![]() |
|
android boxzdravím,existuje nejaká android škatulka , pripojitelná k tv , ktorá ma v sebe android ale nie android tv Dakujem |
norberto15
Registrace: 12/2017 Příspěvků: 121 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
@norberto1599 procent dreků z ALIexpressu |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@michalnewdik pekne skusim pozriet, prípadne ma napadlo nainstalovat do boxu app bluestacks a malo by to byt ok |
norberto15
![]() |
|
@norberto15hmm, a na co ti bude emulator androidu pro pocitac? a navic jak by jsi chtel do boxu nacpat instaler ? :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@matchboxxniekde som čítal, že funguje na akomkolvek zariadení, asi som niečo zle pochopil , pozriem ešte na to |
norberto15
![]() |
|
RE: android boxAkorát nechápu, proč chceš právě Android a ne Android TV zařízení. Do Android TV zařízení lze instalovat i čistě Android aplikace. Obráceně to nejde.Měl jsem hned několik čistě Android zařízení a bylo to akorát pro zlost. Teď mám Android TV a jsem spokojený jako želva ![]() |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
@OrHoroTak že do Google Android TV jdou nainstalovai i aplikace z Google Play určene pro tabletový Android? Seriozně přímo z obchodu, nebo ručně apk z flash paměti?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: android box@OrHoroJo jo aplikace v android TV jsou přizpůsobeny pro TV a v androidu pro mobil. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
A co je lepší?Mám Android tabletový a chtěl jsem ho fkashnout na Android TV. Je to blbost?Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildePodle toho na čem to máš. Jestli na nějaký krabce za 20/30 USD, to bych zrovna moc nedoporučoval, mívají málo paměti. |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
RE: android boxDlho sme čakali, kým sa konečne objavia schopné krabičky s Android TV, takému Formuleru GTV chýba už len sat. tuner, len to sa vždy nájde niekto, kto chce opak.![]() |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 005 |
![]() |
|
@Bad PeteMám paměti 4G 64G. Procesor Amlogic S905X3 applies quad-core Cortex-A55. Lan 1000Mbit.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@norberto15X96air 4G 64G. Procesor Amlogic S905X3 applies quad-core Cortex-A55. Lan 1000Mbit, stejné jako MIDE, jede to bez problemu |
ml4559
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
@ml4559Mě taky bez problému. Ty tam máš Android tabletový, nebo Android TV? Já ten první. Firmware 20200901-1005Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@OrHoroproblem je v tom že mam telev.operatora, ktorý mi poskytol telku na 2 setoboxy a 5 mob.zariadení2 settoboxy už vyuzívam a chcel som dokupit nejakú skatulku ku telke do kuchyne ´pre starých rodicov . preto potrebujem androidphone a nie android tv , lebo ked som skusal dalsi box tak som hned bol z iného odhlásený . |
norberto15
![]() |
|
@norberto15Zaleží jakého máš televizního operátora. Proto že některé jeho aplikace sice nainstaluješ do Androidphone, ale ovládání apky je špatné. Třeba rorování stránky jde. Ale posouvání do boku vyhledávání zpětného shlédnutí nefunguje. Ovladač na to nereaguje. Vyzkoušeno na T-Mobile GO. Tam jsem se vůbec nedostal do archivu pořadů. V té samé aplikaci na telefonu to jde. Televize není dotyková obrazovka jako telefon nebo tablet.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeide o antik iptv2x settobox a 5x mobil zarizeni už som to skusal , viac ako 2 boxy nezoberie, stale potom z jedneho vyhodi , a chcel by som to čo najjednoduchšie im spravit |
norberto15
![]() |
|
@norberto15Antik bohužel nemám, tak nemohu odzkoušet. Jistě, operátor vidí co máš připojené. Android TV bere jako televizi, tak Tě vypne a Android mobilní jako telefon.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildetak tak preto to potrebujem nejako takto poriešiť |
norberto15
![]() |
|
@norberto15Koukal jsem na Google Play a jsou tam dvě verze Antik apk. Jedna pro Adroid TV 1.1.17.7 a druhá pro Android mobil 1.1.6. Ty budeš potřebovat tu druhou pro mobil. Teď otázka jak bude fungovat v boxu a ne v telefonu. Zkusil jsem je nainstalovat do mobilu. Ta televizní v mobilu nejde, potřebuje aktivaci. Ta mobilní se dá obejít trial verzí. Tak se dá nainstalovat do Android boxu tabletový a odzkoušet bez registrace. Mohu to zkusit mám dva boxy a každý se chová jinak př stejné aplikaci.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeak by si bol taký dobrý , vyskusaj , budem len rad , mne to neslo |
norberto15
![]() |
|
@@norberto15Jj ozvu seVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: android boxTak bohužel špatný. Oba boxy se chovaly stejně neseriozně k aplikaci. DO šlo sice rolovat, ale nebylo vidět které programové okno je označeno. Tak přepnout na šipku v DO a najet na požadované okno a potvrdit OK. Pak jedině zkusit nějakou Air Mouse Google Voice Gyroskop. Mám objednanou nevím jak se bude chovat.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@norberto15Když to tak čtu,tak tvoje původní úvaha o Blue Stacks nebyla od věci.Jenže potřebuješ ne box,ale mini PC,staré PC nebo třeba vysloužilý notebook s WIN. Emulace pak proběhne nejen na Android,ale i na konkrétní "mobil" - přednastavený je Samsung Galaxy S8 Plus(příp.S 20 +).Ovládání slušné.Ale problém je zřejmě s appkou Antik TV z GP,nejde totiž instalovat do žádného zařízení.Z apkpure.com jede.Zkoušeno s trial verzí. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@mildemam tabletovy 9.0, jede na tom bez problemu SledovaniTV, Telly, O2TV,Skylink, Comstar IPTV...ovladani bezdratovou myší, nemusim řešit STB při přechodu na jiné poskytovatele. Vubec nechapu, proč někteří pořád řeší AndroidTV sw... |
ml4559
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
@jerzyno nic niečo musim vymysliet, ale obavam sa, vieš ako to je so staršími ludmi, potrebujem to urobit čo najjednoduchsie , nemyslím že pc nezvládnu, no uvidim |
norberto15
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |