![]() |
|
Vysielacia kvalita jednitlivych operatorovTV Samsung QE65Q90TSAT.PRIJMAC DM920HD INTERNET OPTIKA 1GB SAT.OPERATOR SKYLINK,FREESAT,DIGI STV 1,2 -vsetky sportove prenosy vacsinou velmi zla kvalita pri rychlich scenach obraz trhavy napr. vcerajsi futbal SK-CRO prepol som na chorvatsku,polsku alebo rusku stanicu obraz velmi kvalitny bez trhania!!! NOVA SPORTY,SPORT 1,2 hokej-futbal obraz kvalitnejsi bez trhania !!! Internetove sluzby cez SKYLINK a ANTIK nebudem ani popisovat sportove prenosy jeden hnus Operator/Internet O2cz balicek SPORT obraz excelentny bez trhania!!! |
blablabla
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 172 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
@blablablaNikdo Ti nebrání si zaplatit CRO/PL/RUS providera, už vůbec ne O2 TV. Naopak, tím že za každou větu vepíšeš 3 vykřičníky nijak nepomůžeš, jen ukuážeš na svoji malost. |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@michalnewjeď se projet na motorce a neopruzuj![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
@lancežádnou nemám, ani jsem nikdy neměl, to za prvé.... za druhé nenapsal jsem nic¨dehonestujicího ani nepravdivého. Co tam máš dál? |
michalnew
![]() |
|
@michalnewFakt ne? A o něčí malosti kvůli vykřičníkům tu mele kdo? |
lance
![]() |
|
@lanceA není snad vysoký počet vykřičníků symbolem ub ohého člověka, který umí jen okolo sebe kopat? z mé strany vše, nerad házím perly sviním |
michalnew
![]() |
|
@michalnewbylo načase, napsals tady už dost aby bylo jasno kdo je tu ubožák... |
lance
![]() |
|
@michalnewKeď tak, tak na výkričníky som tu odborníkom ja!![]() Samozrejme je to len zbožný sen 1 alias 2 nickov registrovaných tu na fóre (vyzerá to na dupľovanú registráciu), ktorý/í sa sem chodí obúvať na môj účet. Toto len tak na okraj spomínam, aby ostatní čítajúci boli v lesom obraze. Ale k veci som chcel povedať toľko, t.j. písať výkričníky nie je o úbohom myslení človeka, častokrát tam môžu byť aj iné emócie, napr. zlosť znechutenie atď. Alebo praprostý dôvod niečo, nejakú časť textu dať do dôrazu a upozorniť lepšie na daný problém aj ostatných. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 011 |
![]() |
|
RE: Vysielacia kvalita jednitlivych operatorovTí sledovači fodbalu mají velké mezery v cizích jazycích. Nějaké kurzy a ono to zase půjde. Mě to u tenisu nevadí, tam se dá porozumět.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mmiriboyTo "lesom obraze" je překlep? Ten výraz jsem nikdy nezaznamenal? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 616 |
![]() |
|
@tornySorry, samo sebou, je to preklep, myslené to bolo ako "lepšom obraze".Toš, nakoľko tu na fóre neexistuje dodatočná úprava textu, tak sa to občas stane, dokonca aj po rýchlej kontrole textu, že aj tak "redakčný škriatok" zaúraduje. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 011 |
![]() |
|
@mildeHorší je to s tebou. Ty máš mezery v jazyce českém, takže bych ostatní nekomentoval. A co se týče základního příspěvku @blablabla, tak bych konstatoval, že je na úrovni jeho nicku |
starbaits
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
@starbaitsAby jsi byl celý, ty češtináři. Toto je jen Forum. A překlep může vzniknout. Zvlášť při psaní na telefonu.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeNevymlouvej se na telefon. Tím to není. To je pouhá neznalost pravopisu. Mě zarazilo pouze to, že druhé upozorňuješ a sám jsi na "dostatečnou" |
starbaits
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Vysielacia kvalita jednitlivych operatorovTak 14náct příspěvků a k obrazu nic :) |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
vysielacia kvalitajedine avatar99 ma praduostatni pani by sa mali ist ale vsetci previest na motorke ako to vyssie doporucuje nick lance a zobrat so sebou aj toto forum lebo uz pomaly nestoji aj vdaka vam ani za fajku dymu |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
@michalnewNějak jsi asi pro 3x! nepochopil psaný text. Proč 3xbla doporučuješ platit si něco, co už na DM920přijímá? Navíc 3x! není za každou větou, ale pouze zdůraznil fungující provozovatele.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
@michalnewTy budes nejaky roztraseny dedula profesor cestiny na dochodku co ucil mnoho rokov na skolach cesky jazyk a teraz trpis postraumatickym syndromom.Najdi si nejake ine vhodne forum pre teba kde sa mozes realizovat a nepis tu hovadiny na odbornu temu ked nevies ani o com som pisal.![]() |
blablabla
![]() |
|
Vysielacia kvalita jednitlivych operatorov (# 1564Kucí přestaňte, dyť ste hrozný !T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
|
Jousi
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 478 |
![]() |
|
Flame flame flame flameV tomto vlakne je flame, v susednom (Enigma 2) je tiez flame...![]() |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
RE: Vysielacia kvalita jednitlivych operatorovto je zase diskuze o ničem, já se vyjádřím k tomu co psal v prvním příspěvku "SAT.OPERATOR SKYLINKSTV STV 1,2 -vsetky sportove prenosy vacsinou velmi zla kvalita pri rychlich scenach obraz trhavy napr. vcerajsi futbal SK-CRO" já celkem koukám na STV, i na sport, a to co popisuje, já tedy nepozoruji, jestli nebude problém na jeho straně? |
PSPS
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Vysielacia kvalita jednitlivych operatorovAku mas TV a velkost obrazovky?V tomto pripade je to dolezita vec. Mam aj inu TV 55"Plazma Panasonic/2016/,TV 55"Toshiba LCD/2017/ a tam tieto problemy sa neprejavuju.Ide mi hlavne o to zistit kde je problem.Napriklad ci ten moj Samsung nahodou nie je na reklamaciu.Ale podla mna pri vacsich uhloprieckach je dolezita vysielacia kvalita signalu nakolko som to uz napisal ze Sport1,2 Nova Sport1,2 tam nie je problem .A dokonca O2cz/sport pack cez internet ide paradne.Tak mi len ostava zla vysielacia kvalita STV1,2,3 a prejavuje sa to aj napriklad na CT Sport cez Skylink...Hladam niekoho co ma nejaku podobnu zostavu ako ja pre porovnanie. |
blablabla
![]() |
|
RE: Vysielacia kvalita jednitlivych operatorovPremiere sport 1 je otrasný na všetkých platformáchPozerám na 120 palců projektore FHD - 4K je cukor pozerať 👍 |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 702 |
![]() |
|
RE: Vysielacia kvalita jednitlivych operatorov@blablabla: Pokud si dobře pamatuji, tak se tu už řešila obrazová (ne)kvalita programů ČT. Signál si odbavuje sama televize. Dotaz bych směřoval tedy přímo na ni. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 344 |
![]() |
|
@blablabla"Mam aj inu TV 55"Plazma Panasonic/2016/,TV 55"Toshiba LCD/2017/ a tam tieto problemy sa neprejavuju.""Ide mi hlavne o to zistit kde je problem.Napriklad ci ten moj Samsung nahodou nie je na reklamaciu." Lenže toto si mal napísať hneď na začiatku!!! Ty si však štylizoval svoj úvodný príspevok takým spôsobom, že z neho vyznievajú len nedostatky na strane vysielateľov! A to ale nie je celá pravda. Týmto sa v žiadnom prípade nechcem zastávať niektorých vysielateľov, ktorí "vypúšťajú" skôr priemerný ako kvalitný obraz. Zaujímavé je však to, že existuje pomerne dosť modelov TV rôznych výrobcov, ktoré sa vedia s týmto "neduhom" veľmi obstojne "popasovať". No a bohužiaľ, práve Samsung to určite nie je. Aj tento model, napriek tomu, že má vlastnú grafickú kartu, máva problémy pri upscalingu z menej kvalitného obrazového zdroja a jednoducho (napriek svojej cene) nestíha. Máš 3 možnosti. Budeš používať len providera, ktorý poskytuje dostatočne kvalitný zdroj obrazu pre tvoj TV. Skúsiš zmeniť rozlíšenie na TV pri menej kvalitnom obraze. Kúpiš si inú značku TV, ktorá to zvláda lepšie. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
@blablablaAk si to testoval cez O2 Internet, je dosť možné, že O2 obmedzuje iných poskytovateľov IPTV. Nemám dávno žiadne problémy ani SAT ani IPTV so Skylinkom, Antikom ani DIGI SK. Pri DIGI mi občas sekne zvuk, ale obraz je plynulý, minimálne na menovaných staniciach ...Ja mám poskytovateľa Internetu nezávislého od poskytovania TV a všetko beží ako má ... Okrem toho sekanie obrazu môže byť spôsobené aj zlým HDMI káblom, resp. portom ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |