Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Podrobnosti ke k objednání telly sport online

Dobrý den, jsem zákazník skylinku a chtěl bych si přikoupit sport od telly (pouze iptv). Chtěl jsem se zeptat na nějaké podrobnosti ke koupi: jak co funguje, kdy mi bude telly fungovat, či zda se vyplatí telly nebo nějaká služba, pro kolik je to zařízení, zda se platí za něco poplatky popř za co,... atd atd. Nemám čas si vše moc prostudovat a zjistit. Předem děkuji za odpověďi a další vysvětlení

Cub46
Registrace: 8/2021
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

Podrobnosti ke k objednání telly sport online

"Nemám čas si vše moc prostudovat a zjistit". Tak ať se ostatní snaží. Že ti není hanba

starbaits
Registrace: 11/2016

@Cub46

Pro tebe bude nejjednodušší zavolat na zákaznickou linku Telly, kde lidem jako ty vše vysvětlí polopatě a jsou za to i placeni na rozdíl od lidí zde přítomných. Až ti bude něco nejasného, na co nedostaneš odpovědi, pak se můžeš zeptat zde.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

RE: Podrobnosti ke k objednání telly sport onl...

2000kc na rok, sledovat mozu dve zariadenia naraz, staci sa registrovat, zaplatiť kartou a hned pozeras.
Ine poplatky sa neplatia, iba sa ti vždy automaticky sama strhne platba za dalsie obdobie po uplynutí prveho zaplateného obdobia, bud mesiac, rok, ale da sa to vypnúť.

majster222

normalne si telly online objednas,bud bez pristroje nebo s pristrojem,oni ti ho privezou,a koukas,nic neplatis,ale pokud nejsi sport sledovac tak telly nic moc, vsechno potrebne je napsane na jejich webu.!

kristian1
Registrace: 7/2016

Děkuju

Ok děkuju za odpovědi. omlouvám se že otravuju

Cub46

@Cub46

opravdu tedy nevim co jsi cekal za odpovedi, je to oficialni sluzby, tam se zadne spekulace ocekavat nejdou, nebo jsi snad chtel nejakou podpultovku ? proste objednas-koukas, nelibi se-zrusis.

kristian1

jinak tedy TELLY pres net ten obraz je katastrofa.!

kristian1

@kristian1

A to bylo i dříve? Já mám na zkoušku T- Mobile a celkem dobrý. Ale Eurosport Player jde lépe. Oboje pouštím z Boxu Android TV. Mám tam ještě odsuzovaný OTT od dobrého číňana a připadá mě, že obraz je srovnatelný s T- Mobile. Např Polské Canal+ sporty nebo Digi sporty a jiné v rozlišení 1920x1080 jdou dobře. Tak nevím proč ta Tell je taková.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

bylo to i drive, ale ted bych rekl ze je to jeste horsi, a to tak horsi ze i ta kritizovana cerna iptv ma lepsi obraz, neskutecny.! i kdyz prepnu rozliseni mezi 720p a 1080p tak tam neni absolutne zadny rozdil.! takze bud je to tim jejich ip boxem nebo ta bida jde proste primo od nich.

kristian1

@kristian1

Je to tak dva měsíce, co jsem Telly za 1 Kč testoval a obraz byl dobrý. Nebylo to z jejich boxu, ale z toho co mám svůj. To Kuki a Skylink byly horší.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@kristian1

Telly je v pohodě. Já mám od nich druhý rok Velký balík přes net (na různých zařízeních jako Smart TV, android boxy, PC, tablet...) a komplet Skylink přes sat a obraz je srovnatelný. Připojení v domácnosti je optikou min.100Mbit/s down i up. Jediný obrazový hnus je u Telly Premiere Sport při přenosech z Premier League, ale o tom se tady dost psalo.

pro jh
Registrace: 10/2007

A je pravda, ze telly cez net je pozadu vyse minuty a viac? Pri sporte ide v podstate o zaznam :)))

majster222

pro jh

Skús porovnať casovy posun nejakého futbalu nazivo napr z novasport 1 medzi skylinkom zo satelitu a Telly cez net, by ma to zaujimalo.

majster222

@majster222

Ne jen Telly, všechny IPTV. U mě 55 sekund. Koukám na sat a gol pak ještě jednou z IPTV. :)))

milde

@pro jh

tak to potom nevim jake mate obrazove naroky ? bo je to normalni mazanice.
milde-ano,skylinklive je jeste horsi.

kristian1

@majster222

je uplne jedno jestli je ten casovy posun 60 nebo 40 nebo 70 vterin, pokud nesazis live sazky tak to neni podstatne, pro tebe je to stale live prenos.

kristian1

@kristian1

Já to srovnávám se satelitem na stejném programu. A sat je o něco lepší obrazově než IPTV. To mě nikdo nevymluví.

milde

@majster222

Mě taky nevadí časový posun. Nemám puštěné oboje na jedné televizi. Tak mě to nezajímá.

milde

kristian1

Nie je to jedno, ide o princíp, proste ked clovek vie, že to co pozerá, je pozadu minútu, tak ten priamy prenos zo sportu straca caro. Niekomu to mozno nevadí, ale ja chcem vidieť realitu, par sekund 5-6 je v pohode, ale minuta a viac? To je vela

majster222

@majster222

Ale některé sporty co jsou spožděné se na tom satelitu nevysílají.

milde

milde

Áno, to uz je druhá vec

majster222

@majster222

Já satelit neodsuzuji, ba naopak. Ale k tomu mám to IPTV na spestření programové nabídky. R^

milde

@kristian1

Obrazové nároky? Věř, že na mazanice bych se nedíval. U Telly opravdu záleží na připojení a asi i na poskytovateli netu, možná to někteří záměrně brzdí a obraz se prepne do nižšího rozlišení.

pro jh

@majster222

Zkusím. Nejsem do středy doma, ale pak na to kouknu. Ještě cca. před rokem bylo u některých kanálů v Telly zpoždění i dvě minuty, taky jsem jim psal mail. Odpověď byla, že o tom ví a něco s tím udělají hlavně u sportovních TV. A asi před týdnem jsem si všiml, že Nat Geo byl zpožděný u Telly o cca. 25 sekund proti Skylinku.

pro jh

@pro jh

internet mam od upc 100/10 takze tim to nebude. a kdyz jsem vcera porovnal neporovnatelne (vodafone) NS1,2 francouzskou ligu a (telly) NS3,4 nemeckou ligu tak na to telly se proste neda koukat.

kristian1
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra