Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Anténa EVOLVEO JADE 3LTE 48 % dBi zisku

Vážení, má z Vás niekto skúsenosť s príjmom signálu z DVB-T2 anténou EVOLVEO JADE 3 LTE ? Dosahuje proklamované patametre ?

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

@antonius

Níže je obsáhlé vlákno,"Plastové nesmysly, vydávané za antény" ,nezakládej další.

son
Registrace: 4/2007

RE: Anténa EVOLVEO JADE 3LTE 48 % dBi zisku

to nie je antena, ale kabel pripojeny na zosilnovac :laughing: :laughing: :laughing:

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

Ty kokooos, že anténa?!
Plastový gýčový nepodarok je to!
Za tie peniaze, čo vyhodíš za tento črep, radšej kúp 2ks normálnych yagi antén a ešte ti aj na pivo zostane!
Za mňa taktiež opakujúca sa téma.

Rv Rv Rv

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@EnoSat

Jak to myslíš. Takový kabel jsem ještě nevyděl.
https://www.datart.cz/evolveo-jade-3-lte-aktivni-venkovni-antena-dvb-t2-lte-filtr-tdejade3.html

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Speciální hrot s modrou LED diodou zajistí vynikající příjem... bravo, jen tak dál :O :laughing:

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

A ten speciální hrot s modrou diodou, to musí být terno. Tohle snad chytá i to, co v éteru není. :))) A ta speciální funkce pro příjem analogového vysílání, no to snad není pravda. "Toužíte po opravdu čistém signálu při přijímání analogového a digitálního televizního vysílání?" :O

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

Záleží na příjmových podmínkách. Tohle Ti může přidělat vrásky na čele. Na rádio možná stačí, ale na TV nevím.
Vestavěný zesilovač může pokrýt ztráty vedení při delším kabelu, ale vlastní zisk antény bude minimální. Kvalitní směrovou anténu to v žádném případě nenahradí. Při krátkém kabelu na balkon bych se to bál připojit.

MMorous
Registrace: 10/2019

Ďakujem za stanoviska, ušetrili ste dôchodcovi lóve

TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD

antonius
Registrace: 12/2007

A největší bomba je ta cena. Nicméně věřím, že svého kupce si najde a možná někde na maringotce u vody bude nějaký rybář i spokojený.

radek1

Anténu EVOLVEO mám na chalupě a za mě absolutní spokojenost.Lokalita Tábor a příjem programů i z Německa,Rakouska bez problémů,ale v nyní kodováno,nebo jiný systém.A navíc vypadá dobře.Pletivo na střeše už nechci. :)))

moki
Registrace: 10/2009

@moki

Na chalupe, budiš, pokiaľ tú anténu nevyužívaš každý deň. Inak takéto bazmeky nedoporučujem!
Prečo?
Bolo to tu xy-krát povedané, tak sa nebudem opakovať.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

@mmiriboy

Jde každý den,je tam moje matka.Fakt jsem spokojen a to za každého počasí.Nerozumím té kritice zde na diskusi.Koupil jsem na základě recenzí z Alzy.Je to jedna z nejlepších a díky tomu nejprodávanějších antén.přd tím jsem měl síto,což bylo také perfektní,ale tahle má větší zisk.

moki

@moki

To máš težký, když sem píší kritiku lidé, kteří tu anténu nemají :))

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

prd - a ne větší zisk antény
leda zesilovačem se zvýší úroveň na výstupu z nějaké prutovky nebo složených dipolů, co je vevnitř
ale komu to na tenhle drát hraje, proč by ho nepoužil...
akorát je malinko více peněz peněz, když kus drátu se zesilovačem s LTE filtrem za 500-600 Kč bude fungovat naprosto stejně stejně
samozřejmě fungovat to bude jenom někde, jako každá jednoduchá anténa

Antonín
Registrace: 8/2005

@moki

Nič v zlom, z týchto typov "kvázi antén" nie je ani jedna "najlepšia"! Každý skúsený anténar ti povie jednu základnú vec, ktorá platí pri všetkých typoch antén. Najdôležitejším meradlom (samozrejme, že nie jedným!) kvality a účinnosti každej antény je jej pasívny zisk! A tieto kvázi gýčové črepy, pri nich sa tento zisk pobybuje na úrovni cca 1 až 2dB.
(Pri normálnych anténach, ten pasívny zisk môže byť aj 18dB!) Zbytok zisku gýčovej antény vykonáva vstavaný zosilňovač. A toto je prvoradým dôsledkom, prečo u mnohých ľudí takato anténa častokrát nefunguje, alebo funguje len z polovice.
To že tebe hrajú všetky programy, je skôr priaznivá zhoda náhod, že tam máš úroveň signálu takú, v mieste tvojho príjmu signálu, ktorá neprebudí ten zosilňovač.
. ;)

mmiriboy

@antonius

1500 za antenu? Takovou podobnou od EMOS jsem tu měl a 4km od 100kW Hostalkovic jsem nechytil ani prd. Pokud jsi blízko vysílače, mohla by ti fungovat prutovka za 1/5 ceny, lepším řešením je logaro které lze sehnat za obdobnou cenu.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018

@moki,milde and spol

"...Je to jedna z nejlepších a díky tomu nejprodávanějších antén..."
:laughing: :laughing:
- já zas nechápu, proč vy tady vůbec diskutujete mezi nějakými antenáři atd... (kteří bohužel vědí jak věci fungují a co je uvnitř těch krámů...), když máte sami jasno z recenzí od kupujících na Alze co je nebo není dobrá antena... :laughing: :laughing: Já bych takový zázrak prodával všem troubům jak vy aspoň za 3 tis... na Alze jsou měkoši, že vám sypou za babku 1500 :)))

lance
Registrace: 10/2008

@moki

Takže když na alze, na parabole nebo někde jinde na netu několik lidí napíše, že jste slušně řečeno slaboduchý, budeme to muset všichni považovat za směroplatné :-) Bohužel současná situace ve světě je taková, že těch slaboduchých, co se řídí bláboly z netu namísto vlastním rozumem, rapidně přibývá, a to geometrickou řadou, a tudíž se svět nezadržitelně řítí do záhuby :-(

Xmux
Registrace: 11/2009

lance

Proč bych nemohl diskutovat? Mě to funguje dobře a pokud to funguje dobře 93% kupujících,tak to takový šrot nebude.No a pokud se cítíte dotčen,že si tu dovolím diskutovat,tak si zajděte k psychiatrovi,on vám už něco předepíše na to vaše ego. ;)

moki

@moki

Že 93% !!!???
A to si ako prišiel na toto číslo?
Zase reči typu JBP (jedna baba povedala)?
:laughing: :laughing: :laughing:
Rv Rv Rv

mmiriboy

Xmux

Nikoli.Když ze sta lidí 90 je spokojeno s výrobkem,tak se tím řídím.Pokud něco koupím a nejsem spokojen,tak výrobek nebudu přeci chválit.Mě je uplně jedno jestli jsem se tu dotkl něčího ega nafoukaného anténáře.Pro mě je podstatné,že ta věc funguje.Spíš mám pocit,že vám vadí to,že jste bez práce,protože na tohle žádnýho odborníka nepotřebuju,píchnu to do televize a už to jede.

moki

@mmiriboy

Najdi si to na Alze.Tyhle antény se prodávají velice dobře,tak se s tím holt smiř.Ono to totiž funguje a světe div se zvládne to i bába,pokud vyleze na střechu.

moki

@moki

Absolutně spokojení budou v Alze, jak si na tobě namastili kapsu za ten předražený paskvil ... ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

@moki

O tom jak dobře to funguje se možná přesvědčíte až vás jednou navštíví pánové z ČRA na základě udání, třeba, nějakého mobilního operátora. Zase ale budete mít příležitost prohlédnout si parádní měřící přístroj od Rhode Schwarz. :)))

petr71
Registrace: 6/2006

@drobeček and @petr71

Správny postreh!
Plne súhlasím!
R^ R^ R^

mmiriboy
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra