![]() |
|
Telly na LG tv jazykZdravím vás,Postrehol tiež niekto, že pri aplikácii Telly na LG tv napríklad pri novasportoch sa prehodí jazyk vždy na anglický? Skúšal som všetko možné, prehadzoval som preferované jazyky a aj keď píše čeština ide a hluchí a. Skúšal som aj nastaviť češtinu na tv a nepomohlo. Má niekto podobné skúsenosti? Vďaka |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
@wiking18Zdravím, já mám občas na některých kanálech také jiný jazyk (TV LG 43UF7767-ZQ se systémem WebOS), stačí přepnout jinam a zpět a zvuk naskočí správně CZ. Naposledy minulý týden dcera sledovala NickToons a tam se angličtina spouští dost často. |
pro jh
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
@wiking18Nemam Telly, avsak na na tom nezalezi. Mam LG OLED a milion skusenosti s WebOS.Podla mna treba rozlisovat medzi prostredim aplikacie a prostredim samotneho TV. K aplikacii sa vyjadrovat nemozem, k TV ano. Tam preferencie jazykov funguju spravne - tak, ako maju. Ja mam cely TV (menu) in English, preferencia jazyka English tiez. Na CZ, alebo SK prepinam podla potreby. Nezaregistroval som ziadne tazkosti. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@romanssInáč si prečítal, čo má za problém wiking18? Lebo to čo píšeš preňho je úplne na nič.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 520 |
![]() |
|
@peterskPreco zase utocis? Nechaj ma laskavo na pokoji. |
romanss
![]() |
|
@romanssÚtočím? Už si ma nahlásil?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskmas uplnu pravdu zacina sa starat do veci o ktorych nema ani tusenie |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
to wiking18Řešil jsem to s Telly na jaře, slíbil nápravu, která se doposud nekoná. Zjistil jsem, že při nastavení pref. jazyka v Menu na "Němčinu" jedou alespoň Nova Sporty normálně v CZ stopě. U PremSp 1 v CZ stopa v pořádku, u PremSp 2 to blbne, zatím jsem nepřišel na to, jak CZ nastavit nastálo. U EU-SP 1,2 nutno nastavit na "Maďarštinu", přepnout jinam a vrátit se. No, je to jak u blbejch. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 471 |
![]() |
|
RE: Telly na LG tv jazykmilion skúseností - od veci .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@ESPOSITOJa som skúšal prehadzovať predvolený jazyk hore dole a stále mám v aplikácii len voľbu češtiny alebo angličtiny. Vtip je že asi 2sek po spustení kanála mi ide čeština a potom sa to prepne na angličtinu aj keď je nastavená čeština. Uvidíme ako si s tým poradia. V každom prípade ďakujem za prínosné reakciep![]() |
wiking18
![]() |
|
to wiking18Zkus v Menu tu němčinu, jestli ti pak půjdou v CZ aspoň ty Nova Sporty. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 471 |
![]() |
|
@ESPOSITOAni to mi nejde. A známy má magio go, ktoré je spustené pár dni a robí to to iste 🤣 |
wiking18
![]() |
|
@vlado 07To mi vracias tu vycitku za nicim neodvodneny utok na ineho diskutera. To nie je od teba pekne. |
romanss
![]() |
|
@romanssNo nepekné bolo od Teba to, že si vypisoval niečo na moju adresu keď som na blackliste kvôli Tebe, lebo si ma nahlasoval /a nie len mňa/. Cez mail sme si to vysvetlili s redakciou /začo im ďakujem, naozaj sa zachovali seriózne a vysvetlili mi čo ako a toho sa už držím teraz/ a po 3 dňoch ma vrátili. Ináč si ako malé decko v škole. Ak Ti niekto niečo napíše, čo sa Ti nepáči, tak hneď ho zbonzneš![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Telly na LG tv jazykTvoje nicim neodovodnene osobne utoky na mna prekracovali unosnu mieru a osocovanie ohladom viacerych nickov sa uz nedali tolerovat.Tak som poziadal redakciu, aby ti dohovorili, aby si s tym prestal. NIKOHO som nenabonzoval, to NIKDY nerobim. Zase ma chces krivo osocovat a ociernovat? Neutoc a nebudes mat problemy - naopak, bude mier. |
romanss
![]() |
|
@romanssNo ja neútočím, len píšem fakty. Ale vidím, že máš aj s inými problém. Len na upresnenie, redakcia mi nedohovorila, ja som sa im ozval cez mail. A keď niekto prečíta Tvôj príspevok v tomto vlákne, tak si urobí svoj úsudok. Ak je to útočenie, že som sa ozval nato, že si napísal niečo úplne od veci tak pardon. Žiadne osočovanie z mojej strany nebolo. Ale naozaj si ako malé decko a popritom už svoje roky máš. Teraz to myslím /roky/ v dobrom. Zamysli sa nad sebou.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@petersk"Zamysli sa nad sebou."Zacni od seba. Bodka. |
romanss
![]() |
|
@wiking18Dnes mi přišla zpráva od Telly, že by měla být aplikace opravena. Můžete to někdo prosím ověřit? Jsem v zahraničí a dostanu se k tomu až v pátek. Díky |
EndyCZ
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
@EndyCZFunguje to |
wiking18
![]() |
|
![]() |