![]() |
|
telly na SKZdravím nemá niekto skusenosti s telly na SK ako to poriešil, chcem sa vyhnut tomu poplatku cca 80€ za zriadenie služby na SK .Nemám nikoho v CZ aby to na seba zobral , ide mi hlavne o ten športový balík, dnes mi povedali na zak.linke že si mám zriadiť len české číslo a objednať si to tak online a zaplatit kartou. nemá niekto skusenost z CZ či je možné nejak virtuálne zakúpiť u nejakého operátora v CZ nejaké číslo . Dakujem |
norberto15
Registrace: 12/2017 Příspěvků: 121 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: telly na SKty pises o baliku telly sport online? Tak tam mozes kludne zadat aj slovenske cislo, ja som zadal :) a uz som registrovany, staci uhradit sumu cez kreditku. |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
@majster222no idem to hned vyskúšať, ako vravíš, to by bolo super , ale dnes tvrdili ž treba cz číslo , to su experti |
norberto15
![]() |
|
@majster222zatial to funguje,dakujema ked ta to vyzvalo na zadanie adresy, uviedol si adresu na SK alebo niekde v CZ Dik |
norberto15
![]() |
|
norberto15Po mne to nechcelo adresu, myslim pri samotnej registracii, nic take som nemusel zadavat.Alebo myslis pri platbe? Ja som este nezaplatil, iba som sa tam vcera zaregistroval. Ale ked sa prihlasim, hned mam v ponuke moznost objednat si. Pockat, ty si sa asi registroval zle, skus tento link, toto je priamo na telly sport online: https://moje.telly.cz/registrace Lebo su dva typy registracie, jedna je pre vyuzivanie ich sluzieb, tam patria balicky, aj satelitna TV a druhy typ registracie je cisto pre telly sport online a na to mas link vyssie, ste sa s pani na linke asi nepochopili, pokial ti ide cisto o sport online, tak sa regnes cez link hore a sledujes bez dalsich poplatkov a vyplnania adresy. |
majster222
![]() |
|
@majster222ja som sa zaregistroval so svojim slov.cislom, to je ok , tam vidim a možem si objednať balicky programov ale ešte pred platbou to chce adresu a dátum narodenia, neviem či zadať real adresu alebo nejaké vymyslenu v cz |
norberto15
![]() |
|
norberto15lebo zo skusenosti od o2 viem, ze nic take ako adresu a overovanie bydliska netreba, pokial ide cisto o balicek sport, tam nie su zavazky, nie je to viazane adresou a sledovat sa da v celej EU. Keby si chcel ine balicky, kde su aj ceske kanaly ako nova, prima, tak vtedy sa uz vyzaduje adresa, ale to sa nas netyka. |
majster222
![]() |
|
@majster222áno to chápem ale pred platnou pýta tieto adresu a rok narodenia ako som ti písalVid sport online : Doplňující osobní údaje Pro vytvoření smlouvy je třeba, abyste zadali adresu svého bydliště a datum narození. |
norberto15
![]() |
|
norberto15a presne o tom som pisal vyssie, zle si sa registroval, ty nechces vyuzivat vsetky ich sluzby, balicky. Tam kde si sa registroval sa da vyuzivat vsetko, aj satelitna TV, tam vyzaduju adresu, pretoze su tam kanaly ako nova a prima.Ale tebe ide o balicek sport online, musis vyuzit tento link a registrovat sa: https://moje.telly.cz/registrace tu nie je ziadna viazanost, netreba overovat adresu.Balicek sport online je dostupny pre vsetkych bez ohladu na bydlisko a je mozne ho sledovat v celej EU. |
majster222
![]() |
|
@majster222no skusim ešte toto ako vravís, dám vedieť |
norberto15
![]() |
|
norberto15mas pravdu, teraz som dal pokracovat a ano, pyta to adresu aj datum narodenia, ospravedlnujem sa. Neviem teraz co dalej, ja som este nerealizoval platbu, ale zo skusenosti od o2 viem, ze nebolo treba vyplnovat adresu, neviem teraz. |
majster222
![]() |
|
@majster222je to tak isto ako ti vravím , obavam sa ked zadam real adresu tak to bloknu |
norberto15
![]() |
|
@norberto15Dají se na netu koupit , jeden login za 200 kč měsíčně na stříbrnou nebo dokonce zlatou od O2TV.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
norberto15skus tam este raz zavolat a spytaj sa na telly sport online, ze mas zaujem cisto o sport cez net, ze uz si zaregistrovany a pri platbe to pyta adresu. |
majster222
![]() |
|
RE: telly na SK@ majster222 :Ale u toho tvoje odkazu co si mu poslal je napevno nastavená předvolba České republiky 00420 (+420). A když mu na to ČR telefonní číslo které fyzicky nemá dojde nějaká SMS s heslem a podobně tak bude v kelu. . |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
Moravia CSPMnebola napevno, ja som prevolbu prepisal.Ale teraz ked chcem zaplatit balik, tak to pyta adresu a ked zadam svoju, tak ma to nechce pustit dalej, udajne moja adresa nebola najdena, cize to asi fakt nepojde. Nechapem, o2 sport balik som si objednal normalne a vyuzival cele mesiace |
majster222
![]() |
|
@majster222u O2 to funguje bez problémov, na toto ma upozornovali v telly,žial takto to maju, jednine ešte možnosť každy mesiac skúsať telly na skúšku ale musis zakaždým mas iné telefonne číslo |
norberto15
![]() |
|
norberto15Teraz som si precital podmienky pri registracii:2.1.15 „Uživatelem“ se rozumí fyzická osoba starší 18 let s trvalýmpobytem a s doručovací adresou na území České republiky, která je plně svéprávná a která souhlasila s těmito Podmínkami. Pritom tomu nerozumiem, v o2 ziadne taketo podmienky nie su. |
majster222
![]() |
|
100 ludí-100 názorovPresne na túto tému by bolo dobre,keby konečne nejaký web spravil článok s velkym prehladom rôznych služieb,lebo dlhé roky su tu podobne otazky..môžem si ako slovák objednat nejaku česku-polsku tv službu alebo nemôžem?pri registrácii vždy musí byt telefonne číslo z toho štátu,kde tá služba je alebo nemusí a dá sa to nejako obíst?čo ak chcú odomna adresu?môžem dat slovensku?atd...vieme,že EU má ten nový zákon,ale ten je len o využivani služby..že si ju môžem spustit hocikde,ale čo sa týka registrácie a platby tam platia aké podmienky? |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
RE: telly na SK@ majster222 :Tož to mě ani nenapadlo že ta předvolba +420 ide přepsat, nezkoušel sem to reálně. |
Moravia CS
![]() |
|
RE: telly na SK@ majster222 :Aj když ta předvolba ide přepsat na +421 tak je stejně otázka jestli pak na to SK číslo chodí aj ty SMSky. Když sem kdysi cosi objednával u NAY tak mi pak na to CZ číslo nechodily SMS že mám nachystané zboží k odběru na prodejně aj když mi na infolince napřed řekli že budou bez problému chodit. Až mi pak pak došel email nebo to bylo vidět v účtu že zboží bylo vráceno na centrálu a po zavolání jim se mi pak omlouvali za to že mi řekli špatné informace s tím CZ číslem. |
Moravia CS
![]() |
|
RE: telly na SKMna len napadá taká vec,že ak to je legálne a povolené,tak prečo Telly ale samozrejme aj iné podobné služby nedaju pri registrácii hned na výber si uživatelovi vybrat krajina cesko/slovensko...telefonna predvolba ceska/slovenska atd..ono to asi až tak povolené nieje predavat tv online programy zákaznikom ineho štátu,ked tam tá firma officiálne nepôsobí a nemá tam žiadne sídlo |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
@jožkostále budu platit tie geografické obmedzenia, ved to len nedávno dali , lebo telky medzi sebou bojujú o každého diviaka tak robia obštrukcie.ale kto sleduje tie ich bludy napr.na markíze to neviem |
norberto15
![]() |
|
RE: telly na SKklidne ti poskytnu svoji realnou adresu v cechach i s telefonnim cislem ale nevim jestli to pujde kdyz uz jedno Telly cz mam. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
kristian1, norberto15neviem ako inde ale napr. pre skylink mám viac kariet na jednu adresu, dokonca dodnes i CZ , nezmenil som na SK region je len zmena prima nova na cz,markíza a joj na SK, dokonca išlo doplatit i na jednu kartuvšetke idú platiť v Eurách, tak asi u každého ináč geografické blokovanie je len pre stanice s reklamou, tie sa bijú o reklamný koláč, rozhoduje či to operátor vysiela a či to ide zaplatiť,len za platený kanál |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 338 |
![]() |
|
RE: telly na SKna jednu adresu ano,ale tady jde o to mobilni cislo a email,a tam uz si tim nejsem jisty jestli to bude fungovat.? |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |