![]() |
|
hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku ?no nevím :-) |
twister111
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 123 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku...Položil si si otázku a aj si si na ňu sám odpovedal![]() Kiežby sme sa dockali, ale pochybujem ![]() |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
RE: hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku...V Skylinku mám balíček kombi a kvôli športu som si platil balíček šport od o2, ale idem skúsiť telly, za 2000kc na rok je to v pohode![]() |
majster222
![]() |
|
RE: hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku...Ty stanice vysílají top ligy a LM, na Skylinku nejsou tyto soutěže dlouhodobě, jejich vstupní cena bude kvůli obsahu vysoká, to že teď patří pod Novu nehraje velkou roli. Jejich zařazení už nyní nepovažuji za reálné. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku...když se zvedne cena skylink tak ano |
Petříček
Registrace: 11/2020 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku...Další plakač......proč? V nabídce není a bude možná příští rok....https://www.parabola.cz/forum/topic-102736/ ![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku...K čemu to potřebujeme na vše se dá dívat jinde a free a skylink cingi lingi pa!pa! |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku...V dnešní době skylink max základ a ahoj nechte si vše co máte Děkuji! |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
@frenk2Cela ta sranda s pravy od Turku stala na tri roky 100 mil Euro. Ja si myslim ze to bude ztratovy podnik ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 164 |
![]() |
|
RE: hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku...v roku 1968 po vytvorení federálnej, českej a slovenskej vlády L+S v jednom programe povedali: žiadame všetkých občanov, ktorí ešte neboli ministrami aby sa prihlásili u súdruha Žinčicu.Ja by som teraz parafrázoval: Žiadame všetkých abonentov SL, ktorí ešte nezaložili vyplakávacie vlákno k NS3,4 aby sa prihlásili u moderátora tohto fóra. Zrejme nevedia ako sa dá založiť nové vlákno. Neskutočné. ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
Doteď léta Skylink fotbal nevysílal........a najednou všichni hejtři vylezou z děr.... |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@michalnewNevysílal, ale měl a má Nova Sport 1/2 tak lidi logicky očekávají že přibude i 3/4 když jsou od stejné firmy |
jean55
Registrace: 11/2018 Příspěvků: 1 018 |
![]() |
|
RE: hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku...čas ukáže jestli ty kanály přidají. |
zelený
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
ChlapciTen váš Skylink mi pripadá ako keby sa zahrávali z trpezlivosťou ľudí koľko vydržia, hold dá sa to zariadiť aj inak kým sa daný operátor nepolepší![]() VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 718 |
![]() |
|
RE: hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku...@ frenk2 :Jen by teda zajímalo co aktuálně podle tebe znamená to tvé "v dnešní době to od Skylinku max základ"? To jako myslíš ten Digital který už dávno neexistuje jako nová platba? Moc jsem zvědavý na tvou odpověď když takto reaguješ. |
Moravia CS
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 862 |
![]() |
|
RE: hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku...Základní programy mám na DVB-T2. K tomu si ještě rád zaplatím Skylink a Eurosport Player. Nova3/4 sport mě tak nechybí. Fotbal nemusím, spíš jiné sporty. Tak že zůstávám u Skylinku. IPTV se mě obrazově moc nezamlouvá. DVB-T2 mám jako zálohu.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku...Sa čudujem že sa ešte nevyjadril Dawis, on určite odpoveď pozná, snáď sa pre užívateľov Skylinku čoskoro vyjadrí 😀 |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 896 |
![]() |
|
RE: hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku...@ milde :My nemáme DVB-T2 CZ ani jako tu zálohu a nevidím k tomu jediný důvod. Z celého DVB-T2 CZ je sledovatelná kromě ČT jedině tak TV Slovácko, Noe nebo už jedině tak Prima MAX a Prima ZOOM! Celé DVB-T2 CZ nejvíce dotentovala ČT ve spolupráci s ČTÚ když se velice chlubila tím jak vytvořila jednu jednofrekvenční síť kromě jižních a severních Čech. Totálně u mě Tlustá hora která je plná jen odrazů likviduje Kojál který má přímý signál bez jakékoliv terénní překážky. Každý kdo je za tuto jednofrekvenčí sít zodpovědný byl měl okamžitě táhnout k lopatě když tomu absolutně nerozumí. Pokud nejde v DVB-T2 ČT tak je absolutně k ničemu a kdo by z něj ten zbylý totální odpad sledoval. V rodině nemáme ani jednu novou TV nebo settopbox s DVB-T2. Ty settopboxy šly okamžitě z domu a přes pozemák už sledujeme pouze slovenské stanice. Novy, Barrandovy, Primy a podobně bych nikdy nesledoval aj kdybych za to sledování měl ještě od nich zaplaceno!!! K čemu je dobré mít z CZ pozemáku asi 40 stanic když z toho stejně není nic sledovatelného?! |
Moravia CS
![]() |
|
RE: hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku...Nechápu jednu věc a to logické myšlení určitých jedinců. Pokud budu mít zájem o Nova Sport 2 s 3 nebo o další sportovní stanice atd. které můj stávající operátor nemá a ani asi nikdy nezařadí tak se poohlédnu po konkurenci ke které případně přejdu. Copak někdo někoho nutí s pistolí u hlavy aby zůstal u jakéhokoliv stávajícího TV operátora? |
Moravia CS
![]() |
|
@Moravia CSkomu stačil od skylinku základ si ho objednal keď sa ešte dal![]() ![]() |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 119 |
![]() |
|
RE: hoši dočkáme se nova3/4 sport na skylinku...prosím vás, aká je kvalita telly sport online? Doteraz som si objednaval len o2 sportovy balik a chcem skusit telly, vyjde to aj lacnejsie, sledovat budem zatial len cez monitor, dakujem. |
majster222
![]() |
|
@Moravia CSJá jsem nepsal že se na to DVB-T2 dívám, ale že ho mám v záloze, když hustě sněží. Tak že jsem ho ještě ani nepotřebival. Jinak koukám na ten Skylink co mám koupený Komplet. Tam je toho dost. I sportů.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildePak li že si fanda šipek bojovýho umění záznamů reportáží a v noci se Tě nechce spát a koukáš na hokej a nemusíš vstávat do práce tak to si na šitlinku přídeš na svoje. Ale není Vás moc. |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
@jiri51Ano, teď jsi na to kápl. Vstávat nemusím, jsem v důchodu. Momentálně sleduji mistrovství ve snooker na Eurosport Player a tenis WTA na OTT.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@jiri51P.S. Šipky mě nebaví.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeMě to připadá že tam dávají sporty co baví co nejmíň diváků. |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |