![]() |
|
Nový STB za F4 turboMám 3 a půl roku stb Formuler F4 turbo combo,včera večer odešel do křemíkového nebe.Vybírám další přijímač,našel jsem Octagon SF8008 Mini.Je to vhodná náhrada? |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Nový STB za F4 turboPokial Ti nevadi, ze to nema CI slot, tak je to dobra volba.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
RE: Nový STB za F4 turboQviart 4K je taky možnost. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@AntonínUž se taky chvilku vyrábí. Čtečka, CI slot ze předu. Display nikde. Design o ničem. Jedině schovat za TV.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@sonTu verzi mini už těžko seženeš, doporučují spíše ten klasický Octagon,větší paměť, lepší wifi, kovová skříňka... ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
RE: Nový STB za F4 turbo2milde:Kritéria: levný linux s CI slotem a UNI čtečkou, rozumným procesorem a velikostí paměti a externím napájecím zdrojem nesplňuje mnoho verků, vlastně o jiném nevím. Ale jiná kritéria dají pochopitelně jiný výsledek. Třeba kdyby bylo kriterium design, byla by to zajímavá otázka. Krásu já hledám u bab, ale samože někdo rád vdolky, jiný zase holky. Externí IR čidlo ten Qviart myslím nemá, aby se dal strčit někam. Dalo by se jenom nějak dobastlit asi, nebo to ovládat jinak než přes IR. Já za největší slabinu Qviartu považuji fakt, že poněkud obtížně pracuje s univerzálními DO. Ale nezkoumal jsem to detailně, možná je to jenom nějaká drobnost. Mám ho jenom ve skříni jako rezervní v tenerifských horách - kdyby se mi potentoval formuler f3, kterým tam šudlám příjem. |
Antonín
![]() |
|
RE: Nový STB za F4 turboTak f4,potřebovala menší výlet.Jel jsem pro jistotu než ho opravdu odložím na sběrný dvůr do Litovle na přeinstalaci a ejhle při předávce ho odskoušeli a on se rozběhl.Bylo mi tvrzeno,že mám chybu na parabole.Jenže jsem skoušel starší STB Openbox a to jelo všechno.Večer aráno jsem několikrát f4 restartoval a nic,tak nevím.Děkuji za reakce |
son
![]() |
|
@AntonínDesign v obývacím pokoji dělá hodně. Přeci si tam nevystavím nějakou Hirošimu. No to co je ve vnitř dělá ještě víc. Tak je to potřeba troch skloubit.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Nový STB za F4 turboto si niekto všimne mini krabičku? mám pod TV a vypadá ako jeho súčasť |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE: Nový STB za F4 turbo2son: možností je hodně. Zkus ten f4 někde jinde, (nebo lépe změř, co máš za signál "na parabole", ale to chápu, nemusíš dokázat). Tím ověříš, že problém je/není anténa. Mohlo by být že anténa je tak tak a ten druhý přijímač má o chlup citlivější tuner. Zkus jiný zdroj. Zkus jestli to nějak nekoresponduje se zahřátým/studeným přijímačem. Zkus to napájet s z jiné zásuvky nebo otoč zdroj - kdyby to náhodou byla zemní smyčka...asi jsou ještě další možnosti. |
Antonín
![]() |
|
RE: Nový STB za F4 turboMne sa to hneď nezdalo, že by po 3,5 roku Formuler odišiel. Je to predsa len trochu iná značka, ako šunty tu spomínané.![]() Ako prvé by som pri problémoch riešil výmenu power adaptéra. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 005 |
![]() |
|
RE: Nový STB za F4 turboAntonín:na jednotlivých transpodérech je SNR 79-81%,je to sice údaj z f4 ale přesto je to dle mého mínění dostatečné.Včera se několikrát obevovali krátké výpadky,měl sjem podezření na počasí na uplink,ale po chvilce se znovu signál objevil,tose stalo několikrát a po 2-3 hodinách finito.Výpadky se projevovaly na všech družicích.Přijímám 13°- 19,2° - 23,5° - 28,2°. Jámám podezření na kontakt na Fku,po znovuzapojení vše v jede. |
son
![]() |
|
RE: Nový STB za F4 turboAno, amatérsky zbastlené f-ko může mít tyto konce. Vídám občas amatérské třeba f-ka se špatným průměrem, s nepochopením toho jak ten konektor má fungovat, kabely šunty hliníkové z bauhausu... |
Antonín
![]() |
|
![]() |