Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Premier sport 1,přes net,kvalita obrazu právě teď

Tak dnes (West ham Crystal Palace)je to naprostý otřes ,mozaikování,mapy v obraze ,vyzkoušeno na Telly i T mobile aplikacích ,ostatní programy jsou v pořádku,jak to je u vás ?

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

Premier sport 1,přes net,kvalita obrazu právě teď

Box O2TV - vše OK

starbaits
Registrace: 11/2016

premiersport1

nevim jak vy, ale telly na atv i na os tizen, obe tv 55 a obraz ok.

dhtbox
Registrace: 3/2008

Re .premier sport

Teď jsem vyzkoušel ještě O2 a tam je to ok.nejhorší to mám na Telly ,tak nevím :-/

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis

RE: Premier sport 1,přes net,kvalita obrazu pr...

T mobile mázlý

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@Anubis

premier sp1 magio go obraz slabucky rychle sceny este horsie
premier sp2 zaznam/ MG/ obraz trochu lepsi kvalita SD
NS 3-4 obraz /subjektivne/ SD
celkove je to bieda za ktoru pozaduju coraz viac

vlado 07
Registrace: 8/2016

Re:all

Teď koukám na studio premiér sport a tam je obraz ok,bude to zřejmě slabým datovým tokem a v kombinaci s rychlými pohyby je výsledek katastrofa,v pondělí zavolám do Telly ale je to zbytečné Rv
Díky všem

Anubis

Volat naco? :laughing:

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@Anubis

presne ako pises zaznami dajme tomu OK, live-bieda ale tento stav tu pretrvava uz dlhsiu dobu

vlado 07
Registrace: 8/2016

@milde

To je jediné co můžu udělat :)))

Anubis

@Anubis

To vím, jenže to vezme nějaká holka a ta nic nezmůže. Kdoví jestli ví, že tam ten program mají vůbec jejich v nabídce. ;)

milde

premiersport1

liv vs. che taky dobry obraz, by me zajimalo, na cem to pozorujete

dhtbox

@Dhtbox

55 palc.100 Hz Panasonic LCD model 2020, homatics box Q,net stříbrný od 02,rychlost stabilně 50-55.

Anubis

kdyz to sleduju pres satelit liv-che tak obcas udelaly takovy sek obrazu..vzapeti prepnu na o2 tv po internetu,kdyz to malo zpozdene tak to tam udela taky sek obrazu.

kolopik
Registrace: 4/2014

@Anubis

proc mas tv t-mobile a telly,kdyz mas net od o2?proc nemas tv od o2?jestli ti nahodou neblokujou naschval uzly na ty ostatni iptv a posilaji tam min bitu,aby te donutily koupit si svoji iptv.uz jsem slysel,ze takhle naschval blokovaly v prime time nejake ip adresy.

dhtbox

@dhtbox

Aplikace Telly mě vyhovuje víc (třeba přetáčení s obrazem),O2 tv mám samozřejmě taky.jejich box mě nevyhovuje,uvidíme třeba se to zlepší až v budoucnosti spustí novou O2 tv.

Anubis

@Anubis

casto slysim ze se neda divat na ott tv od telly,t-mobile,o2tv,ze je to otres.ale ja jsem s tim jeste potize nemel,ze bych mel spatnej obraz.nepozoruji zadny rozdil mezi satem a ott sluzbamy.mozna proto ze mam 100/100 net.a mas pravdu,nejvydarenejsi je telly,pak t-mobile,o2tv a naposled skylink,ten je fakt otresnej.

dhtbox

Byl jsem vloni v létě ve značkové prodejně TM, kde předváděli zákazníkovi jejich službu na jimi prodávané tv. Zákazník si liboval, já při rychlejších scénách viděl šílené čtverečkování. No a Óčka byla nesledovatelná. Nepodezíral bych je, že nemají dostatečně rychlý net, tím to nebude.

F4turbo
Registrace: 4/2019

@F4turbo

s ockama mas pravdu,ale jen s sd verzemi,ty bohuzel kostickujou vsude jak na iptv tak na satu nebo v dvb-t2.

dhtbox

O2 přes internet v televizi Samsung balíček Sport Pack opravdu perfektní obraz.Je to o internetu.Internet mám neomezená data od VODAFONE a router napojen kabel od Cetin.Dřív Internet vzduchem od místní společnosti a problémy co popisujete.Je to o datech a připojení Internetu.

jiri55
Registrace: 7/2015

jiri55

To souhlas, sledovat IPTV přes WiFi je masochismus.

kolenáč
Registrace: 4/2010

@jiri55 @kolenáč

A jaká je potřeba rychlost internetu na O2?

milde

Re:all

Myslím že internetem to není ,třeba stanice NASA 4k má obraz slušný ,UHD to není ale je to pěkné HD .nejsou tam rychlé pohyby ,obraz víceméně statický.
Jinak já mám internet O2 po drátu ,zrychlený Cetinem přes toho Terminátora ;)

Anubis

Obecně lze doporučit alespoň 5 Mbit/s pro vysoké a 25 Mbit/s pro ultravysoké rozlišení 4K. Pokud je pro vás plynulé video prioritou, rychlost připojení určitě nepodceňujte. A to má snad jaždý. Tak že ryclostí internetu to není. Já mám naměřenou rychlost Lan 193Mb/s a Wifi 143Mb/s. Tak je jedno jestli jedu na Lan nebo Wifi. Když mám rezervu.Tak že jak píše @kolenáč že "IPTV přes WiFi je masochismus" je blbost. Záleží jak je Wifi rychlá.

milde

Príčinou moze byt stabilita wifi signalu, vytazenost internetu v domacnosti, pripadne odozva, aku mate odozvu internetu?
To, ci niekto pozerá cez wifi alebo kabel je nepodstatné.

Mne ide internet 50/5, stabilne, nekolise, tych 50 ide nonstop cely rok, odozvu mam cca 26ms.
A so sledovanim problem nikdy nebol, obraz pekny.

Ine je to, ked pozeram na mobile a som daleko od routera, vtedy sa kvalita obrazu sama znižuje podla sily signalu, az niekedy video úplne vypadne.

Stabilita je najdôležitejšia, je lepsie mat 50mb rýchlosť a stabilnú, ako mat 150mb s kolisanim a zlou odozvou.

Urob si test na www.rychlost.cz , pripadne si ich urob viac az zistíš, ci ti to nekolise a cekni aj tu odozvu.

majster222
Registrace: 8/2021

Odezvu mám 4ms až 6ms Ne velice stabilní.

milde
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra