v tom problém.. až při převodu nám řekli že to nejde... taky ten Skylink neví kde by ty poplatky už nahrabal..![]() |
Pájík
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?S infolinkou je to podle počasí a jak se která holka zrovna vyspí... Kolik peněz mu tam visí? Zkuste vypovědět "smlouvu" z důvodu nefunkční karty a trvejte na vrácení nedočerpané částky do kreditu, regnout na účet nějakou další kartu IRD (funkční aktivní z bazaru... bez reg.poplatků) a peníze využít na nové předplatné... |
lance
![]() |
|
@Pájíkzažil jsem u kamarádky,že modul hektycky zastrčila a pak mě zavolala abych se kouk,že to nehraje,než jsem na to přišel,že modul má ohnutý kontakty,tak to bylo na mě.Místní fein mechanik je narovnal a od té doby ho nevytahuje![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@Pájíkno pokud mu tam nevisi moc penez tak bych to proste pustil,a vzal treba ten smit i s kartou jak jsem ti posilal.me pani na zakaznicke rekla ze mi ICE prevedou na IRDETO jen tim stylem ze ICE zrusi predplatne,penize vrati do kreditu,a na IRDETO si za ne poridim nove predplatne,nicmene SERPO takhle uz resit nejde. |
kristian1
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?No objednal jsem po dohodě teda nový modul Viaccess a kartu holt s modulem snad nějak udám.. jsou to na té lince telata a řekl jsem jim to.. |
Pájík
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?Modul je v pořádku mechanicky 2 roky tedy 25 měsíců ho nikdo nevytahoval.. ohledání mrtvoly proběhlo pečlivě.. jiný modul na zkoušku prostě v té samé TV funguje.. prostě umřel 1 měsíc po záruce je to prekérka.. |
Pájík
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?dalsich 1400 ??? 👎 |
kristian1
![]() |
|
RE: CAM 701 Skylink - mimo provoz?Ano, bohužel |
Pájík