Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nat Geo HD

Zdá se mi to, nebo je to skutečnost, že na Nat Geo HD (Skylink) je čím dál tím víc pořadů s dabingem jiného dílu než právě dávaji. Anglická i maďarská stoje je v pořádku, ale čeština ne.

zdrk15
Registrace: 5/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Nat Geo HD

Tak to se ti jenom zdá.U mně OK.

bora
Registrace: 10/2009

RE: Nat Geo HD

Trošku mimo otázka: asi nie je možné sledovať aj české kanály na Slovenskej Skylink karte, však?

majster222
Registrace: 8/2021

@ majster222 :

Ještě nedávno šlo v zákaznické zóně platit dvě SERPA CZ + SK na jedné kartě (druhý stá nešel platit na 24 měsíců ale je na 12 měsíců). Těm co to takto měli z minulosti nastavené a nepřestali vez výpadku platit aj tu druhou zemi tak to mají stále aktivní. Pokud někdo již nezaplatil druhou zemi hned při konci období aby to navazovalo tak o to přišel. Jak je to nyní u těch co to měli aktivní ještě po rušení možnosti zaplatit SERPO-Digital a po zavedení nejnižšího balíku Mini aj pro CZ je otázka jestli je možné mít nadále programovou nabídku pro oba státy na jedné dekódovací kartě. Musel bych se zeptal jedině známého který je prodejcem aj Skylinku kromě Telly a podobně.

Moravia CS
Registrace: 2/2021

Moravia CS

Aha, rozumiem, dakujem za odpoved.

Ja som dva štáty urcite neplatil, skusim sa aj ja spýtať u Skylinku.

majster222
Registrace: 8/2021

Karta CZ region a SK SerPo

Ahojte. Ja to mam stale aktivne, na mesacnej baze cez inkaso. 104kc mi to stahuje kazdy mesiac,bez problemov to slape.. skoda ze to uz nejde aktivovat,chcel by som to este na jednu kartu..

Mopky2
Registrace: 10/2015

Tak mne v pohode stačia české. Markíza a JOJ mi teda nechýbajú.

Spacer
Registrace: 9/2017

Dost často to dělá čtvrtá serie továrny na jídlo. Mě je to jedno, nekoukám na to, ale rodičům to vadí.

zdrk15
Registrace: 5/2008

Jak jsem rušil kartu Skylink, tak jsem byl varován, že i když ji někdy obnovím, tak slovenský serpo už zaplatit nikdy nepůjde.

OrHoro
Registrace: 4/2010

@OrHoro

zaujímavé že pre tie karty ktoré majú oboje to vysielateľom programov nevadí, no nový ak chce oboje musí mať dve karty,

Duzu
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra